anapolon etkisizliği

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
Kullanıcı avatarı
bolboldianabol
Yeni Üye

anapolon etkisizliği

Mesaj gönderen bolboldianabol »

Merhabalar. Herkesin de bildiği gibi yaz aylarında kilo almak daha zordur. Bu yüzden yaz gelmeden önce bir küre girmeyi düşündüm ama artık Mayıs ayındayız, şimdi başlasam Temmuz'da bitecek. O sıcaklarda kalbi de fazla zorlamak istemiyorum, be sebepten vazgeçtim uzun kürden. Ama biraz daha kalıcı kütle elde edebilmek istiyorum. Bu isteğim doğrultusunda küçük çaplı bi tablet kürüne girdim. Günde birer tablet anapolon ve proviron alıyorum. 2 hafta oldu ama anapolonun o abartılan etkilerini henüz göremedim.
Anapolon ile ilgili yazılarda çokça rastladığım "inanılmaz bir güç artışı sağlıyor" kısmı bende pekte inanılmaz derecede olmadı. Çok az bi artış sağladı. Ayrıca vücudum hiç su toplamadı diyebilirim. Bende mi sorun var yoksa millet mi çok abartıyor anlamadım. :!: :?:
Daha önce Dianabol ile birlikte proviron kullanmıştım (gerçi o ilk kürümdü :) ) 3. haftada vücudumda inanılmaz bir pompa hissi ile uyanıyordum sabahları. E bunda da böyle bi etki bekliyordum ama olmadı. Yanlış mı kullanıyorum nedir anlamadım. Yorumlarınızı eksik etmezseniz sevinirim :) Anapolonun raconu nedir?
insider
Yeni Üye

Re: anapolon etkisizliği

Mesaj gönderen insider »

günde kaç mg anapolon alıyorsun? kür toplamda kaç hafta olacak? biraz küre dair bilgi verebilir misin?

ayrıca alakalı bir not olarak, bodyforumtr'de de son zamanlarda anapolondan görülen etkinin düştüğü konuşuluyordu. üretici firma ile ilgili bir sorun olup olmadığını düşünüyor insan.
Kullanıcı avatarı
bolboldianabol
Yeni Üye

1 tablet yani 50 mg anapolon ve 25 mg proviron. Anapolonun yarısını sabah, yarısını akşam alıyorum. 4 hafta sürecek, malum yan etkileri bakımından biraz kısa tutmak gerekiyor.
insider
Yeni Üye

Mesaj gönderen insider »

yabancı bir forumda forumun saygı duyulan elemanlarından birinin kürde 150 mg anapolon kullandığını ve önerdiğini okumuştum doğruğuna dair bir şey söyleyemem ama genellikle 4-6 hafta arası 50-100 mg dozlarında kullanılıyor haklısın. ama kür süresi ne kadar uzun olursa kas kütlesi o denli kalıcı oluyor.

bu arada offtopic oluyor farkındayım özür dilerim ama olası bir jinekomasti için önlemin var mı? jinekomastiyle birlikte bir anapolon küründe en çok korkulan şey, bir "moon face" sahibi olunmasıdır sanırım :D
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Ne kadar kullanılırsa kullanılsın tek başına Anapolon'un kalıcı olabilme imkanı sıfır...
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kullanıcı avatarı
bolboldianabol
Yeni Üye

Anapolonun yanında proviron aldığım için jinekomasti sorunu yaşayacağımı sanmıyorum. 50 mg üzerine çıkmayı da düşünmüyorum. Belki günlük 1,5 tablet daha etkili olur ama yan etkileri artar bu sefer. Kalıcılık bakımından en etkisiz anabolizan olduğunu biliyorum ama artı 1,5 kilo bile benim için uygundur şimdilik.
Bu benim ilk anapolon kullanışım, bi deneme oldu. 4 haftanın sonunda göreceğiz durumu.
Herkese ilgisi için teşekkürler :)
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Proviron jinekomastiyi kesmez doğrudan. Androjenik etkisi olduğundan testoyu dengeler bloke ederse bir ihtimal öyle eder.
Jinekomasti olursanız kullanacağınız ilaç Proviron değil yani...
Anapolon androjenik etkisi de çok yüksek bir ilaç zaten Danabol gibi jinekoya doğrudan şapka çıkarmıyor ama yine de östrojen depolamakta.
Nolvadex alın jineko olursanız geçene kadar kullanıp bırakın
Androjenik destek için de Proviron'u kür boyunca kullanın
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kullanıcı avatarı
bolboldianabol
Yeni Üye

Nolvadex'i kür sonunda 1 hafta kadar kullanmayı düşünüyorum her ihtimale karşı. Gerek var mıdır?
savasyok
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez

Mesaj gönderen savasyok »

Son durum nedir ?

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir