1,80 boy 83 kg ağırlında %17 yağlı bir insanın bulk küründe beslenme planı nasıl olmalıdır
günlük?
kac gram protein
kac gram karb.
kac gram yağ.
hangi besinlerden kacınmalıdır hangilerini tercih etmelidir?? bilgili hocalarım ve arkadaslarımın yardımını bekliyorum
Bulk küründe beslenme
- Overall
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Ettiği teşekkür: 60 kez
- Aldığı teşekkür: 48 kez
Re: Bulk küründe beslenme
Günlük kilo başına 3 gram protein 4 gram karbonhidrat yeterli olacaktır.Yağıda günlük 40-50 gramdan fazla tüketme derim(body fat i göz önüne alarak söyledim)
Yani toplam olarak
240 gram protein
320 gram karbonhidrat
40-50 gram(zeytinyağı veya sıvı yağ yemeklerde)
İdeal olacaktır.Günlük 4-5 gram tuz u geçme yağlanmak istemiyorsan fast food ve basit şekerden uzak dur derim.
Yani toplam olarak
240 gram protein
320 gram karbonhidrat
40-50 gram(zeytinyağı veya sıvı yağ yemeklerde)
İdeal olacaktır.Günlük 4-5 gram tuz u geçme yağlanmak istemiyorsan fast food ve basit şekerden uzak dur derim.
SteroidForumTr - Admin
tesekkürler overall , tren küründe olacağım kürümde cardio calısmalarına yer vermemin sakıncası olurmu ? idman sonrası 15-20 dakka ? haftada 3 gün ?
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Bu kardio olayı biraz senin istediğin vücut yapısıyla alakalı. Kürünü tam açıklamamışsın ama trenbolone olduğundan clean bulk yapacağını düşünüyorum o yüzden kararında kardionun zararı olmaz
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir