aet63 yazdı:Hammerstorm un dediğinizi tam aksini iddia ettiği bir konu vardı steroid hakkında yanlış bilinenler diye çevremde de beslenmesini hiç bozmayıp kür hacmini koruyanlar var. Siz bu kanıya ulaştığınıza göre araştırma yapmış olmalısınız bir çok yerde de mesajlarınızı gördüm. Yanlış anlaşılmasın sadece vazgeçmenizi veya başlamamanızı sağlayan bilgi veya araştırma neydi
suydu cevremde bir kur diye ise baalayan arkadslarim oldu sorsan hala naturalim diolar sonrasinda yillin buyuk bir bolumunu kurde gecirmeye basladilar yarismaci olup evini arabasini varini yogunu bu ise yatirip yilin 10 ayi kuree olan arkadslarim oldu suan 35 yasinda bir arkadsm var evlenemior ereksyon sikintisi yasior yine avrupada derece almis bir arkadasim var ki yasi cok genc hypertansion ve panik atak hastasi oldu karacigerinde nodüller gozlenen arkadsim oldu zorunlu ilaci birakmak zorunda kaldi ve asil sorunda ondan snra basladi insulin oraninin dogal testesteron oranini gecmesine bagli lenf benzleriyle alakali bir rahatsozliga yalalanmisti ve gecen ay kibrista vefat etti ve daha cok ornek bu kadar zararsiz olsa emin olun hepinizden once ben bu isi yaparim bir kurle bisi olmaz evet olmaz hatta yilda bir bulk kuru yapilabilir gozlemlenerek ben bi kur yapip birdaha asla kur yapmayacagim diyen insanlarin sonrasinda bir kurle kaldigini gormedim!!!