Tavuk göğsü ve Pirinç haşlama öncesi ve sonrası ağırlıkları

Tecrübe ettiğiniz veya Bilgi Edindiğiniz Tarifleri Bu Başlık Altında Paylaşabilirsiniz

Re: Tavuk göğsü ve Pirinç haşlama öncesi ve sonrası ağırlıkl

Mesajgönderen _BlackLight_ » Cmt Eki 05, 2013 8:39 am

3 israrli mesaj sonrasi gittim ve 1 adet barbequ aldim
_BlackLight_
Yeni Üye
 
Mesajlar: 1030
Kayıt: Sal Şub 12, 2013 11:59 am
Ettiği teşekkür: 1
Aldığı teşekkür: 110

Re: Tavuk göğsü ve Pirinç haşlama öncesi ve sonrası ağırlıkl

Mesajgönderen özel » Cmt Eki 05, 2013 10:42 am

net yavasladı göndermedı zanetttim on yuzden murat :d kusura bakma seni masrafa soktum ..:D irtibat numaranı özelden atarmısın bi zahmetb artık
özel
Yeni Üye
 
Mesajlar: 106
Kayıt: Cum Eyl 14, 2012 9:32 am
Ettiği teşekkür: 3
Aldığı teşekkür: 1

Re: Tavuk göğsü ve Pirinç haşlama öncesi ve sonrası ağırlıkl

Mesajgönderen falcone » Cum Eyl 19, 2014 6:39 am

Yediğimiz tavukla beraber kadın hormonu alıyormuşuz, bu halde yine de tavuk yemek hala faydalı mı
falcone
Forum Duayeni
 
Mesajlar: 496
Kayıt: Cmt Nis 06, 2013 12:07 pm
Ettiği teşekkür: 1
Aldığı teşekkür: 14

Re: Tavuk göğsü ve Pirinç haşlama öncesi ve sonrası ağırlıkl

Mesajgönderen samet_61 » Cmt Eyl 20, 2014 9:32 pm

haslandıktan sonrakı halı vucuda gıren olcudur ve onemlı olanda budur;)
samet_61
Yeni Üye
 
Mesajlar: 656
Kayıt: Cum Nis 19, 2013 4:48 pm
Ettiği teşekkür: 9
Aldığı teşekkür: 41

Re: Tavuk göğsü ve Pirinç haşlama öncesi ve sonrası ağırlıkl

Mesajgönderen vibrantTR » Sal Eyl 23, 2014 8:42 am

Lennox77 doğru söylemiş.Pirinç haşlanınca ağırlığı arttığından, gram başına kalori değeri azalıyor,çünkü suyla şişiyor.
Tavuk ise haşlanınca bünyesindeki suyu kaybediyor ve net ağırlığına kavuşuyor, olay budur.
- Forget the Rest and Do your Best -
vibrantTR
Yeni Üye
 
Mesajlar: 56
Kayıt: Cmt Nis 19, 2014 3:36 pm
Ettiği teşekkür: 20
Aldığı teşekkür: 3

Re: Tavuk göğsü ve Pirinç haşlama öncesi ve sonrası ağırlıkl

Mesajgönderen seyyah » Sal Kas 25, 2014 4:18 pm

protein kaynaklarının pişmeden önceki ağırlıkları, karbonhidrat kaynaklarının ise pişirildikten sonraki ağırlıkları baz alınır.
Savaş Cebeci'den alıntıdır.
seyyah
Yeni Üye
 
Mesajlar: 17
Kayıt: Pzr Eyl 14, 2014 7:22 pm
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0

Önceki

Dön Yemek Tarifleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir