Deca ile ilgili yardım edebilirmisiniz
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 99 kez
- Aldığı teşekkür: 20 kez
Deca ile ilgili yardım edebilirmisiniz
Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum ve ilk dakikadan itibaren çok sevdim forumu burdan kurucularına ve katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum.
Sorum şu : Hocamdan 10 ml deca aldım. Markası phendex tiger yeşil kutu. 275 mg/ 1ml dozaj ayarına sahip. Deca kürü yapmayı düşünüyorum. Şimdi bu orjinal gerçek deca mıdır? Yoksa başka bi anabolizan falan mı? ürünün fotoğrafına google görsellerden bakabilirsiniz bana yardımcı olmanızı kolaylaştıracaktır diye düşünüyorum. Üzerinde deca nandrolone yazıyor. 400 mg yapmayı düşünüyorum haftada. Bunun dozajını ayarlayıp ayarlayamacağımdan da emin değilim gerçeği ama. Bu marka nasıldır , iyimidir? Deca kürü olarak uygulanabilir mi? fiyat olarak da 150 tl verdim 10 ml'ine iyi midir yoksa hocam beni kazıklamış mı? Fiyat piyasasını pek bilmediğim için soruyorum yardımcı olan arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ediyorum.
Sorum şu : Hocamdan 10 ml deca aldım. Markası phendex tiger yeşil kutu. 275 mg/ 1ml dozaj ayarına sahip. Deca kürü yapmayı düşünüyorum. Şimdi bu orjinal gerçek deca mıdır? Yoksa başka bi anabolizan falan mı? ürünün fotoğrafına google görsellerden bakabilirsiniz bana yardımcı olmanızı kolaylaştıracaktır diye düşünüyorum. Üzerinde deca nandrolone yazıyor. 400 mg yapmayı düşünüyorum haftada. Bunun dozajını ayarlayıp ayarlayamacağımdan da emin değilim gerçeği ama. Bu marka nasıldır , iyimidir? Deca kürü olarak uygulanabilir mi? fiyat olarak da 150 tl verdim 10 ml'ine iyi midir yoksa hocam beni kazıklamış mı? Fiyat piyasasını pek bilmediğim için soruyorum yardımcı olan arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ediyorum.
Hayallerini gerçekleştiremiyorsan neden yaşıyorsun , asla pes etme ve asla tatmin olma! Sınırsızı ve sonsuzu iste , mümkün olanla yetinme!
- profdrugy
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 5 kez
- Aldığı teşekkür: 5 kez
Re: Deca ile ilgili yardım edebilirmisiniz
Phendex deca thaiger pharmanın diye biliyorum üstünde onay kodu olması lazım sitesine girip ürünü check yapabilirsin.2750 mg için çokda yüksek bir fiyat değil haftalık 400 mg eğer ilk kürünse işini görecektir.
-
- Yeni Üye
profdrugy yazdı:Phendex deca thaiger pharmanın diye biliyorum üstünde onay kodu olması lazım sitesine girip ürünü check yapabilirsin.2750 mg için çokda yüksek bir fiyat değil haftalık 400 mg eğer ilk kürünse işini görecektir.
öncellikle ilgilendiğin için çok teşekkür ederim. evet ilk kürüm olacak. Deca örnek kürlerine baktım da haftalık 500 mg testestron 400 mg deca olarak verilmiş. Kafama bir de bu takıldı , 500 mg testestron çok fazla değil mi? yani benim bildiğim kadarıyla testestron 100mg'lık ampüller halinde bu da demek olur ki 5 ampul vurucaz haftalık. Doğrumudur ? Durum böyleyken ve bu benim ilk kürümken biraz yapımdan da bahsediyim ;
4 aydır spor yapmıyorum 4 ay önce sporu bıraktığımda 77 kiloydum fakat hızlı metabolizmaya sahip zayıf biriym yani kilo almam çok zor oluyor o yüzden özellikle anabolizan kullanmak istedim. Şuan ki ;
boy : 185 kilo :67 yağ oranım çok düşük hatta zayıflıktan karın kasları çıkmış ibaresine tam uyuyorum yağ oranım yok bile denebilir , adonis kasıma kadar mevcut
Vücut yapım böyle bu durumda aynı dozajlarda kullanabilimiyim bu deca kürünü ? Ve bu bendeki phendex anabolik etki olarak nasıldır yüksek midir?
Teşekkürler şimdiden.
Hayallerini gerçekleştiremiyorsan neden yaşıyorsun , asla pes etme ve asla tatmin olma! Sınırsızı ve sonsuzu iste , mümkün olanla yetinme!
- Overall
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Ettiği teşekkür: 60 kez
- Aldığı teşekkür: 48 kez
angelcold yazdı:profdrugy yazdı:Phendex deca thaiger pharmanın diye biliyorum üstünde onay kodu olması lazım sitesine girip ürünü check yapabilirsin.2750 mg için çokda yüksek bir fiyat değil haftalık 400 mg eğer ilk kürünse işini görecektir.
öncellikle ilgilendiğin için çok teşekkür ederim. evet ilk kürüm olacak. Deca örnek kürlerine baktım da haftalık 500 mg testestron 400 mg deca olarak verilmiş. Kafama bir de bu takıldı , 500 mg testestron çok fazla değil mi? yani benim bildiğim kadarıyla testestron 100mg'lık ampüller halinde bu da demek olur ki 5 ampul vurucaz haftalık. Doğrumudur ? Durum böyleyken ve bu benim ilk kürümken biraz yapımdan da bahsediyim ;
4 aydır spor yapmıyorum 4 ay önce sporu bıraktığımda 77 kiloydum fakat hızlı metabolizmaya sahip zayıf biriym yani kilo almam çok zor oluyor o yüzden özellikle anabolizan kullanmak istedim. Şuan ki ;
boy : 185 kilo :67 yağ oranım çok düşük hatta zayıflıktan karın kasları çıkmış ibaresine tam uyuyorum yağ oranım yok bile denebilir , adonis kasıma kadar mevcut
Vücut yapım böyle bu durumda aynı dozajlarda kullanabilimiyim bu deca kürünü ? Ve bu bendeki phendex anabolik etki olarak nasıldır yüksek midir?
Teşekkürler şimdiden.
Deca-Testosteron kürleri genelde 500 mg testosterone 400 mg deca haftalık olur.Testosterone enanthate için 500 mg ideal dozdur.Senin dediğin 100 mg lık ampuller testosteron propionate için geçerli testosterone enanthate ın piyasada bulunan doz ampul türevi 250 mg dır.Deca testosteron kürü senin vücudun ve yapın gereği en ideal kür olacaktır kas hacmi kazanmak için.Kürde ilk 4 haftaya 30-40 mg dianabol tablette ekleyebilirsin kickstart için.
SteroidForumTr - Admin
-
- Yeni Üye
hımmm anladım çokk açıklayıcı olmuş teşekkür ederim. planladığım kürde ben de kickstart için dianobol düşünüyorum teşekkürler.
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 41 kez
- Aldığı teşekkür: 12 kez
Ben şuan 13 gündür günlül 20mg dianabol kullanıyorum , hiç bir etkisini görmedim desem yeridir güç bakımından , ama vücudum su topluyor kilo artışı var.
Ayrıca Thaiger pharma'nın trenbolonesini çok övüyorlar deca bilemiyorum , satıcılar genelde övüyor 275mg olanı benim fiyat aldıgım kişi 130 tl demişti , pekte fark yok.
Ayrıca Thaiger pharma'nın trenbolonesini çok övüyorlar deca bilemiyorum , satıcılar genelde övüyor 275mg olanı benim fiyat aldıgım kişi 130 tl demişti , pekte fark yok.
Asla vaz geçme !
- Iron_Man
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 13 kez
- Aldığı teşekkür: 49 kez
20 mg dianabol az bence 30-40 mg a kadar çıkabilirsin.Ayrıca dianabolun tam olarak reseptöre bağlanıp vücutta doyum noktasına ulaşması 15 günü bulmaktadır.Su toplayıp kilo artışı varsa dianabol çalışıyor demektedir zaten
İletişim ve bilgi için : http://www.facebook.com/anabolizan
mail : blackmuratr@torguard.tg
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 41 kez
- Aldığı teşekkür: 12 kez
Sevgili Iron_Man , Karaciğer testlerimden ALB olan üst değer 4,8 benim 4,82 çok az yüksek cıktı o yüzden 20mg alıyorum , yoksa 30mg olarak alıcaktım
Asla vaz geçme !
- Iron_Man
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 13 kez
- Aldığı teşekkür: 49 kez
Geçmiş olsun o zaman saygılarımla..
İletişim ve bilgi için : http://www.facebook.com/anabolizan
boy 186 kilo 76 yaş 33 hacim kürü yapmak istiyorum ama neyi nasıl ne kadar kulanacagımı bilmiyorum banada bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim bu arada 9 aydır bu sporu yapıyorum
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir