ilk Kür - Hacim mi Definasyon mu
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
Re: ilk Kür - Hacim mi Definasyon mu
bir bulk küründen sonra direk cutting kürüne pct yapmadan geçiliyor forumda her yerde bu var 1 hafta dinlenılerek direk küre geçilemezmi .. bu arada lennox hocam anlaşıldı definasyon pripionat masteron wistrol clenle yapıcam acetatı eledik absintle sarhoş olmayalım çarpar adamı
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
@ozel saygıdeger arkadas sanırım ıkımızde aynı seyı soyluyoruz fakat anlasamadık.bende onu dıyorum işte bulkdan sonra pct yapmadan dınlerek yada dınlenmeyerek dırek defınasyona gecılebılır buda ilk kür anlamına gelır yanı anlatabılmısımdır umarım.
tren acetat hocalarımızın bosuna agır dedıgı bır ılac degıl acetate esterınden kısa sanırım 1 ester daha var ama enjeksıyon olarak ınsanlarda kullanılmıyor bıldıgım adarıyla.buda şu anlama gelıyor bızlerın kullanabıldıgı en ETKILI ester acetate esterıdır heleki trenbolone ıle...
tren acetat hocalarımızın bosuna agır dedıgı bır ılac degıl acetate esterınden kısa sanırım 1 ester daha var ama enjeksıyon olarak ınsanlarda kullanılmıyor bıldıgım adarıyla.buda şu anlama gelıyor bızlerın kullanabıldıgı en ETKILI ester acetate esterıdır heleki trenbolone ıle...
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Orjinal Trenbolone cidden sıkıntılı bir ilaç
Kullandığım dönem sosyal hayatımda sıkıntılar yaşamama neden olmuştu
Kullandığım dönem sosyal hayatımda sıkıntılar yaşamama neden olmuştu
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
anlaşıldı blacknigt ben biraz düz mantık yaptım hacim ilk kür definasyonuda 2 kür saydım haklısın .. ben aslında tren acetatı benim tabirimle 2 kürde kullanıcaktım ama kalsın artık 2 inci hacimde enantesiyle bulk yaparım zaten ilk kürüm olucak ne yaparsam yarayacak sıkıntı yok burda haklıyımdır ve dogru konusmusumdur umarım bu arada lennox hocam sıkıntılar neydi azda olsa acıklarmısınız ( asabiyet vs ) ..
-
- Yeni Üye
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Aynen ilk kurlerde yalnizca testo bile patlatyor vucudu.lenoxx hocaninda dedgi gibi emeklemeden kosmak mantiksiz birsey
Trenin yanetkilerini sormussun kesinlikle asabiyet yaratiyor heleki yuksek dozaj testesreronla kullanilirsa biriyle goz goze gelme
Trenin yanetkilerini sormussun kesinlikle asabiyet yaratiyor heleki yuksek dozaj testesreronla kullanilirsa biriyle goz goze gelme
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Tren Caugh çok yaşadım,öksürük krizlerim adeta bitmiyordu dışarıdan gören verem sanıyordu o derece
Uykusuzluk çok yaşıyordum ve geceleri gerginliğim çok artıyordu
Çok keskin bir jinekomasti yaşadım Cabaser bile zor kesti
Tüm kür boyunca ağzımda demir tadı,burnumda demir kokusuyla dolaştım. Vücudumda kötü bir koku oluyordu
Uykusuzluk çok yaşıyordum ve geceleri gerginliğim çok artıyordu
Çok keskin bir jinekomasti yaşadım Cabaser bile zor kesti
Tüm kür boyunca ağzımda demir tadı,burnumda demir kokusuyla dolaştım. Vücudumda kötü bir koku oluyordu
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
-
- Forum Duayeni
- Aldığı teşekkür: 14 kez
jinekomosti yi anlıyorum fakat kötü koku nedir, sebebini biliyormusunuz. Ben de kürdeyken terim felaket derecede keskin kokuyordu, rahatsız oluyordum.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir