BOLDENON TESTO KÜRÜ BESLENME
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 28 kez
BOLDENON TESTO KÜRÜ BESLENME
Genellikle başlangıç kürü olarak rağbet gördüğü söylenilen bu kür için ayrı bi başlık açmak istedim.Hocalarım bu kürle ilgili fikirlerini paylaşırlırsa bizde aydınlanmış oluruz.İyi forumlar.
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: BOLDENON TESTO KÜRÜ BESLENME
Uncle hocaya katılmakla beraber temiz karbonhidratın mutlaka iyi oranda olması gereken kürdür .
Başlangıç için iyidir,pek çok sporcuma yaptırmışımdır ve güzel sonuçlar elde etmişizdir.
Yan etki olarakta tertemiz bir kür geçirirsiniz
Başlangıç için iyidir,pek çok sporcuma yaptırmışımdır ve güzel sonuçlar elde etmişizdir.
Yan etki olarakta tertemiz bir kür geçirirsiniz
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
-
- Yeni Üye
Arkadaşlar bu kürde yağ,tuz,şeker kesilmesi gerekir mi,suplement olarak protein karbonhidtrat amino yeterli midir,yoksa pilavın makarnanın yumurta ve tavuğun acımasızca tüketilmesi lazımdır.Madem bu bir kalıp kürdür ideal bir başlangıç kürü,olmazssa olmazları ve olmaması gerekenleri nelerdir??
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Vücut yapının ne durumda olduğu belirler bu soruların cevaplarını. Kilo alımına ve yağlanmaya müsait bir vücudunuz varsa minimuma indireceksiniz o dediklerinizi.
Şeker her kürde az olmalı,ama ektomorf yapıdaki sporcular insülin desteği için özellikle idmanlardan sonra şekerli meyve suyu tüketebilirler
Tuzu bu kürde sıfırlamana gerek yok ama 5-6 gramı da geçmemen lazım günlük
Yağ her beslenme planında olmalı ama kaliteli olanından. Fındık,badem,ceviz,zeytinyağı vb gibi
Şeker her kürde az olmalı,ama ektomorf yapıdaki sporcular insülin desteği için özellikle idmanlardan sonra şekerli meyve suyu tüketebilirler
Tuzu bu kürde sıfırlamana gerek yok ama 5-6 gramı da geçmemen lazım günlük
Yağ her beslenme planında olmalı ama kaliteli olanından. Fındık,badem,ceviz,zeytinyağı vb gibi
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 3 kez
Saygıdeğer hocalarım,
Sıklıkla danabol önermektesiniz, benim bildiğim danabol hızlı bir şekilde hacim yaptırır ve kazandırdığı hacmin % 80 i sudan ibarettir,yani kür bitince atarsın gider, neden bu kadar öneriyorsunuz çok merak ediyorum.
Sıklıkla danabol önermektesiniz, benim bildiğim danabol hızlı bir şekilde hacim yaptırır ve kazandırdığı hacmin % 80 i sudan ibarettir,yani kür bitince atarsın gider, neden bu kadar öneriyorsunuz çok merak ediyorum.
-
- Yeni Üye
Valla hocalarım kadar bilemem ama anladığım kadarı ile anobolik ilacın vücuda etkisi belirli bi süre istemekte bu süre zarfında o ilacın yerine testesteron ile kombinasyonu sağlamak için hızlı etki gösterecek bi stereoid gerekmekte burda devreye dianabol giriyor sanırım.Danabolun ne kadar ne şekilde hacim yaptıracğını bilmiyorum ama kullanılış nedeni kendi etkisi kadar diğer mamullerle oluşturduğu kombinasyon ve yaptırdığı sıçrama.Anabolik ilacın devreye girme süresi ortalama 4-6 hafta olduğu için mi danabol bu süre zarfından sonra önerilmiyor yoksa danabolun etkileşimimi bu süreden sonra azalmakta diye midir bunlar hocalarımın takdirinde.hazır bu kadar yazmışken kür içinde kullanılan nolvadex vb ilaçların steroidlerin işleyişine olumsuz etkileri var mıdır?
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 3 kez
evet doğru söylüyorsun, fakat vücuda sudan başka birşey kazandırmıyor, sırf 1 ay geç büyüyeceğiz diye kalkıpta dianabol kullanmaya gerek yok bence, çünkü kür sonunda hiç bir etkisi kalmıyorum dianabolün..
-
- Yeni Üye
Bozkurt kardeşim bi kaç yazı okudum araştırdım bilimsel dayanağı var mıdır,tecrübeye mi dayanmaktadır veya sadece yorummudur bilinmez,ama %80 su diyen yok aksine %30 denmekte ancak danabol bırakıldıktan sonra çok hızlı kuvvet düşüşü bu nedenle olumsuz psikolojik etkileri mevcutmuş.Ayrıca oral steroidler arasında etki bakımından ilk 3 e girdiği söylenmekte.Fakat senin dediğin gibiysede kullanmanın pek bi mantığıda yok açıkçası.
-
- Yeni Üye
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir