300mg Tren Acet, 300mg Prop Kurum Fotolu

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
Cevapla
Delgech
Yeni Üye
Mesajlar: 20
Kayıt: Sal Oca 21, 2014 3:49 pm
Ettiği teşekkür: 1 kez

300mg Tren Acet, 300mg Prop Kurum Fotolu

Mesaj gönderen Delgech »

Arkadaslar Merhaba,

Boy: 183
Kilo: 87
Yag Orani: olcturmedim %12-15 civari
Haftalik 300mg Tren Acetat, 300mg Test Prop. (BVS LABS)

Güncel Halim. (Kür Öncesi)
Resim Resim Resim
ResimResim

Kur sirasinda guncel resimleri buradan paylasmaya devam edicem. Ilk enjeksiyonumu dun yaptirdim(100mg tren acet, 100mg test-prop ayni enjektorden), suan sol lob da firtinalar kopuyor :D
Bu kure sirf bacaklari ve calf lari buyutmek icin girdim ama soyle bir problemle karsilastim; dunku enjeksiyondan sonra sol kalca cok agrimaya basladi bu durumda Squat, Leg press vs. yapmam imkansiz dolayisiyla cok acil bu agriyi kesmenin yolunu bulmaliyim. Sabah uyandigimdan beri kalcada patch ile dolasiyorum, naprosyrn pek fayda saglamiyor bana onceki kurumden biliyorum.

Tecrubesi olan arkadaslar yardimci olabilirmi enjeksiyon agrilarini hangi yontemler ile azaltabilirim?
Mesela enjeksiyon oncesi enjektoru sicak suya koymak veya enjektore steril yag eklemek gibi konularda bilgisi olan paylasirsa sevinirim.

Yardimci olabilecek arkadaslara simdiden tesekkurler.
2 hafta icinde degisimleri paylasmaya devam edecegim.
Kullanıcı avatarı
Hammerstorm
Forum Duayeni
Mesajlar: 296
Kayıt: Cmt Eyl 22, 2012 4:58 pm
Ettiği teşekkür: 31 kez
Aldığı teşekkür: 116 kez

Re: 300mg Tren Acet, 300mg Prop Kurum Fotolu

Mesaj gönderen Hammerstorm »

Kür çok iyi sonuç vermiş Bvs labs markasının ilaçları kalitesini bir kez daha belli etmiş kısa esterli ilaçlarda ağrı yapması normaldir eczaneden alacağınız voltaren ve naprosyn jel le gece ve gündüz yapacağınız masaj ağrının azalmasını sağlayacaktır.Sıcak suyla ve alkollü pamukla yapacağınız preste ağrıyı azaltıp daha verimli bir kür geçirmenizi sağlar.
İDMAN-BESLENME-DİNLENME
Delgech
Yeni Üye
Mesajlar: 20
Kayıt: Sal Oca 21, 2014 3:49 pm
Ettiği teşekkür: 1 kez

Re: 300mg Tren Acet, 300mg Prop Kurum Fotolu

Mesaj gönderen Delgech »

Tesekkurler cevap icin. Yalniz kur daha sonuc vermedi. ilk enjeksiyon dun yaptim bugun kurun 2. gunu :D
Gunde yaklasik 5000 kalori aliyorum ve 5000 kalori resimlerdeki gibi sonuc veriyor. 6000 e ciksam cok yaglanma olurmu acaba yoksa yakarmiyim?

2 ay sonunda makine olucam insallah. Naprosyn aldim bugun 5 dk masaj yaparak uyguladim agrida azalma oldu biraz da olsa. Ama bu sekilde 2 ay nasil gecicek bilemiyorum. Vucut alisir ilaclara da agri yapmaz umarim.

Bir sorum daha olucak. Soyledigim gibi dun aksam ilk enjeksiyon yapildi. Bu sabah uyandigimda cok halsizdim sanki hasta olucakmisim gibi hissediyorum. Butun gun modum cok dusuktu bundan dolayi. Resmen lanet ettim butun gun bulundugum duruma. Spordayken de guc de bi dusukluk yoktu ama cok halsizdim. Tenbolone un bilinen boyle bir etkisi varmi yoksa hasta mi oluyorum?
Kullanıcı avatarı
Hammerstorm
Forum Duayeni
Mesajlar: 296
Kayıt: Cmt Eyl 22, 2012 4:58 pm
Ettiği teşekkür: 31 kez
Aldığı teşekkür: 116 kez

Re: 300mg Tren Acet, 300mg Prop Kurum Fotolu

Mesaj gönderen Hammerstorm »

hastalıkta olabilir trenbolone ağır gelmişte olabilir çünkü ilaçlar sert olmazsa ürünlerini 50+50+50 mg olarak böl
İDMAN-BESLENME-DİNLENME
madmax29

Re: 300mg Tren Acet, 300mg Prop Kurum Fotolu

Mesaj gönderen madmax29 »

hocam bende tren küründeyim...ama bu belirtileri yaşamıyorum..levotiron alıyomusun cünkü troidleri baya bi etkilio..birde karbo seviyen çok düşükse vucuddaki bütün glikojeni emdiği için halsiz kalmış olabilirsin...biraz karbo al birde levotiron al günlük 100mg yeterli
metinav
Yeni Üye
Mesajlar: 112
Kayıt: Cmt Eki 11, 2014 2:58 pm
Aldığı teşekkür: 27 kez

Re: 300mg Tren Acet, 300mg Prop Kurum Fotolu

Mesaj gönderen metinav »

Hocam kürün hayırlı olsun.Bu vücutla halen küre girmek istemeni ben anlayamıyorum.On numara bir vücuda sahipsin benim gözümde :D Daha fazlasını arzulamanı da anlıyorum ama biz ona da ulaşamıyoruz...Ben de tren sustanon winstrol kürünün son haftasındayım...Şunu söyleyebilirim tren çok zorlayıcı ve sıkıntılı bir anabolik...Bölgesel gelişime igf -1 peptidini arttırarak yarar sağladığını düşünüyorum.Dolayısıyla geliştirmek istediğin adeleye direkt vurmanı tavsiye ederim.Ben omuza ve bicepse vurarark kullandım.Yabancı forumlarda bu şekilde kullanıldığını okuduktan sonra...Ve en fazla gelişen bölgelerde onlar oldu...Propinat kısa ester olduğundan ateş halsizlik ve yüksek tansiyon yanında güç artışı sağlıyor...Sustanonda en küçük bir kuvvet artışı görmedim...Tren kaslardaki glikozu bitiriyor ve açlık oluşuyor buda çok fena kramplar kasılmalar yapıyor...Ben kilo almak istemediğim için karboyu olabildiğince düşük tuttum.Ama yinede 6 kilo aldım...Hemen yoruluyorsun ve çok fena pump yaptı bende.Yüksek ağırlık düşük tekrar çalışırsan o adelen daha çabuk gelişir...Propinat aslında definasyona daha uygun bir testo türevi...Belkide çok fazla büyüyemeyeceksin...Tren troidleri etkiliyor düşürüyor diye t3 kullandım 2 ay ama bir etkisini görmedim bence gereksiz...Arimidexi ve cabaseri eksik etme.Bende normalde meme uçları içeri gömüktür.Fakat kürdeyken uçları sivrildi :D Ha büyüme şişme vb. bir durum yok ama bu koruyucuları kullanmasam kesin bir şeyler olurdu...Enjeksiyon ağrıları ve ödem için o saydığınız kremler işe yaramaz çok denedim.Dün yeni keşfettiğim bir krem var onu buldum ve bugün kullanmaya başladım faydası olursa buradan adını yazarım ilk bu iş için ben kullanmış olacağım...Kür içinde haftalık 250-500 iü pregnyl kullanmanı tavsiye ederim...Testisler çalışmaya devam etsin...Ben zaten asılmaktan libidodan kas geliştiremedim doğru düzgün...Kür sonunda da küçülme durumuna göre kullanmayı ihmal etme bence...
Delgech
Yeni Üye
Mesajlar: 20
Kayıt: Sal Oca 21, 2014 3:49 pm
Ettiği teşekkür: 1 kez

Re: 300mg Tren Acet, 300mg Prop Kurum Fotolu

Mesaj gönderen Delgech »

metinav cevap icin cok tesekur ederim.
Kure girme nedenim bacaklari buyuturken bi yandan da yag yakmak. Kis boyunca bacaklari buyutucem diye carb a abanmaktan yaglandim biraz. Resimler yaglanmis halim :D Kesfettigin krem ise yarioyosa adini alabilirmiyiz. Suan her teklife acigim, kezzap sur deseler surucem. Halsizlik icin lif orani yuksek carb lar tuketmeye basladim, vucudu daha uzun sure besledigi icin ogun aralari halsiz dusmuyorum artik. Onerilerin icin cok saol.

Kure baslayali tam 1 hafta oldu. Ilk enjeksiyonlari 1ml tren. 1ml prop ayni enjektorde gun asiri vuruldum kalcadan. Cok agri yapti ne denediysem gecmedi, bugun tam 1 hafta oldu ama enjeksiyon yapilan yer hala tam iyilesmedi, cok az daha agri var. 1er ml aldigim gunler, enjeksiyondan 4-5 saat sonra feci bi halsizlik coktu, hastaymisim gibi hisettim. Spora zorla gittim. Geceleri terlemekten 5-6 defa uyanip tshirt degistirdim. Dogru duzgun uyuyamadim. Tam Kuru birakmayi dusunuyodum ki yukarida da Hammerstorm un da dedigi gibi enjeksiyonlari hergun 0.5 ser ml olarak yapmaya basladim ve yan etkilerin hepsi gecti. geceleri terlemiyorum son bikac gecedir. Kalca da yer olmadigi icin ilk 0.5er lik enjeksiyonu arka omuzdan yaptirdim. Konuyla ilgili cok tecrubeli sayilmam ama arka omuzum da yer varken bidaha kalcaya yaptirmam. Agri oluyor ama sadece arka omuz kasini aktif ettiginizde. Kalca gibi her harekette zirt pirt devreye girmiyor. Ustune oturmadiginiz icinde agriyi genelde hissetmiyorsunuz. Henuz bir guc artisi yasamadim ama eli kulagindadir heralde. Tren dick veya Tren cough yasamadim hala. Hatta libido da dusukluk bile var. Taştaş larda da bi kuculme yok simdilik.
metinav
Yeni Üye
Mesajlar: 112
Kayıt: Cmt Eki 11, 2014 2:58 pm
Aldığı teşekkür: 27 kez

Re: 300mg Tren Acet, 300mg Prop Kurum Fotolu

Mesaj gönderen metinav »

Ben de başlarda tren acetatla sustanonu karıştırıp tek seferde vuruyordum.Baktım ödem daha inmeden ikinci enjeksiyon geliyor.Bende sustanonu tek seferde vurdum.Trenide bicepslerle omuzdan vurmaya başladım iyiki de öyle yaptım.Ağrı falan olmadığı gibi ağırlık idmanı olmayan günde yapıyordum ertesi gün tam anlamıyla çalıştığım halde en küçük bir ağrı olmadı.Ayrıca omuzlarım ve biceps daha iyi gelişti onu da görmüş oldum. Ödem için denediğim krem yüzey için gayet iyi ama deri altına pek etki etmedi en azından ödemi dağıtmadı...Ağrıya faydalı olabilir. Krem '' hirudoid '' diye geçiyor. Halen araştırıyorum kan sirkülasyonunu arttırıcı bitkisel veya eczane ilaçları var onları kullanıp duruma bakıcam...Tren dick ben varsa da anlamadım.Daha çok sustanonun etkisi oluyor...Fakat tren kaslarıma ne yaptıysa kaslar halen tren kullanıyormuşum gibi pump oluyor ve kasılıyor devamlı...Biraz tuhaf gelebilir ama asılamıyorum hemen kol kaslarım şişiyor yoruluyor.Bunu trene borçluyum...Testislerimde küçüldü üstelik kürde her hafta 500 iü pregnyl kullandığım halde...Takip et bence.Şimdi 10 gün 500 iü pregnyle vuruyorum ancak irileşti kendine geldi.Salı kesicem ve clomen nolvadexe başlıcam.Bir ay kullanıp pct yi tamamlıyacam...
gecekartali
Yeni Üye
Mesajlar: 19
Kayıt: Sal Eki 21, 2014 1:39 pm

Re: 300mg Tren Acet, 300mg Prop Kurum Fotolu

Mesaj gönderen gecekartali »

enjeksiyonları ne tip iğneyle yapıyorsunuz.
Cevapla

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir