İlk kürüm Tavsiyeleriniz?

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..

Re: İlk kürüm Tavsiyeleriniz?

Mesajgönderen ati88 » Pzt Şub 27, 2017 7:15 pm

@dogukan62 geçmiş olsun. Gelişimin de çok iyi olmuş tebrikler.

Ben ilk tren kürümde günde 50 test prop, 50 tren ace ile başlamıştım.
İlk gün enjeksiyondan saatler sonrasında nabzımda hafif artış başlamıştı.
4. gün olduğunda aşırı çarpıntı ve yüksek tansiyon başladı (145/90 mmHg)
5. ve 6. gün tren kullanmadım, tansiyonum ve nabzım bormale döndü
7. günden itibaren treni günde 25'e düşürdüm ve 50 NPP ekledim
7 hafta 50 test prop, 50 NPP, 25 tren-a olarak devam ettim.

Yanlız tren ile ilgili şöyle birşey farkettim. Kür sırasında benim metabolizmamı çok hızlandırmıştı, ama daha sonra her tren kullanışımda metabolizma hızlandırma etkisi gittikçe azaldı. Hatta her tren küründen sonra dinlenir haldeki nabız sayım birer ikişer azaldı. Trene ilk başlamadan önce nabzım 78 iken şu anda 65'teyim.

İlk tren kürümden sonra 3 kür daha yaptım ve hep günlük 50 kullandım. Her seferinde kalp üzerindeki etkiler biraz daha az oldu. Artık pek etkisi kalmadı diyebilirim.

Ayrıca ilk kürden sonra kardiyo antremanlarını arttırdım. Bunun da etkisi olabilir.

2. Tren kürümde günde 5-10mg arası nebivolol kullandım. Nebivolol sadece kalp kaslarında bulunan beta-1 reseptörlerini bloke eden bir ilaç. Özellikle kimyasallar nedeniyle kalbin hızlanmasını normale çeviriyor.

3. kürümde ara sıra o günkü duruma göre 2.5- 5mg nebivolol kullandım.

Artık tren ile düzenli olarak nebivolol kullanma ihtiyacı yaşamıyorum. Sadece nadiren stresli veya aşırı heyecanlı olduğum zaman, veya kefeini abarttığımda sakinleşmek için kullanıyorum.

Başka bir gözlemim de definasyon sırasında tren kan şekeri düştüğünde kalbi normalden fazla etkiliyor. Bulk sırasında kan şekerimin düşmesine izin vermediğim için daha rahat geçiyor.

Son olarak farkettiğim bir başka şey de yüksek estrojen veya çok tuzlu yemekten dolayı vücutta su tutulması artar ise yine çarpıntı ve tansiyon başlıyor. O yüzden artık testoyu iyice azaltıp 50mg tren yanına estrojene dönüşmeyen steroidler ekleyerek deniyorum. 50 mg tren ile iyi kombo şimdiye kadar mast ve anavar oldu. Bir dahaki sefere paraya kıyıp günde 100mg primo ile denemek istiyorum. Mesela: haftada 100 test-e, günlük 50 tren, 50 mast, 100 primo, 40-50 anavar
Kullanıcı avatarı
ati88
Yeni Üye
 
Mesajlar: 235
Kayıt: Cum Mar 06, 2015 9:12 am
Ettiği teşekkür: 71
Aldığı teşekkür: 58

Re: İlk kürüm Tavsiyeleriniz?

Mesajgönderen Rooturk » Pzt Şub 27, 2017 7:31 pm

Doğukan kardeşim trenbolone deneyimlerimizi sormuşsun teşekkür ederim. Ben 8 hafta definasyon yapmıştım haftalık 300 mg acetat kullanmıştım. Bana yaptığı etki güzeldi ancak yan etkileri pek hoş değildi. standart yan etkileri zaten biliyorsun söylememe gerek yok sana kalp üzerinde yaptığını soruyorsun sanırım. ben iki kötü yan etki yaşadım böbreklere çok pis vurdu 2 hafta böbrek ağrısıyla gezdim sağ böbrek damalarında genişleme olmuştu ancak kürden bi kaç ay sonra geçti. Kür sonunda kalbede baktırdım ekg temiz cıktı ecoya girdim kalp duvarında ve kasında kalınlaşma var dedi doktor. Doktor steroidlerden anlıyan bir doktordu kendiside küre girip cıkıyor :) geri dönüşlü korkma zamanla geçer dedi. 6 ay sonra tekrar eco yaptırdım hersey normale dönmüştü. Kalp kasında kalınlaşmanın en büyük sebeplerinden biriside yüksek ağırlıklarla ve aşırı çalışmanın sonucu oldugunu söyledi sonucda kapasitemizi aşıyoruz ve kalpde ona göre kendini adapte ediyor. bisikletçiler koşucular vs onlarada bakarsak hepsinin kalbi büyük fazla kan pompalamak için ancak suda bir gerçek trenbolone gibi anabolizan malesef yok yalnız çok ama çok dikkatli olmak gerek.

Not : arkadaşlar bu arada benim su deca küründe kilo vermeyle ilgili düşünceleriniz neler sizdende yorum bekledim bişey yazmadınız
Rooturk@Hotmail.Com - 532 749 69 83
Rooturk
Yeni Üye
 
Mesajlar: 320
Kayıt: Çrş Şub 13, 2013 4:21 pm
Ettiği teşekkür: 18
Aldığı teşekkür: 61

Re: İlk kürüm Tavsiyeleriniz?

Mesajgönderen ati88 » Pzt Şub 27, 2017 7:48 pm

Geçmiş olsun @Rooturk. Umarım böbreklerin şimdi iyidir.
Ben de bir keresinde deca küründe kalbime ultrason ile baktırdığımda kalp kaslarında kalınlaşma çıkmıştı. Kürden 2 ay sonra MRI yaptırdığımda bir problem bulunmadı. Herhalde kalp kasları da diğer kaslar gibi kür içinde geçici olarak şişebiliyor.

Nebivolol hakkında kısa bir bilgiyi ileride referans olması için buraya kopyalıyorum
Nebivolol selektif beta-bloker ilaçlar grubunda (kardiyovasküler sistem üzerinde seçici etkili) yer alan kardiyovasküler bir ilaçtır. Kalp hızındaki artışı önler, kalbin pompalama gücünü kontrol altına alır. Ayrıca kan damarları üzerinde genişletici etkiye sahiptir ve bu etkisi ile kan basıncında düşmeye yardımcı olur.
http://www.ilacrehberi.com/v/nexivol-5- ... ullanilir/

Nebivololün tek ve tekrarlanan dozları, istirahatte ve egzersiz sırasında, hem normotansiflerde hem de hipertansif hastalarda, kalp atım hızı ve kan basıncını düşürür. Antihipertansif etki kronik tedavi süresince sürdürülür.
Hipertansif hastaların nebivolol ile akut ve kronik tedavisi sırasında sistemik vasküler rezistans azalır. Kalp hızı azalmasına rağmen, atım hacmindeki artış nedeniyle dinlenme ve egzersiz sırasındaki kalp debisi korunur.
http://www.ilacrehberi.com/v/nexivol-5- ... zellikler/
Kullanıcı avatarı
ati88
Yeni Üye
 
Mesajlar: 235
Kayıt: Cum Mar 06, 2015 9:12 am
Ettiği teşekkür: 71
Aldığı teşekkür: 58

Re: İlk kürüm Tavsiyeleriniz?

Mesajgönderen Rooturk » Pzt Şub 27, 2017 7:54 pm

teşekkür ederim çok olmuştu zaten su an iyi bu nebivolol baya işime yarar sanırım tren küründe
Rooturk@Hotmail.Com - 532 749 69 83
Rooturk
Yeni Üye
 
Mesajlar: 320
Kayıt: Çrş Şub 13, 2013 4:21 pm
Ettiği teşekkür: 18
Aldığı teşekkür: 61

Re: İlk kürüm Tavsiyeleriniz?

Mesajgönderen dogukan62 » Pzt Şub 27, 2017 8:42 pm

@ati88
@Rooturk

cevaplarınız için teşekkür ederim. Benim böbreklerde ağrı vardı fakat kan testleri normal olduğu için doktor gerek duymadı.
Eco ve ekg ikisi de temiz çıkmıştı. Sadece kalp kasım hasar almıştı. Bende beloc kullandım çarpıntılar için. Birde 100 mg bebe aspirini. 150 mg tren mix kullanmıştım bu arada. Haftada tek enjeksiyon bacaktan kas içine.
Kalp çarpıntılarını aşmanın bir yolu yok herhalde.

@ati88 kardeşim günlük enjeksiyonları subkutan olarak mı yapıyorsun? Ağrı yaşatıyor mu? ve son olarak günlük kullanımın mantığını biraz anlatabilir misin? Yani daha mi etkilidir? 350 mg tek seferde vurmaktansa gunluk 50 mg vurmak daha mi mantikli ?
@Rooturk kardeşim kendi fikrimce diyet ve kardiyo ile deca kullanılarak bile yağ yakımı yapılabilir. Ama su tutumu ve sertlik konusunda ise bir şey diyemem.
dogukan62
Yeni Üye
 
Mesajlar: 150
Kayıt: Sal Oca 20, 2015 7:11 pm
Ettiği teşekkür: 2
Aldığı teşekkür: 11

Re: İlk kürüm Tavsiyeleriniz?

Mesajgönderen ati88 » Pzt Şub 27, 2017 11:07 pm

@dogukan62

4 hafta kadar teen enanthate ile subkutan denemesi yapmıştım. Test enan ve tren enan tek şırıngaya çekip subkutan yaptım. Tek seferde 0.50ml kadar pek sorun olmadı. Bu şekilde 60mg tren e ve 60mg test e yapabiliyordum bir seferde. (Tren e 200mg/ml'den 0.30ml, test e 300mg/ml'den 0.20ml, toplam 0.50ml) Bazı günler enjeksiyondan sonra hafif bir sızlama oluyordu. 4 hafta sonra enjeksiyon yaptığım karnımın yan taraflarında ve kalçamın ulaşabildiğim taraflarında sık tekrar eden enjeksiyonlardan dolayı cilt altında sertlikler olmaya başladı. Bu yüzden hergün subkutan yapmayı bıraktım, ve sertlikler bir iki haftada azalarak kayboldu.

Şu an kürde değilim o yüzden 3 günde bir 45mg test-e ve 30mg deca yapıyorum. 25G'lik kısa iğneyle bacaktan çok derine girmeden kasa yüzeysel yapıyorum. Bir problem yok ama zaten bir seferde 0.25ml kadar küçük bir hacim yapmış oluyorum.

Tren günlük yapıldığında yan etkilerini kesinlikle çok daha az hissediyorsunuz. Mesela ben bir gün tren enjeksiyonu yapmasam o gün tren küründe olduğumu neredeyse unutabilirim. Ama enjeksiyon yapınca da neredeyse bir iki saat içinde metabolizmamın hızlandığını hissedebiliyorum. Günlük yapmak o kadar fark ediyor diyebilirim.

Ama artık günlük enjeksiyonları sadece kasa yapıyorum. Üst bacak ve kalça için orta uzunlukta iğne, alt bacak için kısa kullanıyorum.

Günlük enjeksiyonları azaltmak için blend diye tabir edilen karışımları çok faydalı buldum. Eğer kaliteli bir karışım bulursanız ve iyi planlarsanız karışım sayesinde enjeksiyonlarınızın hacmi epey azalabiliyor.

Mesela test prop, tren a, mast için 1 ml'de 100'er mg olan bir karışım kullanıldığında günde 0.50ml ile 50mg test prop, tren a, ve mast enjekte etmiş oluyorsunuz. Ama hepsini ayrı ayrı alırsanız günde 1.5ml yapmanız gerekecek.

Bulup kullandığım benzer karışımlara örnekler: test e+deca, test p+npp, tren a+mast

Karışım olmasa bile test-e, boldenone gibi uzun esterli steroidleri haftada iki kere, tren-a yı her gün yapmayı da deneyebilirsiniz. Bu şekilde günlük tren enjeksiyonlarının hacmi az olacağı için fazla rahatsız etmemiş olur. Mesela test ve bolde arka kalçaya, tren a yanve üst bacak, yan kalça, calf, biceps, deltoid vs..
Kullanıcı avatarı
ati88
Yeni Üye
 
Mesajlar: 235
Kayıt: Cum Mar 06, 2015 9:12 am
Ettiği teşekkür: 71
Aldığı teşekkür: 58

Re: İlk kürüm Tavsiyeleriniz?

Mesajgönderen Rooturk » Sal Şub 28, 2017 6:38 am

@ati88 @dogukan62 @XHasanX arkadaşlar deca ile tren aynı guruptan biliyosunuz decanın arkasından tren enantatmı gireyim acetatmı verim alırmıyım sizce?
Rooturk@Hotmail.Com - 532 749 69 83
Rooturk
Yeni Üye
 
Mesajlar: 320
Kayıt: Çrş Şub 13, 2013 4:21 pm
Ettiği teşekkür: 18
Aldığı teşekkür: 61

Re: İlk kürüm Tavsiyeleriniz?

Mesajgönderen XHasanX » Sal Şub 28, 2017 10:30 am

tabiki alırsın aynı grupta olmaları aynı kimyasal formula sahip olduklarını göstermez deca dan sonra trende kullansan vücudun tepki verir reseptöre bağlanır etki görürsün
Kullanıcı avatarı
XHasanX
Yeni Üye
 
Mesajlar: 31
Kayıt: Pzr Şub 26, 2017 11:05 am
Ettiği teşekkür: 3
Aldığı teşekkür: 9

Re: İlk kürüm Tavsiyeleriniz?

Mesajgönderen Rooturk » Sal Şub 28, 2017 12:07 pm

400 tren enantat girmeye karar verdim o zaman bakalım
Rooturk@Hotmail.Com - 532 749 69 83
Rooturk
Yeni Üye
 
Mesajlar: 320
Kayıt: Çrş Şub 13, 2013 4:21 pm
Ettiği teşekkür: 18
Aldığı teşekkür: 61

Re: İlk kürüm Tavsiyeleriniz?

Mesajgönderen dogukan62 » Sal Şub 28, 2017 12:49 pm

@Rooturk

girebilirsin fakat bence araya 2 hafta koyup vücudu biraz dinlendir. Yani 2 hafta testosteron dan başka bir şey alma. Sonra tren ile devam et. Benim kendi fikrim budur.

@ati88

güzel yorumun için teşekkür ederim.
dogukan62
Yeni Üye
 
Mesajlar: 150
Kayıt: Sal Oca 20, 2015 7:11 pm
Ettiği teşekkür: 2
Aldığı teşekkür: 11

ÖncekiSonraki

Dön Genel Paylaşım Bölümü

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 9 misafir