hygetropin sorular

Büyüme hormonu Peptidler(İgf-1,Mgf,Insulin) İle İlgili Bilgi ve Sorularınızı Paylaşabilirsiniz

hygetropin sorular

Mesajgönderen anabolicosman » Cmt Tem 20, 2013 1:42 pm

merhaba hocalarim sporcu arkadaslar hygetropin kullanmak istiyorum amacim cok kas kutlesi diil belli oranda hacimleneyim yeterliama fazla yaglandim gunde 4 iu 5 gun 3 ay kullanmayi dusunyormyaninda 400 600 mgboldenon ve 500 enantat dusunuyorum acaba yag yakimi nedurumda olur cok siki diyet ve kardiosuz nasi kullanmak dogru bu ilaci nasi beslenilmeli bi ikinci sorum hazirlanmasi bi 8 iu vial siseye kac ml fizyolojik su koymamiz gerekbiraz birde ne kadar surede calismaya baslio gh vucutta
anabolicosman
Yeni Üye
 
Mesajlar: 16
Kayıt: Pzr Eki 21, 2012 8:12 pm
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 1

Re: hygetropin sorular

Mesajgönderen lennox77 » Pzt Tem 22, 2013 9:01 pm

İlk 1 ay etkilerini hissettirmeye başlar
5 cc normal kas içi enjektöre 2 cc kadar sodyüm klorür çekin sonra GH şişesine aktarın böylece 1 şişe hazır olur
İnsülin iğnesinden de 10'a kadar (100 lük ise 100) çekerseniz 4 iu olur size
Ekstra yağlanmanı önler var olanı da yakmaya başlarsın 3 ayda
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kullanıcı avatarı
lennox77
Tecrübeli Üye
 
Mesajlar: 1735
Kayıt: Pzr Ağu 12, 2012 3:40 pm
Ettiği teşekkür: 166
Aldığı teşekkür: 339

Re: hygetropin sorular

Mesajgönderen anabolicosman » Prş Tem 25, 2013 11:36 am

bazisi 40 a kadar cekersen olur dio ustunde yazmiomu bunun4 iu fln die birde 1 ml serumla yap diyenler sizde 2 ml diosunuz hangisi dogru olan
anabolicosman
Yeni Üye
 
Mesajlar: 16
Kayıt: Pzr Eki 21, 2012 8:12 pm
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 1

Re: hygetropin sorular

Mesajgönderen lennox77 » Pzt Tem 29, 2013 1:10 am

Sorunu sormuşsun burda da kendi bilgilerim doğrultusunda cevapladım
Hangisi doğrudur yanlıştır açıklamaya kalkışmam hiçbir konuyu
Kendi uygulama şeklim budur
Fikirleri olan arkadaşlar da cevaplamak isterlerse yazarlar
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kullanıcı avatarı
lennox77
Tecrübeli Üye
 
Mesajlar: 1735
Kayıt: Pzr Ağu 12, 2012 3:40 pm
Ettiği teşekkür: 166
Aldığı teşekkür: 339

Re: hygetropin sorular

Mesajgönderen samet_61 » Çrş Ağu 21, 2013 2:19 am

HGH kigtropin (GeneScience İLAÇ)

Laboratuvar: GeneScience ilaç (GenSci)
Form: injection
Malzemeler: 191 amino asit
Sunum: 10 iu 10 şişe kutu
Dozaj: 5 ve 16 IU arasında IU / gün
Türü: Çevrim istikrar sertlik
Döngüsü Ground çift ile: enjektabl testosterones.
Sertlik ile istikrar bir döngü bağlantı için: winstrol, primobolan ve enjektabl testosterones.
Koruma: antiöstrojendir: her gün döngüsü 1 sırasında nolvadex ve Proviron bir enjektabl hormonu testosteron ile kesersem.
Kurtarma: 20 gün 1 gün döngüsünün sonunda kurtarma için clomid.
Seviye: Tüm Kullanıcılar

HGH Kigtropin olumlu noktaları

Artan kas kütlesi ve gücü
Vücut yağ azalma
Cilt dokusu ve esnekliğini artırır
Kırışıklık azaltma ve yüz kaslarının yeniden yapılandırılması: yaşlanma yavaşlatır
Geliştirilmiş saç büyüme ve tırnak
Artan libido ve cinsel tatmin
Derin ve dinlendirici bir uyku üretir
Enerji düzeyini artırmak ve refahı
Geliştirilmiş bağışıklık sistemi
Artan kemik kütlesi
Doku ve organ katabolizması karşı korunması
Geliştirilmiş kurtarma
, Tendinit gibi sporcuların karşılaştığı tüm küçük Sakatlıklar etkisi Şifa uzanan, dirsek ağrısı, vb
HGH Kigtropin olumsuz noktaları

Eğer doz (az 16 IU / gün) takip etme sırasında alınmış olan büyüme hormonları zararlı yan etkileri oluşturur.

Hipoglisemi
Hipoaktif tiroid
Önerimiz iyi Steroid Dükkanı

Size tiroid bezinin düzenlemek için aç karnına sabah bir gün, alınan bir 3 Cytomel t-döngüsü büyüme hormonu yaptırmanızı tavsiye ederiz.
Günlük doz ve tedavi süresi en az dikkate alınmalıdır.
HGH Kigtropin hakkında bilgi

Yoğun bir eğitim ile birlikte vücut geliştirme, büyüme hormonu (HGH) dünyanın uzun yıllardır bilinen anabolik steroid kullanmadan hızlı ve kalıcı kaslı olmak için en etkili yoldur. Bu hormon inceledik Bilim adamları bu beden, zihin ve enerji seviyeleri üzerinde olumlu etkileri açısından "Gençlik Çeşmesi" en yakın budur, oybirliği vardır.

Büyüme hormonu nedir?

Büyüme hormonu açısından omatotrophine veya somatropin altında sağlık uzmanları tarafından belirlenir. Hayvan hormonlar ile karşılaştırıldığında, büyüme hormonu, insan kökenli kısaltması "h" ile gösterilir. Hayvan HGH hormonu adı verilen bir Böylece HGH büyüme hormonu veren. Somatoliberin ve somatostatin: Büyüme hormonu hipofiz bezi, beyinde bulunan ve hipotalamus tarafından üretilen diğer hormonlar tarafından düzenlenir bir organ tarafından üretilir. Somatoliberin miktarı yüksek ise Gerçekten de, daha sonra hormon HGH üretiminde önemlidir. Somatostatin miktarı düşükse tersine, hormon HGH üretimi sınırlıdır. Kanda daha az HGH ile, metabolizma doğal yaşlanma belirtilerini gösterir yavaşlatır. Zamanın ilerlemesi ile, daha az HGH üretmek ve HGH bir ders kalıcı kas kütlesini artırmak için bir çok olumlu etkisi vardır bu yüzden.

Büyüme hormonu yararları

Bildiğiniz gibi, ağırlık kaldırma zaman, kas yırtılma mikroskobik neden, bu misk imal olduğunu şu anda sahip olduğu. Büyüme hormonu vücut hücrelerinin yeniden ve hasarı onarmak hızını hızlandırır.
Kaslarınızı hızlı bir biçimde kendilerini tamir için HGH aynı zamanda bir çalışmadan sonra dinlenme ve iyileşme için gerekli süreyi azaltır.

HGH vücut üzerinde olumlu etkileri vardır. Bu kemik yoğunluğu, esneklik ve eklem gücünü artırır. Bu, vücut yaralanma riski sahip olmasını sağlar.

Bilimsel çalışmalar da HGH yağ saklamak yerine daha hızlı kalori yakmak anlamına gelir metabolizma, artar olduğunu kanıtlamıştır. Bu enerji düzeyi aynı zamanda vücudun kuru ve hatta gıda farklılıklar vücut yağ yüzdesini azaltmak için değil sadece.

HGH aynı zamanda kırışıklıkları azaltma ve saç büyüme, gelişmiş cinsel performansı ve yaşam ve yaşam yıllar eklemek isteyenler için artan yaşam da dahil olmak üzere gençlik korumaya yardımcı olur Onların yıl.

Sen HGH günlük ve istenen sonuçları geldi görmek için yeterince uzun süre kullanılması gerektiğini bilmeli. (En az 3 ay, en uygun 6 ay)

Depolama

Bir liyofilize toz (yeniden yapılanma öncesi) olarak Depolama:

- Depolama 2 ° C ile 8 arasında buzdolabında ° C (39-46 ° F), 1 yıl ömrü (son kullanma tarihine kadar)
- Oda sıcaklığında (en fazla 37 derece santigrat), koruma 30 gün sonra
- 45 kadar santigrat derece, bir hafta Koruma

Sulandırılmış olarak Depolama (sıvı):

İBH sıvı formda çözücü ile karıştırılmış sonra bu, soğuk tutulur ve ışıktan korunan ve 3 gün içinde kullanılmalıdır gerekir. Her zaman en kısa zamanda hazırlandıktan sonra HGH kullanılması tavsiye edilir.

Kullanmak

Büyüme hormonu deri altı enjeksiyon olarak uygulanır - her gün - bu cilt altında karıncalanma, söylemektir. Bunlar, deri altı enjeksiyonlar, uzunluğu 5 ve 8 mm arasında genel olarak çok ince iğneler ile yapılır. Vardır enjektör cihazlar şırınga tipi genellikle kullanımı çok kolay ve vücut geliştiriciler tarafından tercih edilir insülin vardır. Bu şırınga 0.5 ml (50 ünite), 1 ml (100 adet) bulunmaktadır.

Ne zaman enjeksiyon vermelidir?

Optimum etki elde etmek amacıyla, kullanıcı 2 IU dozda, günlük doz, gün boyunca birkaç kez enjekte edilir. Biz büyüme hormonu özellikle geceleri üretilir söyleyebiliriz. Gecenin enjeksiyon salgılanmasını taklit etmek için, akşam yemeğinden önce veya yatmadan önce, 18 saat sonra, günün en büyüğüdür. Uygulamada, bu konu zaman esnek olabilir ve aynı zamanda enjeksiyon her zaman için gerekli değildir.

Nerede enjeksiyonları yapmalıyım?

Enjeksiyon tercihinize göre, uyluk, kalça, kol, karın yapılabilir. En çok tercih edilen bölge göbek sol veya sağ mide, (göbek çok yakın olması için dikkatli olun) için, karın yer almaktadır.

Bu, "lipo" olarak adlandırılır subkutan reaksiyonların ortaya önlemek ve kan dolaşımına enjekte ilacın normal geçişini önlemek için enjeksiyon değiştirmek için önemlidir. Enjeksiyon yerinde temiz ve birkaç saniye kuruması için bir alkol pedi kullanın. Enjeksiyon yerinde deri sıkın.

Nasıl enjeksiyonları yapmalıyım?

Hormonlar, iki şişe, su ve steril toz flakon (HGH) ile bir şişe şeklinde bulunmaktadır.

Eğer sabun ile ellerinizi yıkayın ve sterilite korumak için bir alkollü bez ile sterilize su fişi temizleyin zaman ilk gerekir. Eğer şırınga steril su 10 ml çekmelidir ve ürün, şişe içine enjekte edilmesidir. HGH Moleküller, ısı ve hızlı hareketlere duyarlı çok kırılgandır. Karıştırma şişe sallamayın. Doğrudan gücü ile steril toz içine su enjekte etmeyin, yavaşça şişe içinde aşağı kaydırın izin verme. Tüm toz (3-4 dakika sürer) eriyene kadar yavaşça parmaklarınız arasındaki flakon döndürün.

Şişeleri vakum altında, depresyon kurtulmak gerekir vardır, neden, bir şırınga almak havada çekmek ve şişenin içine hava enjekte (değil nakit, ancak sıvı yukarıda havada) . Bu depresyon kaldıracaktır. Daha sonra ihtiyacınız olan HGH kaldırabilirsiniz.

Çoğu sporcular bir etki elde etmek için minimum doz 5 IU olduğunu bilerek, günde GH 16 5 ila IU almak. Büyüme hormonu, genellikle testosteron ile bir yığın kullanılır.
samet_61
Yeni Üye
 
Mesajlar: 656
Kayıt: Cum Nis 19, 2013 4:48 pm
Ettiği teşekkür: 9
Aldığı teşekkür: 41


Dön Büyüme Hormonu

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir