merhabalar
ilk kürümü bitirdim ve 76 kg den 86 kg ye çıktım ama göbek bölgemde yağlanmalar oldu suyu da attım suan 83,5 kg dayım yağlanmalar için definasyon yapmak ıstıorum
clenbuterol ve oxandrolone kullanmak ıstıyorum haftalık ve gunluk ne kadar dozajlarda almam gerekir bilgi sahibi hocalarımdan yardım bekliyorum (tahmini yağ oranım %15lerde %5 atsam yeterli:D)
definasyon kürü
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Re: definasyon kürü
Oxandrolone: Sadece oral steroidler arasında değil,tüm steroidler arasında en masum olanıdır. Yan etkileri nerdeyse yoktur,ama vereceği katkı da sınırlıdır. Yağ yakımı yapar,hafif kuvvet ve enerji verir. Hiçbir şekilde aromatize olmaz. Kür arası geçişlerde,kür sonlarında kullanılır,adeleyi korur.
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: definasyon kürü
Sert bir definasyon yapamazsın
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir