Konu Hankında Bilgisi OLan Yardım...!!

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
ori
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez

Konu Hankında Bilgisi OLan Yardım...!!

Mesaj gönderen ori »

merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 ay önce sol omuz başında bazı açılarda yaptığım haraketlerde iğne batar gibi ağrılar oluyordu doktorum 2 emar çektirdi birincisinde tam anlayamadı sorunu emin olmak i için artro emar çekti Allaha şükür kapsülde yırtık yok .ancak zedelenme var dedi beni spor hekimligine yönlendirdi...scapula stabilizasyon zayıf güçlendirmek için eğzersiz başladık ama sorun devam ediyor bi arkadaşımdan duydum ordaki dokuyu çabuk iyileştirmek için bazı steroids ler varmış benim sorunmla ilgili bilgi verirseniz sevinirim ..saygılarımla..
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Re: Konu Hankında Bilgisi OLan Yardım...!!

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Doktorun sana steroid yazmadiysa kullanma kardes anladigim kadaroyla ya kortizon yada deca tarzi birsey soruyorsun ama burda kimsenin tıbbi bilgisi yok.doktor ne derse o
ori
Yeni Üye

Mesaj gönderen ori »

_BlackLight_ilginden dolayı teşekkür ediyorum.. sorun şöyle sol kolumla sağ tarafa çapraz yaptığım haraketlerde hsisediyorum özellikle kolum gevşekken gergin olduğund hissetmiyorum ağrıyı ..
lazka
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 12 kez

Mesaj gönderen lazka »

bencede doktor ne derse o yani burda sana şu kadar kullan desek belki fazla gelicek belkide az gelicek tahmine göre iş yapmak yerine doktora gidip için rahat şekilde kullanman daha iyi
ori
Yeni Üye

Mesaj gönderen ori »

lazka yazdı:bencede doktor ne derse o yani burda sana şu kadar kullan desek belki fazla gelicek belkide az gelicek tahmine göre iş yapmak yerine doktora gidip için rahat şekilde kullanman daha iyi

yani benim anlatmak istedigim gib bir tedavi var galiba...
lazka
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 12 kez

Mesaj gönderen lazka »

evet var ama tedavsi burda değil
_BlackLight_
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Aynen dedigin olayin egerki bag kopmasi yada lif yirtilmasi degilse tedavisi var ama doktoruna bi soyle istersen bu durumu ve steroidlerin bu durimda ise yarayabilecegini ozamn yardimci olur belki.

Ulkemizde steroidlere sade spor alannda degl tip alanindada cok soguk bakiyorlar
falcone
Forum Duayeni
Aldığı teşekkür: 14 kez

Mesaj gönderen falcone »

Evet tatbik ettiğimiz bazı mamüller kemierin ve mafsalların teavisinde değil ama zayıf şikayetlerin nisbeten de olsa iyi hissettirmesiyle alakalı olarak fayda sağlıyor ama bazı şimayetlerde ise aksi istikamette tesir ediyor.
Mesela orası yanlış arak kaynayabilir, üzeri kireç ağlayabilir ve hayatın boyunca o vaziyette yaşarsın, bence arkadaşların dediği gibi bu konuyu doktorla konuş.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir