tren acetat-testo prop-masteron kürü

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan

tren acetat-testo prop-masteron kürü

Mesajgönderen therion » Prş Haz 01, 2017 8:00 am

arkadaslar herkese selamlar, bu tür sıtelerde baslık ve ıcerık olarak tekrara cok dusulur bende aynı seylerı tekrar tekrar sormak ıstemıyorum ama arastırmalarım netıcesınde ıcınden cıkamadıgım bır durum var yardımınızı ısteyecektım. kısaca ben: yaş: 41,bb geçmişi: 16yıl, kür: 5, boy:1.85, kılo:94 yılda sadece 1 kür yapıyorum. şuan kürümün 4. haftasındayım ilk hafta 300 testo prop ile basladım sonra 300 prop 200 tren ace ıle 2 hafta devam ettım suan ıse 300 tren ace 300 testo prop kullanıyorum. ayrıca hergun 25mg oxandrolone. elımde masteron ve wıns tablet var onlara daha baslamadım. kurun 5. haftası bıtınce oxand. bırakıp wısn tablete baslayacagım ve 300 mg masteron ekleyecegım (ancak tren ace den ıstedıgım verımı almamaya devam edersem bıkac haftaya onu bırakıp masteron, testo prop, wıns tablet ıle yoluma devam edebılırım). kurum max 10 hafta surecek. tedavısı vs hepsını harfıyen uyguluyorum onlarda probem yokta benım gelısım konusunda sıkıntım var. daha oncede tren kurlerıne gırdım enantath versıyonu ıle zaten bu ılk kısa esterlı kurum. hıc bır kurumde kafamdakı o muhtesem vucudu yakayamadım ama bu senekınden cok umıtlıydım cunku ılacların orjınallıgı %100 bızzat gıdıp yurtdısından kendım aldım ustune test yaptırdım vs. suan amacım küt sert görünümlü defıne bır vucut ama bır tulru ıstedıgım sekılde ılerleyemıyorum. ya beslenmemde sıkıntı var ya ıdmanımda. ıdmanı haftada 5 gun (hafta ıcı full) yapıyorum. p.tesıden baslayarak: gogus+kardıyo (20 dk), kol+karın, omuz+kardıo(20dk), sırt+gogus(tek hareket)+kardıo(15 dk), bacak karın seklınde yapıyorum hafta sonu ıdman yapmıyorum. ıdmanlarda cok tekrarmı yapsam, cok agırmı gırsem, agırlıgı azaltıp kardıoyamı yuklensem, yoksa komple kardıo yapmayıp 1 bolgeyı haftada 2 kezmı calıstırsam vs kafamda delı sorular. beslenmem: kahvaltı: 7 yumurta+1.5 su bardagı yulaf, ara: 7 8 cevız, 10 kuru uzum, yarım yada tam muz, ıdman (bcaa), ıdman sonrası genelde tavuk et turevı yanında makarna pılav bulgur vb, ara lıght ton+1 dılım kepek ekmek, aksam et yada tavuk turevı cok az karb, gece 3 4 yumurta beyazı. bu sekılde yapıyorum ama ne hacım ıstedıgım gıbı ne defınasyon arada kaldım hadı hacım aynı kalsın barı defıne olayım dıyorum. parasını pulunu gectım kalcamı delı agrıtıyor kısa esterler barı ona deysın. saygılar......
therion
Yeni Üye
 
Mesajlar: 5
Kayıt: Sal May 02, 2017 8:06 am
Ettiği teşekkür: 1
Aldığı teşekkür: 0

Re: tren acetat-testo prop-masteron kürü

Mesajgönderen therion » Prş Haz 01, 2017 10:57 am

son olarak bu nasıl yan etkıdır arkadas. ozellıkle enjeksıyon yaptıgım gunun ertesı gunu resmen bıtıık, yorgun, yılgın ve bıkkın oluyorum. okadar yorgun hıssedıyprumkı kendımı ıs cıkısı eve gıdıp kendımı yataga zor atıyorum. 8 de 9 da uykuya dalıyorum.
therion
Yeni Üye
 
Mesajlar: 5
Kayıt: Sal May 02, 2017 8:06 am
Ettiği teşekkür: 1
Aldığı teşekkür: 0

Re: tren acetat-testo prop-masteron kürü

Mesajgönderen ati88 » Cum Haz 02, 2017 12:10 pm

Enjeksiyon protokolünüzü yazmamışsınız, ama tahminimce tren-a'yı iki günde bir akşam yatmadan önce 100mg olarak mı yapıyorsunuz?

Tren-a yı her gün sabah kalkar kalkmaz yapmak yan etkileri önemli ölçüde azaltıyor.

Günde 50mg olarak başlayıp yan etkilere dayanabildiğiniz yere kadar arttırmanızı öneririm.

Daha sert bir görünüm için tren-a yanına masteron eklenebilir.
Aynı şekilde masteronu da tren-a ile 1:1 aynı dozda günlük olarak başlayıp tren ile birlikte arttırabilirsiniz.

Biirmeye yakın son 4 hafta oxandrolone yerine winstrol kullanabilirsiniz. Winstrolden en çok yağ oranı azken fayda alınıyor o nedenle duruma göre değerlendirmek lazım. Yağ oranı düşük değil ise Winstrol yerine oxandrolone ile devam etmek de iyi bir seçenek olabilir.
Kullanıcı avatarı
ati88
Yeni Üye
 
Mesajlar: 235
Kayıt: Cum Mar 06, 2015 9:12 am
Ettiği teşekkür: 71
Aldığı teşekkür: 58

Re: tren acetat-testo prop-masteron kürü

Mesajgönderen therion » Pzt Haz 05, 2017 12:44 pm

cvp için tşkler. p.tesi gece-çarş gece-c.tesi sabah 100er mg testo prop ve tren a. kullanıyorum. masteronda var elımde bahsettıgım gıbı ama bu bıle sankı cok geldı bana, bırde mastreon alırsam hem enjeksyon olarak hem vucut tepkısı olarak sıkıntı yasayabılırım dıye endıse edıp masterona daha elımı surmedım. oxand bu hafta son olacak (5. haftam) wıns tablete baslayacagım (son 5 hafta). yag oranım cok dusuk degıl ama ozelıkle son hafta bı tık ınceldım gıbı. ayrıca bu hafta elımdekı hgh frag peptıtlerıde kullanayım dıyorum gecen yıl yag yakımı konusunda cok faydasını gormustum sanırım steroıdlerle sınerjık calısıyor cunku kür yapmayan ama hgh frag kullanan kımse benım kadar etkı gorememıstı.
Bu arada enjeksıyon agrısı ve sersemlıgı son 2 enjeksıyonda yok oldu gıbı ya vucudum alıstı yada enjeksıyon yapmadan once ılaclı sırıngayı sıcak suyun altında tutup enjeksıyonu sonra yaptım son 2 sınde (nette gormustum) belkı ondan belkı ıkısınınde faydası oldu bılmıyorum ama hem agrı konusunda hemde o bıkkınlık ve yorgunluk konusunda son 5 6 gundur cok ıyıyım. duruma bakıp son 4 hafta masteron ekleyıp eklemeyecegıme karar verecegım. aslında ılacları 10 hafta haftada 300 testo 300 tren 400 masteron 10 hafta günlük 25mg.full oxand. ve full 40 mg wıns tablet olarak almıstım yanı elımde bol urun var ama ıste küre baslayınca vucut tepkısıne gore daha dusuk dozajlamalarla yenıden dızayn ettım kürümü. bu sekılde oldugu kadar dıyorum cunku o kadar ılac ınsanın gozunu korkutmuyor degıl boyle daha dengelı oldu gıbı. saygılar.
therion
Yeni Üye
 
Mesajlar: 5
Kayıt: Sal May 02, 2017 8:06 am
Ettiği teşekkür: 1
Aldığı teşekkür: 0


Dön Anabolik Steroidler

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 17 misafir