19 Haftalık Kür
-
- Yeni Üye
Re: 19 Haftalık Kür
Bu konuda bana bilgi verebilecek biri var ise cok sevinirim cunku bir an once karar vermek zorundayım. Yurtdısına cıkmama 5 gun kaldı.
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 41 kez
- Aldığı teşekkür: 12 kez
- Iron_Man
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 13 kez
- Aldığı teşekkür: 49 kez
Oralarda eczanelerden reçetesiz temin edemediğin için ugl salonlarda ya da internette direk ingiltereye e-shop satış yapan sitelerden temin edebilirsin ürünü.Yalnız tavsiyem pregnyl temin ederken enjektörünüde temin et çünkü oralarada eczaneden satın alınamıyor saygılarımla.
İletişim ve bilgi için : http://www.facebook.com/anabolizan
mail : blackmuratr@torguard.tg
mail : blackmuratr@torguard.tg
-
- Yeni Üye
Peki gerçekten bu ilaç bu akdar kolay mı bozuluyor? ASlında turkiye'den satın alamam benim için çok daha kolay.
-
- Yeni Üye
Bu arada planımı yaptım. Kürümün son ignesini 31 aralık ta vuruyorum ve 1 ocaktan itibaren 4 hafta boyunca gunde 100 mg klomen ve 30 mg nolvadex kullanıyorum. 10 ve 15 ocakta 1500ıu preglyn vuruyorum. Ve bitiyor. Ancak nolvadex'in prospektusunu okudugumda tuylerim diken diken oldu yaygın yan etkilerini okudugumda. Acaba nolvadex için 4 hafta uzun mu? Korktugumdan soruyorum.
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Kullanacağın dozajda nolvadex sana bir sıkıntı yaratmayacaktır 4 haftalık dilimde,için rahat olsun
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
-
- Yeni Üye
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir