Primobolan
Primobolan
8 hafta boyunca sadece haftada 200mg primobolan kullandım ve 65 kilodan 71 kiloya kadar yükseldim ölçülerimde arttı şimdi kazandığım kütleyi korumak için ne yapmam gerekir ve doğal testo üretimimi zedelemişmidir zedelediyse onun için ne kullanmam gerekiyor saygılar ???
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: Primobolan
Tek başına Primo gibi bir anabolizan kullandığın için hem doğal üretimin zedelenmiştir hem de kazandığın kütleyi koruman zora girmiştir.
3 hafta 100 mg Klomen
3 hafta 30 mg Nolvadex
PCT uygulamalısın
3 hafta 100 mg Klomen
3 hafta 30 mg Nolvadex
PCT uygulamalısın
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 41 kez
- Aldığı teşekkür: 12 kez
hayır sadece testo üretimin baskılandı belkide vücudun erkeklik hormonu üretmiyor şu anda ,lennox77 Nin söylediği ilaçları kullan , pct bittikten 1-2 ay sonra istersen bi testosteron tahlili yaptırırsın.
Asla vaz geçme !
ama hocam her gün 25 mg proviron aldım primobolan kullanırken yinede baskılanır mı ki :/
- Iron_Man
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 13 kez
- Aldığı teşekkür: 49 kez
Çok büyük bir hata ki yıllardır uyardığımız bir konu üstünde.Kür yapılacaksa mutlaka testosteron alınmalı yine de arkadaşın yaptığı büyük bir hata değil ben müsabık sporcular arasında bile deca ve trenbolone gibi testosteron u "0" layan ilaçları tek başına kullanıp sonra problem çekenleri gördüm.Primobolan 8 hafta haftalık 200 mg doğal testosteronunu 0 lamaz kardeşim sadece haftalık üretimi 50-70 mg ise vücudun bu oranı 30-40 mg a düşürür sen lennox77 ninde tavsiye ettiği gibi pct ni yap doğal testosteron seviyen eskisinden de iyi hale gelir merak etme.Bir dahaki sefere kür yaparkende mutlaka testosteron ekle kürüne.Saygılarımla.İyi çalışmalar.
İletişim ve bilgi için : http://www.facebook.com/anabolizan
mail : blackmuratr@torguard.tg
mail : blackmuratr@torguard.tg
Iron_Man yazdı:Çok büyük bir hata ki yıllardır uyardığımız bir konu üstünde.Kür yapılacaksa mutlaka testosteron alınmalı yine de arkadaşın yaptığı büyük bir hata değil ben müsabık sporcular arasında bile deca ve trenbolone gibi testosteron u "0" layan ilaçları tek başına kullanıp sonra problem çekenleri gördüm.Primobolan 8 hafta haftalık 200 mg doğal testosteronunu 0 lamaz kardeşim sadece haftalık üretimi 50-70 mg ise vücudun bu oranı 30-40 mg a düşürür sen lennox77 ninde tavsiye ettiği gibi pct ni yap doğal testosteron seviyen eskisinden de iyi hale gelir merak etme.Bir dahaki sefere kür yaparkende mutlaka testosteron ekle kürüne.Saygılarımla.İyi çalışmalar.
çok teşekkür ederim hocam gerçekten sağolun iyi ki sizin gibi hocalarımız var :):)
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir