İkinci KÜR ...

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
nnpoint
Yeni Üye

İkinci KÜR ...

Mesaj gönderen nnpoint »

Arkadaşlar merhabalar,

testo boldenon kürümün 7.haftasındayım 12 haftalık bir kür..sorum şu şekilde bu kür beni pek tatmin etmedi istediğim gibi büyüyemedim ..

1. Kür arası tedavi bekleme kaç ay olmalı ?
2.Yeni kürde testo enant boldenon yerine ne koyabilirim ?

ha birde boldenon kilo artışı yapmadı bende ne işe yaradığınıda pek anlamadım ..günlük 160 gr net et tavuk balık protein alımım var 80 kg neden büyüyemiyorum anlamıyorum..
asterix
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 5 kez

Re: İkinci KÜR ...

Mesaj gönderen asterix »

aldığın karbonhdirat ve toplam kaloriyede bir bak zira 7. haftada illaki birkaç kilo almış olman lazım fakat boldenon su tutmadığı için çok aşırı kilo almazsın bu kürünü 16 haftaya uzat
roid
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen roid »

Keşke 2. Küründe Bolde yerine decayı tercih etseydin.
Deca daha hızlı kilo aldırır ve büyütür. Bunun yanı sıra boldenon su tutmadan temiz büyümek için kullanılır yani kürünü 16 haftaya uzatmalısın. Boldenin asıl etkilerini 10. haftadan sonra hissedersin.
samet_61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 40 kez

Mesaj gönderen samet_61 »

nnpoint yazdı:Arkadaşlar merhabalar,

testo boldenon kürümün 7.haftasındayım 12 haftalık bir kür..sorum şu şekilde bu kür beni pek tatmin etmedi istediğim gibi büyüyemedim ..

1. Kür arası tedavi bekleme kaç ay olmalı ?
2.Yeni kürde testo enant boldenon yerine ne koyabilirim ?

ha birde boldenon kilo artışı yapmadı bende ne işe yaradığınıda pek anlamadım ..günlük 160 gr net et tavuk balık protein alımım var 80 kg neden büyüyemiyorum anlamıyorum..

ilacları aldıgın kısı guvenılır mı? ılacların cakmadır ondan buyuyemıosundur yeterlı beslenmıosundur ıyı ıdman yapmıosudnur dıyecemde ılacların guvenılırmı bunu once kontrol ettır pıyasanın yuzde 80 ı cakma;)
nnpoint
Yeni Üye

Mesaj gönderen nnpoint »

valla şöyle ilaçlarımı 750 tl ye aldım ürünlerde bunlar arkadaşlar ..sizce nasıl ?
testo boldenon danabol ...
http://hizliresim.com/jvL3b9

beslenmeme gelince günlük et tavuk balık 160 gr net protein supplement harıc alıyorum supplement sadece glutamin kullanıyorum tabi karbonhidratta bi 200 gr alıyorum pirinç makarna haslama patates...80 kiloyum
asterix
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 5 kez

Mesaj gönderen asterix »

markası ne onların acaba o.O 750liralık ilaçlar gibi gelmedi :) 200gr karboyu arttır 300 350ye çıkar
nnpoint
Yeni Üye

Mesaj gönderen nnpoint »

boldenon rus malı equpoise
testo (norma)
madmax29

Mesaj gönderen madmax29 »

valla kardeşim ne yalan söyleyim ilaçların bana da pek ışık vermedi piyasada bilinen markalardan şaşma derim...

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir