Suan geçen çarşamba ilk enjeksionu yaptım kürüme başladım ama Boğazlarım şişti doktora gittim antibiyotik verdi iltihap toplamış boğazım. Antibiyotik kullanıyorum şuan yani sorum;
★Antibiyotik kullanımı kürün verimini düşürür mü?
★Yada bir zararı olur mu?
YARDIM LÜTFEN
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: YARDIM LÜTFEN
Geçen yıl kürümün 10.gününde faranjit olmuştum ve çok ağır ilaçlar kullanmıştım
Antibiyotik kullanırken kendi performansımda ciddi düşüş gördüm
İlaçların doğrudan kimyasal özelliklerini bloke etmese de kana karışmasıyla savaştığı söyleniyor bazı forumlarda anti biyotiğin
Bazı kaynaklarda da olumsuz etkisi olmayacağı söylenmekte
Sana tavsiyem 2 hafta daha devam et zaten kür etkisini o zamanlar göstermeye başlayacaktır,olumsuz bir yan görmezsen kesmene gerek yoktur
Antibiyotik kullanırken kendi performansımda ciddi düşüş gördüm
İlaçların doğrudan kimyasal özelliklerini bloke etmese de kana karışmasıyla savaştığı söyleniyor bazı forumlarda anti biyotiğin
Bazı kaynaklarda da olumsuz etkisi olmayacağı söylenmekte
Sana tavsiyem 2 hafta daha devam et zaten kür etkisini o zamanlar göstermeye başlayacaktır,olumsuz bir yan görmezsen kesmene gerek yoktur
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: IBM Research [Bot] ve 1 misafir