Bu arkadaş neyi yanlış yapmış?

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..

Bu arkadaş neyi yanlış yapmış?

Mesajgönderen atlasg94 » Pzr Nis 02, 2017 10:47 pm

Merhaba arkadaslar, bir hocaya gelen soru ve cevap yazısı atacagım. Bu arkadas nerede yanlış yapmış. Burada küre girecek arkadaslara da belki önlem olabilir.Bende merak ettim;

Biliyorum kızacaksınız ama yine de yazmak zorunda kaldım.
Türkiye de maalesef doktorlar bir çok konuda bilgisiz.
Ben sizi takip etmeye başlamadan önce steroid kullandım. Sonrasında anladım ki doğru bir şey yapmamışım.
Yaşadığım sıkıntı fizyolojik olarak erkekliğimle alakalı şuan da. Steroid kullanımı sonrası neredeyse erkekliğimi kaybetmiş durumdayım.
Türkiyenin en iyi hastanelerinden biri olarak sayılan bir hastaneye gidip durumumu anlattım ve kan testleri yaptırdım, doktor herhangi bir şeyin yok baba olabilirsin dedi J
Ancak ne doğru dürüst ereksiyon olabiliyorum ne de cinselliği sonuna kadar devam ettirebiliyorum.
Yaptığım kürler ve kullandığım ilaçları aşağıda belirtiyorum. Aynı zamanda bu hafta gidip tekrardan kan tahlili yaptırdım ve sonuçlarını da sizlerle paylaşıyorum.
Sizin önerebileceğiniz bir şey olur mu bilmiyorum? Ancak elinizden gelen bir bilgilendirme olabilirse de çok duacınız olurum.
Sevgiler.
haftada bir kere 2 ampul gonadon / 1 ml boldenon tek enjeksiyon da sol kalçaya
2 ml de decanoate sağ kalçaya vuruldum.
ayrıca takviye olarak naposim tablet günlük 6 adet kullandım.
kür içerisinde;
berko zinco hergün 1 tablet
ester c sabah 1 akşam 1 tablet
proviron sabah 1 akşam 1 tablet
apikobal hergün 1 tablet
kullandım.
kür bittikten sonra 10 gün kadar da günlük 2 adet nolvadex ve 2 adet klomen kullandım.
büyüme küründen 15 gün kadar sonra kuruma kürüne girdim.
kür 10 hafta sürdü. kür içerisinde kullandığım ilaçlar;
1-10 hafta 400 mg testosterone propionate
1-10 hafta 300 mg trenbolone acetat
1-9 hafta clenbuterol tablet
1-8 hafta günlük 50 mg winstrol tablet
berko zinco hergün 1 tablet
apikobal hergün 1 tablet
ester c sabah 1 akşam 1 tablet
Arimidex pazartesi 1 tablet perşembe 1 tablet aldım.
kür bitiminde pct olarak 1 er hafta aralıklarla 2 adet 1500 lük pregnyl vurdurdum ve 4 hafta boyunca nolvadex-d ve klomen kullandım.

Test Sonuç Birim Referans Aralığı Yöntem Numune Türü
*FSH (Folikül Stimülan Hormon) 8.0 mlU/mL 1.5 - 12.4 ECLIA Serum
*LH (Luteinizan Hormon) 11.1 mIU/mL 1.7 - 8.6 ECLIA Serum
*Estradiol (E2 49.0 pg/mL 7.63 - 42.6 ECLIA Serum
Prolaktin 0.2 ng/mL 4 - 15.2 ECLIA Serum
*Testosteron Total 13.05 ng/mL 2.49 - 8.36 ECLIA Serum
CEVAP VERIYORUM:
Oncelikle endokrinoloji uzmanina gideceksin. Bu is onlarin uzmanlik alani. Baska bir doktor anlamaz. Turkiyede cok fazla bulunan bir doktor degil. Iyice arastir.
LH hormonu yuksek gordugun gibi en fazla 8.6 olmasi gerekirken 11.1
Iste bu testislerin bozuldugu, tam olarak foksiyonunu yerine getiremedigi anlamina gelebiliyor. ( tabiki doktora sor )
Doktorla konus istanbul da varlar biliyorum. Bulamassan haber ver isimlerini ogreneyim.
NOT: Bu isler karisik isler, mahalle arasindaki adamlarin bilecegi isler degil. Bunlari normal bir doktor da bilmez. Uzmanina gideceksin. Ben endoktrin sistem dersi aldim okulda mecburdu. Genel olarak hormonlari ogrenmistik. Bir donem almistim. Yani karisik bir konu bu. Uzmanla gorusun.
atlasg94
Yeni Üye
 
Mesajlar: 25
Kayıt: Pzt Kas 28, 2016 7:34 pm
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0

Re: Bu arkadaş neyi yanlış yapmış?

Mesajgönderen Sir_Ozzyz » Pzt Nis 03, 2017 9:32 am

Bu testi pct içerisinde veya hemen sonrasında mı yaptırdınız ? Eğer öyle ise pregnyl ve klomen lh ve fsh'ı yükseltiyor diye biliyorum ondan dolayı bu şekilde çıkmış olabilir sonuçlar.
Kullanıcı avatarı
Sir_Ozzyz
Yeni Üye
 
Mesajlar: 47
Kayıt: Cum Ara 25, 2015 9:09 am
Ettiği teşekkür: 2
Aldığı teşekkür: 3

Re: Bu arkadaş neyi yanlış yapmış?

Mesajgönderen atlasg94 » Pzt Nis 03, 2017 9:57 pm

ben kullanmadım. benim bir tanıdık yaptırmışta böyle yan etkisini görmüş bende nedenini merak ettim
atlasg94
Yeni Üye
 
Mesajlar: 25
Kayıt: Pzt Kas 28, 2016 7:34 pm
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0


Dön Genel Paylaşım Bölümü

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 4 misafir