3. Kür ve anabolik konusunda kararsızlık. Yardım!
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 2 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
3. Kür ve anabolik konusunda kararsızlık. Yardım!
Boy 183 yaş 24 kilo 64 ektomorf vucut tipine sahibim kilo almanda sıkıntılıyım alıp alıp veriyorum. 6-7 yıldır çok da düzenli olmasada vg ile ilgileniyorum. 6 ay önce danabol 10 hafta 200 mg deca 12 hafta 500 mg test e. kürüm bitti çok iyi verim aldım aşağıda before/after fofoyu paylaşıyorum bi fikir verir diye düşünüyorum. 60 kiloyla küre girdim 76 kilo ile tamamladım kür bitiminden 1 ay sonra sporu bıraktım aptal gibi. kilomu 3 ay boyunca korudum sonra yavaş yavaş eridim ve şuan 64 kiloyum eski halimden pek bi farkım kalmadı. 5 aylık aradan sonra 2 hafta önce idmanlara başladım amacım 1 ay daha temiz idman yapıp küre girmek. Elimde 20 ml 200 mg boldenon, 10 ml 275 mg deca ve 10 ml 200 mg Trenbolone enanthate var bunları değerlendirmek istiyorum bu yıl 2 farklı küre gircem. İlk Deca kürüne kür bitiminden 3 ay sonra da Trenbolone. Sorun şu boldenone'u hangisine eklemem gerek. Kafamda bi çok dusunce var sizce nasıl yapmalıyım.
1. 1-10 hafta 275 mg deca
1-10 hafta 400 mg boldenon
1-12 hafta testesteron e.
1-4 hafta 40 mg danabol ( bu kür çok mu ağır olur bana ağır olur diye korkuyorum?)
Kür bitiminden 3 ay sonra 10 hafta 200 mg trenbolone e. 12 hafta 500 mg testesteron e.
2. 1-6 hafta 275 mg deca
6-12 hafta 400 mg boldenon
1-14 hafta 500 mg testesteron e.
1-4 hafta 40 mg danabol
Kür bitiminden 3 ay sonra 10 hafta 200 mg trenbolone e. 12 hafta 500 mg testesteron e.
3. 1-10 hafta 275 mg deca
1-12 hafta 500 mg testesteron e.
1-4 hafta 40 mg danabol
Kür bitiminden 3 ay sonra 1-10 hafta 400 mg boldenon 1-10 hafta 200 mg trenbolone e. 1-12 hafta 500 mg testesteron e.
Aslında 1 numaralı kürü girmek istiyorum ama ağır olur diye korkuyorum. Sizce hangisi benim icin daha iyi olur değerli hocalarım sizin düşünceleriniz benim için çok önemli. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum.
http://hizliresim.com/rY6OqN
1. 1-10 hafta 275 mg deca
1-10 hafta 400 mg boldenon
1-12 hafta testesteron e.
1-4 hafta 40 mg danabol ( bu kür çok mu ağır olur bana ağır olur diye korkuyorum?)
2. 1-6 hafta 275 mg deca
6-12 hafta 400 mg boldenon
1-14 hafta 500 mg testesteron e.
1-4 hafta 40 mg danabol
3. 1-10 hafta 275 mg deca
1-12 hafta 500 mg testesteron e.
1-4 hafta 40 mg danabol
Kür bitiminden 3 ay sonra 1-10 hafta 400 mg boldenon 1-10 hafta 200 mg trenbolone e. 1-12 hafta 500 mg testesteron e.
Aslında 1 numaralı kürü girmek istiyorum ama ağır olur diye korkuyorum. Sizce hangisi benim icin daha iyi olur değerli hocalarım sizin düşünceleriniz benim için çok önemli. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum.
http://hizliresim.com/rY6OqN
Re: 3. Kür ve anabolik konusunda kararsızlık. Yardım!
bence elinde malzeme var diye onları dengesiz bir şekilde kullanmak hem verimsiz hem de sağlığına zararlı olabilir. trenbolone cut kürlerine daha uyumlu ama 2. kürde ve ya bu sıklette kesinlikle önermem çünkü ondan daha güçlü steroid yok. sonra napacaksınız ? kademe kademe gitmek ve ilaçların verimini kademe kademe almak gerekir ayrıca süreklilik gerekir idmanlarda. tavsiyem şimdi decaları hiç işe karıştırmayın elinizdeki boldeler - testo ent. ekleyerek 12-16 hafta temiz bir testo-bolde-danabol kürü yapın daha sonrada duruma göre gerek kalırsa (resimdeki yağ oranı çok düşük) definasyon için bakılabilir bişeyler...
dengesizlikten kastettiğim şey kürlerin içindeki etken maddeler onlarla birlikte ağırlık olarak dozajlar ve sürelerin kısa olmasıydı...size bilinçle alakalı herhangi bir söz söylemedim zaten. burda çok daha usta arkadaşlar var onlar belki daha iyi açıklarlar. birde şunu fark ettim bu tip forumlarda soru soran kişiler bircoğu tecrübesiz ve ya bilgi eksikliği var ama sorularını sorarken hep duymak istedikleri şey uzman arkadaşların onlara onay vermesini beklemeleri vede burdaki arkadaşlarda karşı çıkınca bir anda kendilerine sanki hakaret ediliyormuşçasına savunmaya geçmeleri. bence soruları sormaktan daha çok forumları okumak daha çok tecrübeyi değerlendirmek bilgileri birleştirmek çok daha önemli. yoksa vucud sizin sağlık sizin...
-
- Yeni Üye
Cutting kürü düşünsem trenbolone acetat kullanırım ama oraya enanthathe yazmısım. Trenbolone'u ilk veya ikinci kürümde kullanmıyorum zaten daha önce iki kez küre girdim 3. Kürümü deca-boldenon girip ardından 4. Kürümü trenbolone girmeyi düşündüğümü yazdım sen tam anlayamamıssın sanırım. Ben oraya 3 farklı kür yazdım aradığım şey bunların hangisinden daha çok verim alabilceğim ya da hangisinin bana daha uygun olduğu dediğin gibi sadece boldenon kürüne gircek olsam oraya alternatif olarak sadece boldenon kürünü eklerim.
- UncleO
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 99 kez
Bütün kür dizayları yanlış yapılmış. Öncelikle 2. kür için trenbolone erken olur. Trenbolone kürlerini direk elemeniz gerek. Trenbolone ile deca aynı kürde aynı zamanda kullanılmaz. Kullanırsanızda birbirlerinin etkilerini azaltır. Bu anlamda kullanılmaz diyorum. Uzun bir kür olur decayı bitirip tren ekleyebilirsiniz o ayrı konu. ama aynı familyadan olan ilaçları aynı anda kullanmak zaten mantık hatasıdır.
Aynı şekilde uzun kürlerde boldenone ve deca kullanacaksanız önce birini kullanıp sonra diğerine geçmek en mantıklı olandır. Kürden alacağınız verim, kür içinde kullandığınız ilaç çeşitlerinin artması ile artmaz. Kür içinde kullandığınız ilaçların birbirleri ile kombine olmasına, bilinçli beslenme ve idmana bakar.
İlk kür için deca kürü yaptıysanız, ikinci kür tercihiniz bana göre; testo - boldenone - danabol olabilir.
Şahsi fikrim 12 hafta yerine 14-16 haftalık kür yapmanızdır. Birçok postumda bunun nedenini belirtmiştim. Araştırırsanız nedenini bulacaksınız postlarımda.
1-16 hafta- testo 500mg / hafta
3-8 hafta - danaol 40mg /gün
8-16 hafta - boldenone - 400mg hafta
şeklinde bir kür engüzelidir sizin için. Sizin yazdığınız kürlerin dizaynı bence yanlış.
Aynı şekilde uzun kürlerde boldenone ve deca kullanacaksanız önce birini kullanıp sonra diğerine geçmek en mantıklı olandır. Kürden alacağınız verim, kür içinde kullandığınız ilaç çeşitlerinin artması ile artmaz. Kür içinde kullandığınız ilaçların birbirleri ile kombine olmasına, bilinçli beslenme ve idmana bakar.
İlk kür için deca kürü yaptıysanız, ikinci kür tercihiniz bana göre; testo - boldenone - danabol olabilir.
Şahsi fikrim 12 hafta yerine 14-16 haftalık kür yapmanızdır. Birçok postumda bunun nedenini belirtmiştim. Araştırırsanız nedenini bulacaksınız postlarımda.
1-16 hafta- testo 500mg / hafta
3-8 hafta - danaol 40mg /gün
8-16 hafta - boldenone - 400mg hafta
şeklinde bir kür engüzelidir sizin için. Sizin yazdığınız kürlerin dizaynı bence yanlış.
-
- Yeni Üye
Hocam ben daha önce iki kez küre girdim. 2 yıl önce primobolan geçen yılda deca kürüne girmiştim. Bu postumda belirttiğim deca+boldenon kürüm 3. Kürüm olcaktı bu kür bitince 3 ay dinlenip trenbolone kürüne girmeyi düşünüyodum. Trenbolone'u deca ile girmicektim deca kürüm bittikten 3 ay sonra yani bi yıl içinde 12 ayda 2 küre gireyim önce deca- boldenon bu kür bitince 3 ay vucudumu dinlendirip trenbolone düşünüyodum. Yani trenbolone'u 4. Kürümde girmiş olcaktım. Yani benim yapmak istediğim deca ile boldenonu kombine edip küre girmek bu kürüm bitince 3 ay sonra trenbolon kürüne girmek. Şimdi daha iyi anlatabildim sanırım kendimi hocam. Bu doğrultuda yine de dediğiniz gibi deca ile kombine etmek yerine boldenonu tek mi girmem daha doğru olur. Ben deca'dan cok verim aldığım icin ve o kürüm biteli 6-7 ay olduğu icin tekrar deca kullanmayı dusunuyodum yanına da boldenonu ekleyım dıyodum.
- UncleO
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 99 kez
uzun bir kür olacaksa önce bolde sonra decaya geçiş yapabilirsin. benim görüşüm geçiş yaparak kullanmaktan yana. tabi illa aynı kür içinde kullanacaksn. yoksa bolde ile yapabilirsin.
-
- Yeni Üye
1-8 hafta 275 mg deca
8-16 hafta 400 mg boldenon
1-16 hafta 500 mg testesteron enanthate
2-6 hafta piramit seklinde 10-50 mg danabol ideal olabilir mi
8-16 hafta 400 mg boldenon
1-16 hafta 500 mg testesteron enanthate
2-6 hafta piramit seklinde 10-50 mg danabol ideal olabilir mi
- Overall
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Ettiği teşekkür: 60 kez
- Aldığı teşekkür: 48 kez
Geçişli kür her zaman iyidir boldenonu 500 e kadar çıkabilirsin deca dianabol ve testosterone dozajlarıda ideal olmuş kalıcı ve sert kas hacmi kazanırsın bu kürle
SteroidForumTr - Admin
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir