250 Enanthate 200 Boldenon kürü YARDIM
- eanday
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 9 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
250 Enanthate 200 Boldenon kürü YARDIM
Selam öncelikle bana destek verecek kişilerin yazdıklarımı dikkatlice okumalarını rica ediyorum.
Bunda önceki kürümde;
10 hafta boyunca haftada iki kez olmak üzere 250mg sustanon+ 200mg primobolan toplamda 500mg sustanon 400mg primobolan kullandım.
Kür dönemi boyunca günde bir kez olmak üzere milk thistle- apikopal- zinko- supradyn kullandım.
Son enjeksiyondan 2 hafta sonra, 5 gün arayla 2 adet 1500 preglyn ve ilk preglyn iğnesinden itibaren 2 hafta 20mg nolvadex ve 50mg klomen ile PCT yi tamamladım.
Kür dönemi sonrası hızla libidoda düşüş, kilo ve kuvvet kaybı yaşadım. Malesef bende yan etki olarak saçma sapan herşeye çabuk sinirlenme öfke kontrolünde problem ve insanlara karşı inanılmaz kuşku duyma tarzı garip bir psikolojik etki yarattı. Sonuç olarak bir tartışma sırasında aşırı kasılmadan dolayı olduğum yere yığılıp kaldım. Şaka değil belirli süre nefes darlığı çektim ölüyorum sandım ve vücudum kaskatı kesildi. Sonuc ambulans ve hastane Doktorun ilk söylediği şey ilaç kullanıyormusun? Biz kesinlikle tavsiye etmiyoruz kalbe cok buyuk etkisi var vb. şeylerdi.
Buraya kadar olan kısım sadece başımdan gecenleri sizlerle paylaşmak içindi. Asıl konum şu;
Yaşadığım sıkıntılardan dolayı gerçek anlamda steroid işinden çekinen biri olarak tekrar küre girmek istiyorum. 1.82 boyunda 85 kilo biri için kabul ediyorum ki 250mg testo 200mg boldenon çok düşük dozajlar. Fakat kesinlikle üzerine cıkmak istemiyorum ve mümkünse "hiçbir faydası olmaz boşa uğraşma" tarzı yorum yapmamanızı rica ediyorum.
Haftada;
250mg Enanthate
200mg Boldenon
Hergün 1 tablet;
Milk Thistle
Proviron
Apikopal
Omega-3
Çinko
Multivitamin
Kullanmayı düşündüğüm ilaçlar bunlar. Size sorum çok açık ve basit;
1) Bu kürü kaç hafta uygularsam sorunsuz bir şekilde en iyi verimi alabilirim? ( 10-12-14-16 hafta)
2) Vereceğiniz hafta tavsiyesine göre kür sonunda PCT için Nolvadex - Klomen hangi dozajlarda kullanmalıyım?
Cevap ve görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim. Herkese iyi forumlar dilerim.
Bunda önceki kürümde;
10 hafta boyunca haftada iki kez olmak üzere 250mg sustanon+ 200mg primobolan toplamda 500mg sustanon 400mg primobolan kullandım.
Kür dönemi boyunca günde bir kez olmak üzere milk thistle- apikopal- zinko- supradyn kullandım.
Son enjeksiyondan 2 hafta sonra, 5 gün arayla 2 adet 1500 preglyn ve ilk preglyn iğnesinden itibaren 2 hafta 20mg nolvadex ve 50mg klomen ile PCT yi tamamladım.
Kür dönemi sonrası hızla libidoda düşüş, kilo ve kuvvet kaybı yaşadım. Malesef bende yan etki olarak saçma sapan herşeye çabuk sinirlenme öfke kontrolünde problem ve insanlara karşı inanılmaz kuşku duyma tarzı garip bir psikolojik etki yarattı. Sonuç olarak bir tartışma sırasında aşırı kasılmadan dolayı olduğum yere yığılıp kaldım. Şaka değil belirli süre nefes darlığı çektim ölüyorum sandım ve vücudum kaskatı kesildi. Sonuc ambulans ve hastane Doktorun ilk söylediği şey ilaç kullanıyormusun? Biz kesinlikle tavsiye etmiyoruz kalbe cok buyuk etkisi var vb. şeylerdi.
Buraya kadar olan kısım sadece başımdan gecenleri sizlerle paylaşmak içindi. Asıl konum şu;
Yaşadığım sıkıntılardan dolayı gerçek anlamda steroid işinden çekinen biri olarak tekrar küre girmek istiyorum. 1.82 boyunda 85 kilo biri için kabul ediyorum ki 250mg testo 200mg boldenon çok düşük dozajlar. Fakat kesinlikle üzerine cıkmak istemiyorum ve mümkünse "hiçbir faydası olmaz boşa uğraşma" tarzı yorum yapmamanızı rica ediyorum.
Haftada;
250mg Enanthate
200mg Boldenon
Hergün 1 tablet;
Milk Thistle
Proviron
Apikopal
Omega-3
Çinko
Multivitamin
Kullanmayı düşündüğüm ilaçlar bunlar. Size sorum çok açık ve basit;
1) Bu kürü kaç hafta uygularsam sorunsuz bir şekilde en iyi verimi alabilirim? ( 10-12-14-16 hafta)
2) Vereceğiniz hafta tavsiyesine göre kür sonunda PCT için Nolvadex - Klomen hangi dozajlarda kullanmalıyım?
Cevap ve görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim. Herkese iyi forumlar dilerim.
- orhan15
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 12 kez
Re: 250 Enanthate 200 Boldenon kürü YARDIM
10-12 hafta yeterlidir kürden sonra suplementlere ve beslenmeye de asılırsak duzenlıce aldıgımız adelenın cogunu koruruz zaten.
Pct olarak:
1-3 hafta:
30mg nolvadex + 100mg klomen (testislere de bakmak onemlı bir sorun olucagını sanmıyorum ama kuclme olursa 1500iu prengly vurdurmanızı tavsıye derım)
kick start olarak 1-4 hafta 30mg danabol ekliyebilirsiniz
saygılarımla iyi forumlar..
Pct olarak:
1-3 hafta:
30mg nolvadex + 100mg klomen (testislere de bakmak onemlı bir sorun olucagını sanmıyorum ama kuclme olursa 1500iu prengly vurdurmanızı tavsıye derım)
kick start olarak 1-4 hafta 30mg danabol ekliyebilirsiniz
saygılarımla iyi forumlar..
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
16hafta uygundur bir problem yasatmaz fayda konusu sizin beslenme ve idman.formunuza bagli
Pct kur bitiminde tavsiye edilebilir
Not:sizde biliyorsunuz cok fazla beklentiniz olmasin
Pct kur bitiminde tavsiye edilebilir
Not:sizde biliyorsunuz cok fazla beklentiniz olmasin
- eanday
- Yeni Üye
Cevap için teşekkürler. Beklentim tabiki kısıtlı fakat en azından protein aminoasit creatin tarzı supplement kullanımından daha iyi sonuclar olacagına eminim. He tabiki kür zamanında supplementleri yine kullanıcam.
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Tabiki ozaman faydali olur 1kutu protein 1ay gdyr ortalama,13o tl
Sizin yaptginiz kur cok daha mantikli
Sizin yaptginiz kur cok daha mantikli
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Öncelikle geçmiş olsun
Yaşadığınız sorunun doğrudan steroidlerin kalbe olan etkisinden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum zira kullandığınız iki ilacın da kalbe bir etkisi yok bu dozajlarda
Ama gel gelelim sinir,stres,alınganlık,öfkelenme kürlerde olabilecek şeyler ve asıl bunlar kalbinize zarar veriyor,ilaçlar bir nevi aracı olmuş ama olay sizde bitiyor
Testo E*Bolde kürü de kalbe zararı olabilecek bir kür değil ama siz de sinirlerinize hakim olabilirseniz kürden aldığınız verim artar
Stresli bir dönemde yapılan kür,kürün verimini düşürür
Yaşadığınız sorunun doğrudan steroidlerin kalbe olan etkisinden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum zira kullandığınız iki ilacın da kalbe bir etkisi yok bu dozajlarda
Ama gel gelelim sinir,stres,alınganlık,öfkelenme kürlerde olabilecek şeyler ve asıl bunlar kalbinize zarar veriyor,ilaçlar bir nevi aracı olmuş ama olay sizde bitiyor
Testo E*Bolde kürü de kalbe zararı olabilecek bir kür değil ama siz de sinirlerinize hakim olabilirseniz kürden aldığınız verim artar
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
- eanday
- Yeni Üye
lennox77 yazdı:Öncelikle geçmiş olsun
Lennox hocam cevap için teşekkür ederim.
Acaba düşündüğüm kür için senin yorumun nedir ? Kaç hafta yapmalıyım ? Belki son haftalarda dozajları artırabilirim.
-
- Yeni Üye
- Aldığı teşekkür: 6 kez
Hocam bazı insanlar zaten sinirli oluyorlar steroidler bunu tetikleyebiliyor.Ama böyle hafif bir kürde hiç rastlamadım.
Sebebi steroid değildir emin olabilirsin.Aynısı banada oldu ordan biliyorum.Rahat ol kafaya pek takma.Olmadı boldenonu çıkar
deca koy.Boldenon agresifliği arttırabiliyor.Bir sorun cıktımı psikolojik olarak steroidlere suc atılıyor.Geçmiş olsun.
Sebebi steroid değildir emin olabilirsin.Aynısı banada oldu ordan biliyorum.Rahat ol kafaya pek takma.Olmadı boldenonu çıkar
deca koy.Boldenon agresifliği arttırabiliyor.Bir sorun cıktımı psikolojik olarak steroidlere suc atılıyor.Geçmiş olsun.
-
- Yeni Üye
- Aldığı teşekkür: 6 kez
Psikolojik olarak kendini şartlandırma.Profosyonel sporcular 5-6 gram haftada ilaç alıyor sinirlerine hakim oluyorlarda,
Haftada iki iğneden bize bişey mi olcak:)
Haftada iki iğneden bize bişey mi olcak:)
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: SEOSearch [Crawler] ve 0 misafir