adsız.JPG
S.a arkadaslar.Deca durobolin ve sustanon kürüne başlayalı 4 hafta oldu Saolsun Lenox77 hocam kür konusunda yardımcı oldu..Kürün daha ilk 4 haftasındayım kür 8 hafta sürecek..normalde resim çekilmeyi sevmediğim için küre başlarken resim çekilmedim..o yüzden kürün ortasında bir adet resim çekildim..salondaki bazı arkadaslar kürün başarılı oldugunu belirtirken bazı arkadaslarım ise hayır olmamış yağlanmıssın gibi şeyler slüyor..o yüzden sizlerle paylaşmak istedim..başlarken 62 kiloydum.Şuan tam olarak 72 kiloyum..Başlarken Omuz : 120 Kol: 36 Gögüs :98 Bel :75...Şaunki Hali ise : Omuz :130 Kol :41.3 Gögüs :112 Bel:78...Deca Kürü İlk 4 haftası..
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 2 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
Deca Kürü İlk 4 haftası..
S.a arkadaslar.Deca durobolin ve sustanon kürüne başlayalı 4 hafta oldu Saolsun Lenox77 hocam kür konusunda yardımcı oldu..Kürün daha ilk 4 haftasındayım kür 8 hafta sürecek..normalde resim çekilmeyi sevmediğim için küre başlarken resim çekilmedim..o yüzden kürün ortasında bir adet resim çekildim..salondaki bazı arkadaslar kürün başarılı oldugunu belirtirken bazı arkadaslarım ise hayır olmamış yağlanmıssın gibi şeyler slüyor..o yüzden sizlerle paylaşmak istedim..başlarken 62 kiloydum.Şuan tam olarak 72 kiloyum..Başlarken Omuz : 120 Kol: 36 Gögüs :98 Bel :75...Şaunki Hali ise : Omuz :130 Kol :41.3 Gögüs :112 Bel:78...
- Hammerstorm
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 31 kez
- Aldığı teşekkür: 117 kez
Re: Deca Kürü İlk 4 haftası..
Emin ellerde iken insanın değişimide bambaşka oluyor tebrikler kardeşim ve selamlar lennox77 hocam.
İDMAN-BESLENME-DİNLENME
bir kürde 10 kilo almış adama başarılı olmamışın diyen adamı Allah çarpar bunu sana diyenlerin tamamı hasetinden çatlayanlardır emin ol...ben bu resimde kesinlikle yağlı bi adam görmüyorum hatta deca için oldukça kuru bir halin var belki definasyon kürüne girmeden bile bu formu koruyabilirsin...tek yapman gereken kürden sonra ölçü kaybını minimumda tutmak içinde iyi beslenme çok ağır olmayan antrenman ve supplementlere devam etmen gerekir...
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Ders diye okutulur bu kür
Başarılar
Başarılar
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
4 haftada kolda 5 cm mı aldın hocam vay anasını emınmısın ya oluyormu öyle
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Su tutmayla beraber olabilir şöyle açıklanabilir
Düşük ölçüden sıçrayış bir anda 6-7 cm'e kadar çıkabiliyor (kendi öğrencilerimde çok sık olan bir durum)
Yüksek ölçülerde ise bazen 1 cm bile zor koyuyoruz ama form ciddi şekilleniyor
Düşük ölçüden sıçrayış bir anda 6-7 cm'e kadar çıkabiliyor (kendi öğrencilerimde çok sık olan bir durum)
Yüksek ölçülerde ise bazen 1 cm bile zor koyuyoruz ama form ciddi şekilleniyor
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir