igf1 supplement
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 18 kez
- Aldığı teşekkür: 60 kez
igf1 supplement
Sevgili hocalar igf1 supplement diye geçiyor ( deer antler extract ) yani geyik boynuzu kadife özü igf1 üretimini arttırıyormuş bunun nasıl yada ne kadar faydası olur yada olurmu bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Rooturk@Hotmail.Com - 532 749 69 83
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: igf1 supplement
Sözde büyüme hormonu tetikleyici supplementler ne kadar işe yarıyorsa bu da o kadar işe yarar
Sentetik bir maddenin etkisini hiçbir supplement vermez arkadaşlar
İGF-1 hormonunuz da sentetik kullanmadıkça kas gelişimi açısından doğal yollarla gelişmez
Paranızı bu tarz supplementlere vermeyin. Protein alın amino alın
Sentetik bir maddenin etkisini hiçbir supplement vermez arkadaşlar
İGF-1 hormonunuz da sentetik kullanmadıkça kas gelişimi açısından doğal yollarla gelişmez
Paranızı bu tarz supplementlere vermeyin. Protein alın amino alın
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 18 kez
- Aldığı teşekkür: 60 kez
Almış bulunmuştum malesef kullanalı 3 hafta oldu bi halta yaramadı zaten tecrübe etmiş olduk.
Rooturk@Hotmail.Com - 532 749 69 83
- Hammerstorm
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 31 kez
- Aldığı teşekkür: 117 kez
Rooturk yazdı:Almış bulunmuştum malesef kullanalı 3 hafta oldu bi halta yaramadı zaten tecrübe etmiş olduk.
Kesinlikle boş ürünler bu prohormoneları bende denedim zamanında parama yazık oldu en iyisi protein amino bcaa kreatin bir tık üstüde kür gerisi hikaye gibi duruyor.
İDMAN-BESLENME-DİNLENME
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir