CLA mı?¿ L-CARNiTİNE mi?¿
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 2 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
CLA mı?¿ L-CARNiTİNE mi?¿
Evet yeni bir baslik yeni bir konu arkadaşlar;
Konumuz ise cardio sirasinda disardan alinacak suplement hankkinda bilgi,yardim ve destek
Cardio sirasinda sizce CLA mi yoksa L-CARNİTEN mi yag yakiminda daha baskin ve hizlandiricidir?
Biliyorumki her ikiside birlestirilerek kombin edilebilio ve beraber kullanilabiliyor fakat yalnizca bir tanesini tercih etmemiz gerekirse sayet sizin bu konudaki fikriniz nedir?
Benim oyum CLA
Tskler..
Konumuz ise cardio sirasinda disardan alinacak suplement hankkinda bilgi,yardim ve destek
Cardio sirasinda sizce CLA mi yoksa L-CARNİTEN mi yag yakiminda daha baskin ve hizlandiricidir?
Biliyorumki her ikiside birlestirilerek kombin edilebilio ve beraber kullanilabiliyor fakat yalnizca bir tanesini tercih etmemiz gerekirse sayet sizin bu konudaki fikriniz nedir?
Benim oyum CLA
Tskler..
En son Gokhann tarafından Cmt Ara 07, 2013 6:54 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- orhan15
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 12 kez
Re: CLA mı?¿ L-CARNiTİNE mi?¿
Bildiğim kadarıyla cla yemeklerle birlikte kullanılıyor ve olan yağın üstüne yağ gelmesini engelliyor , yağ yakımına yardımcı oluyor L carnitin antremandan önce kullanıyorsunuz ve perfomansınızı arttıryor vucut ısısını arttırarak terleme yoluyla yağ yakımına yardımcı oluyor.Her hangi ilaç - suplement bir mucize değildir öncelik iyi bir diyet sıkı istikrarlı bir idman gerekir.Umarım yardımcı olmuşumdur iyi forumlar..
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
dnp aşırı toksit madde bırakıyo çigerlerde birdd genetikden kalp vs varsa çok tehlikeli olabiliyor
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 2 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
Orhan kardesim on numara yorum olmus , diger arkadaslarim sizlerede tskler, bu arastirmayi esim adina yapiyorum kendisi diette ve salonda spor yapmakta sadece bana sordu bende sizlere ve forumdan bilgi almayi uygun buldum .
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Konuyu Supplement bölümü dururken buraya açmanızın nedeni nedir?
Yönetim gördüğü zaman silecektir konuyu
Yönetim gördüğü zaman silecektir konuyu
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir