Kür sonu nolvadex yerine arimidex kullanımı
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 2 kez
Kür sonu nolvadex yerine arimidex kullanımı
Bir sebepten dolayı nolvadex ve clomid kullanamıyorum. Kür bittikten sonra pregnylden sonra nolvadex yerine arimidex kullanabilirmiyim, arimidex östrojeni engelliyor deniyor pregnyl östrojeni arttırıp testosteronu yükselttiği için arimidex kullanırsam pregnyl işe yaramazmı? Düşüncelerinizi lütfen bekliyorum. Eğer olmaz derseniz sebebi nedir?
-
- Yeni Üye
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 8 kez
- Aldığı teşekkür: 40 kez
Re: Kür sonu nolvadex yerine arimidex kullanımı
pregnyl ıse yaramaz dıye bır sey yok pogrenyl lhı tetıkledıgınde dogal uretım dusuk olduğu ıcın ostrojenınde yuksleıyor burda nolvadex devreye gırıyor neden nolvadex nolvadex gogus cevresıne bağlanıp ostrojenı dusuruyor arımdıex dırek beyinden bloke koyuyor arımıdex günaşırı 0.25gr la sorun yasamazsın..
En son samet_61 tarafından Cmt Ağu 05, 2017 7:10 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Yeni Üye
Çok teşekkür ederim. Peki süre olarak ne kadar kullanmalıyım? Nolvadex gibi 3 4 hafta yeterlimi
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 8 kez
- Aldığı teşekkür: 40 kez
ruzgar8181 yazdı:Çok teşekkür ederim. Peki süre olarak ne kadar kullanmalıyım? Nolvadex gibi 3 4 hafta yeterlimi
aynen.. nolbvadexı günlük 50 mg kulanırken arımıdexı bır bos bır dolu sekılde 0.25 veya 0.300gr ayarlarsan ıyı olur yıne dıyorum nolvadex tamoxıfen arımıedx farklı al serısı aslında farklı ılaclar ama yoklukta mecburıyet olacak..
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
samet_61 gerekli cevabı vermiş. Kullanabilirsiniz
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: IBM Research [Bot], SEOSearch [Crawler] ve 1 misafir