Trenbolone İncelemem

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan

Trenbolone İncelemem

Mesajgönderen lennox77 » Sal May 19, 2015 10:49 pm

Vücut geliştirmenin,sporun her türlü branşının bu kadar popüler olmasından mütevellit herkesin merak ettiği birçok yan konu ortaya çıkıyor. Forumda birçok konu da adı geçse de birçok arkadaşımız,bu Trenbolone olayını pek iyi anlayamıyor ki onlara da hak veriyorum. Bu kadar kuvvetli özelliklere sahip ve hemen hemen her kür konusunda adı geçen bir anabolizanın merak edilmesi,ilk kürüne girecek olan sporcu arkadaşlarımızın aklını çelebiliyor. Acaba bende kürü me eklesem mi,nasılsa kür yapıp bunu vücuduma alıyorum bari en iyisi olsun mantığı güdülebiliyor.

Benim kür oluşturma mantığımı bilen bilir,her zaman ilk kürleri olabildiğince hafif tutmaya çalışırım. Çünkü kür işi sadece haftalık ve günlük periyodlarla belli şeyleri vücuda almaktan ziyade,vücudunuzu tanımayı,gelişen bölgelerinizin seyrini iyi analiz etmenizi,beslenmeyi ve disiplini öğrenmeyi gerektirir. Kürlerde asıl prensip bunlar olmalıdır. Bunlar kazanıldıktan sonra seviye seviye zaten istediğiniz kombineleri yapabilirsiniz. Bunları kazanmak için de her zaman hafif kombinasyonlarla başlamak avantajdır. Vücudunuzu şok edecek,sizi zorlayacak yan etkilere ilk kürden maruz kalmanız ise dezavantajdır. Trenbolone,bu dezavantajı size yaşatabilecek bir ilaçtır. O yüzden forumda açılan konularda katiyen ilk kürlerde önermem. Peki bu ilaç hiç mi kullanılamaz ? İlk kürde dezavantaj yaratabilecek bir anabolizan olan Trenbolone doğru bir kür periyodunda tercih etmeniz neticesinde size ciddi kazanımlar sağlayacaktır. Bu yüzden bu ilacı kendimce sizlere kısa bir şekilde tanıtmak istedim. Hem ilk kürden Trenbolone merakı olan sporcu arkadaşlarımız,hem de belli bir seviyeye ulaşmış Trenbolone kürü düşünen sporcu arkadaşlarımıza yararı olur umarım.

Şüphesiz tranbolone ilacı kas kazanmak için kullanılan en önemli ilaçlardandır.Buna rağmen bu ilacın asıl amacı kullanıcılar tarafından tam olarak bilinmemektedir.Bu metinde ilacın neler yapıp neler yapamayacağını öğreneceksiniz.

Trenbolone ve çok popüler olan Nandrolone,testesteron molekülünü 19uncu pozisyona getirerek (hep bahsettiğimiz nor-19 olayı) başkalaştırıp yeni bir molekül yaratır yani ikisi de aynı işe yaramaktadır. Bu yüzden forum konularında satır aralarında gördüğünüz Tren-Deca aynı kürde olmaz mantığı doğrudur.Aynı işe yaramasına rağmen trebolone,nandrolone’un aksine minimal su kaybetmeyle büyük,güçlü ve inanılmaz kas kütleleri oluşturur.İnanılmaz kas yapıcı bir ilaçtır.


Trenbolone’u,yine kendisi gibi kas kütlesi oluşturan Testestorone ilacıyla kıyasladığınızda,Trenbolone yine kas kütlesi oluşturma konusunda öne geçmektedir.Peki trenbolone neden bu kadar etkili? İşin içine birçok şey girmekdir.Öncelikle,kasların içinde bulundan IGF-1 liflerini hormonal olarak tetikler.Sonrasında Trenbolone’un androjen alıcısına çok güçlü bağları vardır bu bağ testestorona olandan daha büyüktür.Bu çok önemlidir çünkü androjen bağları alıcıya ne kadar güçlü olursa vücudun kas oluşturma oranı o kadar yüksektir.Bu bileşimi destekleyecek en önemli kanıt androjen alıcısına bu kadar bağlı olması sonucu yağ yakımıdır.Bunu bir yapboz gibi düşünün vücut gelişmeye başlarsa yağ yakımı durur.Fakat bu demek değildir ki steroidlere karşı androjen bağları son sözü söyler.Anadrol’un androjen alıcılarına karşı kanıtlamış bir şeyi yoktur fakat Anadrol kas yapmak için önemli bir ilaçtır şüphesiz.


Trenbolone,kas liflerindeki nitrojen tutumunu yükseltir bu da ilacımızı daha güçlü kılar çünkü nitrojen tutumu kas oluşumu için çok önemlidir.Bununla da bitmez Trenbolone’un etkileri.Trebolone’un kas kaybetmeye sebep olan vücutta bulunan glükokoritid hormonuna karşı bir etkisi vardır.Bu hormonu engeller ve etkisini kısıtlar.


Hayvanlarda yapılan deneydeki sonuç göstermektedir ki;vücutta beslenmeden alınan katkı ve mineral emilme inanılmaz derece artmaktadır yani ufak bir et parçasından alınan verimi maksimuma çıkarır bu etkiyi de antremanlarda hissedeceksiniz.Bunun bodybuilding yapan bir birey için önemini anlamaktasınız. Yine de bunun çok ciddi bir kanıtı olmadığını belirteyim.


Trenbolone,Testestorone ile kıyaslandığında daha androjeniktir.Yüksek androjenli steroidler çok önemlidir ve tercih edilir çünkü güç verir,deri altında su tutma oranını minumuma indirir ve östrojen/androjen oranını değiştirir.Trenbolone yağ kaybı konusunda şaşırtacak kadar etkilidir.Bunun kanıtı besinlerin emilmesinde yarattığı etkidir.Androjen alıcıları kas alıcıları gibi yağ alıcılarında bulunur,androjen hormonu direk olarak yağ yakımı için yağ alıcılarına sinyal gönderir bu az bilinen bir gerçektir.İlacın androjen bağları ne kadar güçlüyse ki Trenbolone’un inanılmaz derecede yüksektir yağ yakımı o kadar güçlü olmaktadır.Bazı steroidler kas ve yağı aynı düzeyde yükseltsede testesteronla bu etki azaltılmaya çalışılır.


Trenbolone alyuvar yapımını teşvik eder ve zarar görmüşleri kurtarmaya çalışır ve glikojen yenileme hızını arttırır(karbo alımının olması bu noktada kritiktir tren kürlerinde).Diğer bütün steroidler gibi dozu ne yüksek olursa etkisi o kadar yüksek olur.En önemli etkisi mental etkisidir yüksek hız ve güç isteyen atletlerde aşırı agresiflik görülmüştür ve bu ilacın en önemli etkisi budur.


Trenbolone’un kimyasal yapısı aromatize emilmelere karşı güçlüdür yani ilacın hiçbir yüzdesi östrojene dönüştürülmez.Trenbolone asla meme büyümesi vb östrojenik yan etkilere neden olmaz,yarattığı jinekomasti durumunu prolaktin hormonuna bağlı olarak yapar.Trenbolone vücutta androjen seviyesini önemli düzeyde yükselttiği bilinmektedir genetik yatkınlığı olan kişilerde saç dökülmesi,akne,cilt yağlanması ve prostat büyümesine neden olabilir.Panik yapmaya gerek yok bu yan etkileri anti-östrojenik ilaçlarla engelleyebilirsiniz.Testis büyümesi görülebilir fakat HCG kullanılarak önüne geçebilirsiniz.


Acetat esteri (definasyon kürlerinde önerdiğimiz) Finaplikste bulunan bir moleküldür.2-3 gün aktif bir yaşamı vardır ama kanda trenbolone düzeyini yüksek ve sabit tutmak için şırıngayla vurulmas önerilir.Yani piyasada karşınıza çıkan oral Trenbolone formlarına inanmayın (oral trenbolone maddesinin ne olduğunu size önceden anlatmıştım).Hızlı ve yüksek düzeyde kana karşması hızlı gelişmek isteyenlere büyük kazanç sağlar.


Kanıtlar göstermektedir ki Finaplik östrojenle birleştiğinde Trenbolone’a kıyasla daha fazla kilo aldırmaktadır.Dianabol,Cypionate,Enanthate gibi kombinasyonlar bu süreç içerisinde vücuda büyük kazanç verecektir.Kısa kesecek olursak Finaplix bu süreçte en doğru seçiminiz olacaktır.Trenbolone’un besinlerdeki güçlü etkisi kullanıcıyı kalori kısıtlamasına götürecek ve vücudunun nitrojen seviyesini dengede tutmasını sağlayacaktır. Burda doğru olan şeyi yapmanın kilit noktası kürden beklentinizin ne olacağıdır. Su tutmaktan korkmayın,o yüzden bulk kürlerinde belli bir seviyedeyseniz Trenbolone tercih edebilirsiniz



Trenbolone yarışma öncesi kullanılmak için önemli bir ilaçtır tiroid seviyesini düşürür ve prolaktini yükseltir.Prolaktinin yükselmesini engellemek cabaser için tiroid düşüşü levotrion kullanılabilir. Yine de doping testlerinde uzun vadede bulunabilen bir maddedir. Dikkatli olunması gerekmektedir.



Aynı zamanda Trenbolone kardiyovasküler sporlarda yorgunluklara sebep olabilir. Boks tecrübesi olan biri olarak netlikle söyleyebilirim aerobik branşlarda aktif olan sporcuların Trenbolone kürü yapmaları çok mantıklı olmayabilir müsabık dönemlerde. Off sezonlarda yapılabilir yine de kondüsyon da mutlak bir düşüş yaratacaktır.

Sizlere yazının devamında örnek Trenbolone kür kombinasyonlarını koruyucularla ve PCT dahilinde paylaşacağım...
Saygılarımla lennox77
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kullanıcı avatarı
lennox77
Tecrübeli Üye
 
Mesajlar: 1735
Kayıt: Pzr Ağu 12, 2012 3:40 pm
Ettiği teşekkür: 166
Aldığı teşekkür: 339

Re: Trenbolone İncelemem

Mesajgönderen aet63 » Prş May 21, 2015 8:57 am

Hocam yazı için çok teşekkürler. Son zamanlarda forumda çok fazla Trenbolone ile ilgili soru oluyordu. Kesinlikle tam bir kaynak olacak soruları soran kişiler için. Sayenizde çok şey öğreniyoruz.
aet63
Yeni Üye
 
Mesajlar: 221
Kayıt: Prş Şub 12, 2015 2:13 pm
Ettiği teşekkür: 18
Aldığı teşekkür: 27

Re: Trenbolone İncelemem

Mesajgönderen lennox77 » Prş May 21, 2015 1:10 pm

Değerli yorumun için teşekkürler kardeşim bende senden ve diğer arkadaşlardan yeni yeni bilgiler öğreniyorum,bilgi paylaştıkça güzel
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kullanıcı avatarı
lennox77
Tecrübeli Üye
 
Mesajlar: 1735
Kayıt: Pzr Ağu 12, 2012 3:40 pm
Ettiği teşekkür: 166
Aldığı teşekkür: 339

Re: Trenbolone İncelemem

Mesajgönderen aet63 » Prş May 21, 2015 1:15 pm

Kesinlikle bilgi paylaştıkça güzel hocam. Eğer sizin bilgi dağarcığınıza katkımız oluyorsa ne mutlu bize. Kendi adıma da bundan mutluluk duyduğumu belirtmeliyim.
aet63
Yeni Üye
 
Mesajlar: 221
Kayıt: Prş Şub 12, 2015 2:13 pm
Ettiği teşekkür: 18
Aldığı teşekkür: 27

Re: Trenbolone İncelemem

Mesajgönderen aet63 » Sal Haz 16, 2015 10:28 am

Hocam Trenbolone kullanılan kür örneklerinizi bekliyoruz :) :)
aet63
Yeni Üye
 
Mesajlar: 221
Kayıt: Prş Şub 12, 2015 2:13 pm
Ettiği teşekkür: 18
Aldığı teşekkür: 27

Re: Trenbolone İncelemem

Mesajgönderen Marslı » Pzt Tem 13, 2015 9:45 pm

Detaylı yazı için teşekkürler.Tren ile merak ettiğim bir konu var enanthate ile acetate esterleri arasında yağ yakım bakımından fark olup olmadığı?
Marslı
Yeni Üye
 
Mesajlar: 28
Kayıt: Sal Eyl 03, 2013 4:41 pm
Ettiği teşekkür: 5
Aldığı teşekkür: 3

Re: Trenbolone İncelemem

Mesajgönderen lennox77 » Cmt Tem 18, 2015 11:02 pm

İkisi de temel olarak yağ yakar
Acetat aromatize hemen hemen hiç olmuyor o yüzden cuttingde daha çok tercih ediliyor
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kullanıcı avatarı
lennox77
Tecrübeli Üye
 
Mesajlar: 1735
Kayıt: Pzr Ağu 12, 2012 3:40 pm
Ettiği teşekkür: 166
Aldığı teşekkür: 339

Re: Trenbolone İncelemem

Mesajgönderen aet63 » Sal Tem 28, 2015 6:02 am

Hocam Trenbolone'un çalışıp çalışmadığını, yani sahte olup olmadığını, Testosteron da yaptığımız gibi kan testi ile görmek istersek hangi değerlere baktırmalıyız ? Testo Trenbolone'un androjenik etkisinden artacaksa sadece Testo testi yaptırmak yeterli olur mu yoksa Trenbolone'un etkilediğini bildiğim tiroid değerlerindeki değişikliklerini kontrol ettirmeli miyiz ?
aet63
Yeni Üye
 
Mesajlar: 221
Kayıt: Prş Şub 12, 2015 2:13 pm
Ettiği teşekkür: 18
Aldığı teşekkür: 27

Re: Trenbolone İncelemem

Mesajgönderen standart » Çrş Tem 29, 2015 2:21 pm

Bulk küründe acatat kullanılırsa yağsız saf adele yaparmıyız ?
standart
 

Re: Trenbolone İncelemem

Mesajgönderen lennox77 » Çrş Tem 29, 2015 11:53 pm

@aet63 tiroid,prolaktin,progesteron ve androjen değerleri referans olabilir. östrojen artıyorsa o da bir refer olabilir
@standart bulk küründe amaç yağsız saf adele olmamalı da temiz kilo kazanımını soruyorsanız olur
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kullanıcı avatarı
lennox77
Tecrübeli Üye
 
Mesajlar: 1735
Kayıt: Pzr Ağu 12, 2012 3:40 pm
Ettiği teşekkür: 166
Aldığı teşekkür: 339

Sonraki

Dön Anabolik Steroidler

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 14 misafir