Trestolone (MENT)

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan

Trestolone (MENT)

Mesajgönderen ati88 » Prş Haz 02, 2016 12:26 pm

Trestolone, veya bir diğer adıyla MENT, nandrolone'dan türetilmiş temeli 19-nortestosterone olan sentetik bir steroiddir. İlk defa 1960'larda sentezlenen trestolone, testosteron yetersizliği gören erkeklerde testosteron yerine kullanılabilirliği, ve yine erkeklerde doğum kontrol metodu olabilirliği yönünden klinik olarak değerlendirilmiştir.

Trestolone bir erkeğin vücudunda testosteronun gördüğü bütün işlevleri yerine getirebilen bir steroiddir.
Estrojene dönüşerek estojenin başta beyin, sinir hücreleri, eklemler, kemikler , bağ dokular ve cinsellik üzerindeki olumlu etkilerin hepsini yerine getirir.
DHT'ye dönüşmez. Bu yüzden prostat büyümesi tedavisinde vücuttaki testosterone yerine kullanıldığı taktirde DHT'ye dönüşmediği için büyüyen prostatın küçülmesine neden olur. Prostat büyümesine karşı da koruyucudur.
SHBG'ye bağlanıp etkisiz hale gelmez. Bu nedenle vücuda giren her bir trestolone hormonu kullanılır. Testosterondan çok daha az miktarda kullanılması erkek biyolojik fonksiyonlarının devamı için yeterlidir.
Vücutta testosteron olmadığı taktirde erkek cinsel fonksiyonlına eskisi gibi devam edebilir. Cinsellik üzerinde olumsuz etkisi yoktur.
19-nor bazlı olduğu halde progestrone reseptörlerine bağlanmaz, prolaktin üretimini arttırmaz.

Performans arttırıcı bir ilaç olarak değerlendirdiğimizde trestolone'un anabolik/androjenik etkilerinin oranı 2300/650'dir. Diğer steroidlerle karşılaştırıldığında ise:

Anabolik/Androjenik oranlar:
Trestolone: 2300/650
Testosterone: 100/100
Nandrolone: 125/33
Boldenone: 100/50
Trenbolone: 500/500

Trestolone bildiğim kadarıyla acetate esteri olarak üretiliyor.
Kür sırasında günlük 50-100 mg olarak kullanılıyor.
Testosteron veya başka herhangi bir steroid ile birlikte kullanılmasının gerekmediği, kür için tek başına yeterli olduğu söyleniyor.
Genelde gördüğüm kadarıyla trenbolone ile karşılaştırılıyor.
Güç artışı açısından trenbolone'un biraz gerisinde kaldığı, trenbolone kadar hızlı kütle arttırdığı, fakat trenbolone'un kötü yan etkilerinin görülmediği söyleniyor.
Deriden emilen jel ve yama çeşitleri de bulunuyor. Bu ürünler sayesinde 4-5mg gibi çok küçük dozlarda kullanımı kolaylaşıyor. Her gün iğne yapmak yerine cilde sürülen jel sayesinde uzun süreler boyunca vücudun doğal testosteronu yerine kullanılması kolaylaşmış oluyor.

Şimdilik bu maddeyi enjekte edilebilir olarak bulamadım. Elime geçtiği taktirde ilk fırsatta deneyip burayı güncelleyeceğim.
Kullanıcı avatarı
ati88
Yeni Üye
 
Mesajlar: 235
Kayıt: Cum Mar 06, 2015 9:12 am
Ettiği teşekkür: 71
Aldığı teşekkür: 58

Re: Trestolone (MENT)

Mesajgönderen Rooturk » Pzt Haz 12, 2017 1:07 pm

çok güzel bi paylaşım olmuş
Rooturk@Hotmail.Com - 532 749 69 83
Rooturk
Yeni Üye
 
Mesajlar: 320
Kayıt: Çrş Şub 13, 2013 4:21 pm
Ettiği teşekkür: 18
Aldığı teşekkür: 61

Re: Trestolone (MENT)

Mesajgönderen bebeqte5tur » Çrş Haz 14, 2017 6:36 pm

http://uk-steroids.me/uk-online/ment-me ... e-acetate/ umarım link paylaşmam sorun olmaz. siz trestolon dedikten sonra iyice bir araştırmıştım bazı ingiltere sitelerinde buldum 10 ml lik şişesinin fiyatı genelde 50 euronun üzerinde bu gönderdiğim linkte 57 euro + kargosu var 5-10 euro arasında.. yakında deca alacağım. bu siteden bu trestolonu normal kürümüze eklesek kürümüzden aldığımız etkiyi artırır mıyız yoksa, trenbolon deca gibi ilaçlarla birlikte çalışmasında sorun olur mu sonuçta bu da 19 nor grubu ilaçmış ?
bebeqte5tur
Yeni Üye
 
Mesajlar: 36
Kayıt: Cmt Tem 13, 2013 2:31 pm
Ettiği teşekkür: 2
Aldığı teşekkür: 0

Re: Trestolone (MENT)

Mesajgönderen ati88 » Prş Haz 15, 2017 6:24 am

Arkadaşlar gösterdiğiniz ilgi ve cevaplar için teşekkür ederim.

İki ay kadar önce İngiliz MTS marka trestolone acetate elime geçti. @bebeqte5tur 'un bahsettiği gibi İngiltere'ye gidip gelen bir tanıdığa aldırdım, o yüzden bagajda getirirken sorun olmadı.

Östrojen konusunda çok problemler yaşadığım için şu an minimum östrojen dönüşümlü bir kür deniyorum. Trestolone'un bilinen en kötü yan etkisi çok fazla östrojene dönüşmesi olduğu için yapmakta olduğum küre dahil etmedim. Trestolonu kasımda başlayacağım bir kürde denemeye karar verdim.

@tolgacan94 'a da teşekkür ederim. Trestolone decanoate enjekte edilebilir olarak bulamadım. İlk önce acetate esterini denemek istiyorum. Açıkçası biraz da homebrew yapmaya üşeniyorum. Eğer acetate'tan memnun kalırsam decanoate esterini denemeyi düşünebilirim.

Trest dışında iki steroid daha arıyorum. İkisi de östrojene dönüşmüyorlar. Bu ay içinde elime geçme ihtimali pek yok gibi ama bulabilirsem Ağustos ortasına kadar deneyebilirim.

1-test cypionate (dihydroboldenone, DHB)
dimethylnandrolone (DMN)

Bir iki şişelik deneme kürü yapmak için homebrew yapmayı düşünmüyorum. Ancak hazır bulursam deneme amaçlı kullanırım. Beğenirsem belki uzun vadeli kullanım için homebrew yapmayı düşünebilirim.

Bir de bir ara yerli Carbon pharma vardı galiba, 1-test cypionate yapmışlardı ama kayboldu sonra. Bu markayı bilen hatırlayan var mı?
Kullanıcı avatarı
ati88
Yeni Üye
 
Mesajlar: 235
Kayıt: Cum Mar 06, 2015 9:12 am
Ettiği teşekkür: 71
Aldığı teşekkür: 58


Dön Anabolik Steroidler

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 8 misafir