En Çok Merak Ettiğiniz Konular ?

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan

En Çok Merak Ettiğiniz Konular ?

Mesajgönderen lennox77 » Pzt Oca 09, 2017 9:58 pm

Arkadaşlar hepinize merhaba
Foruma tekrar düzenli olarak yazmaya başlayacağım,sizlerle beraber geçmişte bir çok yeni bilgi ben de öğrenmiş oldum ve bu başlayacak süreçte de beraber yeni bilgiler edinip tartışmayı planlıyorum
Size göre hangi konuların üzerine eğilmeliyiz ? Hangi konular hakkında fikir alış-verişi yapmak isterseniz ? Hangi konular hakkında yazılar görmek istersiniz ? Bu başlık altında forumdaki aktif olan ya da olmak isteyen herkes fikrini belirtirse sevinirim
Değerli yorumlarınızı bekliyorum
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kullanıcı avatarı
lennox77
Tecrübeli Üye
 
Mesajlar: 1735
Kayıt: Pzr Ağu 12, 2012 3:40 pm
Ettiği teşekkür: 166
Aldığı teşekkür: 339

Re: En Çok Merak Ettiğiniz Konular ?

Mesajgönderen Rooturk » Sal Oca 10, 2017 10:37 am

Hocam merhaba sizi yeniden görmek güzel :) yurt dışında uygulanan kür içinde hcg kullanımıyla ilgili konular fena olmaz herkesin çeliştiği bir konu çünkü. Saygılarımla
Rooturk@Hotmail.Com - 532 749 69 83
Rooturk
Yeni Üye
 
Mesajlar: 320
Kayıt: Çrş Şub 13, 2013 4:21 pm
Ettiği teşekkür: 18
Aldığı teşekkür: 61

Re: En Çok Merak Ettiğiniz Konular ?

Mesajgönderen ati88 » Prş Oca 12, 2017 1:15 pm

Ben'm merak ettiğim iki konu var.

Birincisi eklem sakatlığının tedavisi:

Detay vermem gerekirse, sağ dizimde Osteoartrit var. Yani eklem yerindeki kıkırdakta yıpranma var.

Kollajen ve Hyaluronik asit (horoz ibibiği) supplementleri ile spor dışında günlük hayatta problem yaşamıyorum, ama antreman sırasında problem oluyor. Supplementler kalıcı olarak tedavi sağlamıyor.

Estrojen veya nandrolone hormonlarının seviyeleri belli bir yere kadar arttığı zaman antreman sırasında da sorun yaşamıyorum. Fakat bunun için estrojen'in normal seviyenin çok az üzerinde olması lazım, ve ömrümün sonuna kadar normal üzeri seviyede estrojen ile yaşamak istemiyorum. Estrojen'de çok hassas bir denge var ve onu sağlamak çok zor. Bir noktadan sonra faydasından çok yüksek tansiyon, su tutumu, ereksiyonların tam sert olmaması gibi problemlere yol açıyor. Uzun vadede de bildiğim kadarıyla göğüs ve prostat kanserleriyle alakalı.

Nandrolone da işe yarıyor ama bilindiği gibi nandrolone hormonu kalp kasında kollajen proteininin sentezini arttırıp kalpte fibrosis denen kas yapısında bozulmaya neden oluyor. Uzun süreli kullanımda yüksek tansiyon, LVH, ve kalp krizi riskleri mevcut.

Bir 'Anti-Aging' uzmanı doktorla görüştüm. Her gün sakat olan dize HGH enjekte etmeyi önerdi. 6 ay ile 12 ay arasında sonuç alabilirmişim, ama garantisi yokmuş. İyileştirme garantisi olmadığı için şimdilik bu seçeneği düşünmüyorum.

Bir de peptit tedarikçilerinde bulunan Thymosın Beta-4 (TB-500) isimli bir protein var. Bunun 3 ay gibi bir sürede iyileştirme ihtimali var, fakat bir yandan da bütün vücutta olası muhtemem tümörlerin vücudun başka noktalarına yayılmasına neden olabiliyor. Eğer sadece 3 ay kullanınca tamamen iyileşeceksem deneyebilirim ama bundan da tam emin olamıyorum.

İkincisi merak ettiğim konu ise biraz Rooturk'ün merak ettiği konu ile örtüşten yerleri olan bir konu.

Anti-aging doktorundan reçeteli olarak Sustanon haftada 125 mg kullanıyordum. Propionate ve phenlypropionate esterlerinin neden olduğu ani çıkış ve inişler nedeniyle bıraktım. Şimdi enanthate'a geçtim ve 3 günde bir 54 mg kullanıyorum. Şimdi herşey yolunda kan değerleri sınırlar dahilinde (E2 hafif sınır üzeri gibi), diz problemlerim azaldı.

Merak ettiğim konu mesela testosteronu biraz azaltsam yanına atıyorum HCG eklesem,
veya biraz trenbolone eklesem, kan değerlerini çok sapıttırmadan uzun vadede bu şekilde nasıl devam edebilirim. Kan değerlerinden kastımi, toplam kan testi (hemoglobin, hematocrit vs), lipid profili (HDL, LDL, Trigliserit), tansiyon vesaire.

Ayrıca daha önce bahsettiğim ve anti-aging için testosterone yerine kullanılan Trestonole Acetate (MENT) hormonundan da bulmayı başardım. Bir noktada testosterone yerine bunu da kullanmayı deneyeceğim. Yapılan deneylerde erkeklerde normal fonksiyonların sağlanması için günlük 0.8mg ile 1.6mg arasında doz kullanılmış. Buradan ne kadar kuvvetli olduğunu siz düşünün artık :)

Üçüncü bir konu ise anti-aging amaçlı HGH, ve GH salgılatıcıların kullanımı.

HGH ve IGF-1 miktarını kan testlerinde mesela 20-25 yaş erkekler için belirlenen normal kabul edilen aralığın üst tarafına yakın bir seviyeye çıkarmak istiyorum.

Bunun için Ibutamoren (MK-677) isminde oral HGH salgılarıcı aldım ama daha kullanmaya başlamadım. Bu maddenin su tutumuna neden olduğu söyleniyor.

Aynı şekilde HGH ve GHRP/GHRH tarzı HGH salgılatıcıların da su tutumuna neden olabilme ihtimali var bildiğim kadarıyla. Benim amacım kür yapmak değil, hormon seviyelerini normal sınırların üst seviyesine çıkarmak. Bu nedenle düşük bir doz kullansam ne kadar kullanmak gerektiğini ve o dozlarda su tutumu veya prolaktin / kortisol hormonlarında anormal artış olup olmayacağı.

Bu konularda katkısı olabilecek herkese şimdiden teşekkürler
Kullanıcı avatarı
ati88
Yeni Üye
 
Mesajlar: 235
Kayıt: Cum Mar 06, 2015 9:12 am
Ettiği teşekkür: 71
Aldığı teşekkür: 58

Re: En Çok Merak Ettiğiniz Konular ?

Mesajgönderen lennox77 » Pzr Oca 15, 2017 5:26 pm

Merhaba arkadaşlar
@ati88 geçmiş olsun
Tıbbi bilgisi olan, ya da sporcu hekimliği yapmış bir kaç dostuma danışacağım sorunlarını
Bir bilgi edindiğim takdirde yazacağım biz de öğrenmiş oluruz
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kullanıcı avatarı
lennox77
Tecrübeli Üye
 
Mesajlar: 1735
Kayıt: Pzr Ağu 12, 2012 3:40 pm
Ettiği teşekkür: 166
Aldığı teşekkür: 339


Dön Anabolik Steroidler

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 11 misafir

cron