2ci kürüm yardım lütfen ternbolın testo boldenon
2ci kürüm yardım lütfen ternbolın testo boldenon
öncelikle herkese slm forumda yeniyim ve 2. kürümü yapmak istiyorum aklımdaki kür planı şu şekilde siz degerli büyüklerim ve hocalarım yardımcı olursaniz sevinirim
1:12 hft 750 mg testo enentat
1:10 hft 400 mg trenbolın enentat
1:10 hft 200 mg boldenon ve
6:12 hft yani kürün 6 cı haftasından sonra tablet winstrol ve clenbiterol kullanmayı düşünüyorum kür içinde definasyon gibi düşündüm bilmiyorum nasıl olur bilgilerinizi yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim ve bunun yani sıra kullannacagım diger preparatlar haftada 2 gün pazartesi ve perşembe olmak üzere arimidex haftada 1 gün 1mg cabaser;(çarşamba) 2 günde bir 1 tablet apikobal hergün 1 tablet çinko c ve hergün bir tablet mılk thısle (deve dikeni) supplement (protein tozu) kullanmıyorum çünkü fazlasıyla et ve tavuk tüketiyorum supplement kullanmıyo olmam bi eksiklik yaratırmı ve vücut ölçülerim kısacı şöyle kg 83 boy 1:76 yag oranım %11.5 açıkcası istedigim biraz daha irilik ve kaslarda belirginlik efektif bi görünüş istiyorum fikir ve görüşlerinizi sunarsanız sevinirim herkese şimdiden teşekkürler
1:12 hft 750 mg testo enentat
1:10 hft 400 mg trenbolın enentat
1:10 hft 200 mg boldenon ve
6:12 hft yani kürün 6 cı haftasından sonra tablet winstrol ve clenbiterol kullanmayı düşünüyorum kür içinde definasyon gibi düşündüm bilmiyorum nasıl olur bilgilerinizi yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim ve bunun yani sıra kullannacagım diger preparatlar haftada 2 gün pazartesi ve perşembe olmak üzere arimidex haftada 1 gün 1mg cabaser;(çarşamba) 2 günde bir 1 tablet apikobal hergün 1 tablet çinko c ve hergün bir tablet mılk thısle (deve dikeni) supplement (protein tozu) kullanmıyorum çünkü fazlasıyla et ve tavuk tüketiyorum supplement kullanmıyo olmam bi eksiklik yaratırmı ve vücut ölçülerim kısacı şöyle kg 83 boy 1:76 yag oranım %11.5 açıkcası istedigim biraz daha irilik ve kaslarda belirginlik efektif bi görünüş istiyorum fikir ve görüşlerinizi sunarsanız sevinirim herkese şimdiden teşekkürler
Re: 2ci kürüm yardım lütfen ternbolın testo boldenon
yardım edicek fikir ve görüş sunucak kimse yokmu arkadaşlar
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
1,76 boya 83 kilo %11 yag cok iyibi form resim atabilirsrniz daha saglikli yardimci olabiliriz
Yazdiginiz kur normal ve hedefinize ulastirir sizi tek onsrim bolse 4oo olabilir
Yazdiginiz kur normal ve hedefinize ulastirir sizi tek onsrim bolse 4oo olabilir
Hocam çekilmiş bi vücut resmim yok yanlız yağ oranım düşük olsada yogun gıda tuketmekten ötürü sanıyorum bi mide genişliği soz konusu Buda sanki göbeğim varmış gibi beni yağlı gosteriyo ama biraz su tutması soz konusu hocam peki winstrol ve clenbitrol için ne diyosunuz kullandığım preparatlar doğrumu protein tozu kullanmıyor olmam bi eksiklik yaratirmi
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Protein tozu ve amino asit diyetlerde çok önemlidir
İstenilen düzeyde et tüketilse de mide şişliği ve genişliği maalesef ki yaşanmaktadır
Bu noktada supplement desteğinin en çok definasyon da önemli olduğunu düşünmekteyim
İstenilen düzeyde et tüketilse de mide şişliği ve genişliği maalesef ki yaşanmaktadır
Bu noktada supplement desteğinin en çok definasyon da önemli olduğunu düşünmekteyim
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
-
- Yeni Üye
Lenox hocaya katiliyorum eger onceden bir stok yapmadiysan protein kullanmana gerek yok bulk kurunde a.a vcudu ani beslemek icin yeterli.
Sotuna gelecek olursak dozajlarini abartmazsan clenbuterolu kurun her noktasinda her uzunlukda kullanabilirsin tabiki gereken haftalarda ara vererek.winstrol yari omru cok kisa bir ilac 2 gun icinde calisiyor bunuda nezaman kullanacagin senin formuna bagli yani nekadar su tutup hangi duzeye inmdk istedigine sen karar vereceksin yada hocan artik kurunu kim hazirladiysa seni kim takip edecekse
Sotuna gelecek olursak dozajlarini abartmazsan clenbuterolu kurun her noktasinda her uzunlukda kullanabilirsin tabiki gereken haftalarda ara vererek.winstrol yari omru cok kisa bir ilac 2 gun icinde calisiyor bunuda nezaman kullanacagin senin formuna bagli yani nekadar su tutup hangi duzeye inmdk istedigine sen karar vereceksin yada hocan artik kurunu kim hazirladiysa seni kim takip edecekse
Öncelikle siz değerli hocalarıma ilginiz için teşekkür ederim yanlız kurumu takip edicek beni bu konuda bilgi vericek bi hocam yok basımda malesef bu konuda bilgi alabileceğim tek yer bu forum gibi gözüküyor ilk kurumude zaten buradaki bilgiler dahilinde uyguladım belkide ilk kurumden verim alamamış olmam biraz bilgisizlik birazda kurumu takip edicek yönlendirecek birinin olmaması olabilir ama artık siz varsınız diye düşünüyorum Açık ağızlı ve gülen gözlü gülen yüzve aslında önemli bir bi sorum daha olucak aslında kürden yeni çıktım bu kürden bi verim alamadığım için trenbolon na baş vurdum önceki kurumu kısaca söyle ozetliyim siz hocalarıma 1:12hft testo cyp 1:8hft deca 1:6hft dianabol yanlız kuru 8ci hafta son decamı olup kestim ve tam 1 ay oluyor 10 gün önce 1500 lük pgrnly oldum ve beklemedeyim lipido durumum iyi simdi sizce hocam pct için bişeyler daha yapmalimiyim ve trenbolon kürüne siz baslamalimiyim yada biraz daha beklemelimiyim ve bekliceksem ne kadar olmalı bu zaman biliyorum deca dan sonra böyle bi küre başlamak için acele ettime kızabilirsiniz ama inanın bilgilerim bu forumda okuduklarımın dahilinde bilgilendirir ve yardımcı olursanız sevinirim
-
- Yeni Üye
Decayi 8haftafa kesmen iyi olmams 2 3hafta daha uzetabilirdin verim alamamanin nedenlerinden. Biri bu olabilir
Iyi beslenmemis iyi odman yapmams veya iyi dinlenmems olabilirsin 2.nedeni bu olabilir
Ilaclar patlak olabilir 3.neden bu olabilir
Deca ve tren ayni ailenin ilaclaridir reseptorlerinin dinlenmesi adina 3 4 ay gibi bir sure dinlenmen uygundur
Iyi beslenmemis iyi odman yapmams veya iyi dinlenmems olabilirsin 2.nedeni bu olabilir
Ilaclar patlak olabilir 3.neden bu olabilir
Deca ve tren ayni ailenin ilaclaridir reseptorlerinin dinlenmesi adina 3 4 ay gibi bir sure dinlenmen uygundur
blacklight bilgilerin için çok sagol ilaçlar patlak degildi yanlız küre başladıgım günden beri açıkcası bi sersemlik uyku hali ve huzursuzluk söz konusuydu gögüs ve biseps antremanım aynı gündü ve gögüsden sonra biseps için inan bana şaka gelir ama takatim kalmıyodu ve sürüne sürüne çıkıyodum salondan tabiri caizse deca kürüne başladıgımda 78 kiloydum ve şuan 83 verim aldım aslında ama istedigim bu degildi yada ben bu ilaçlardan mucize bekliyodum ) orası bilemicem artık ve programı bölerek bölgesel çalışmaya başladım ve ne biliyim biraz antreman eksik kaldı gibi sanki birazda küre bahane bizimki biraz sanırım ve aslında trenbolon kürüne mart ayın da başlamaya karar verdim yanlız pct ile ilgili ne yapmalıyım sence bişeyler yapmalımıyım yoksa 1500 prngly yeterli olmuşmudur birde çok soru sordum biliyorum ama:)) mart ayında başlıyacagım kür için armidex ve cabaseri kullanma zamanlamalarım dogrumu şimdiden teşekkür ederim sana ve herkese
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
PCT'de Pregnyl ezbere mi kullandın yoksa libido durumun ve yumurtalıkların mı kötüydü
Tren küründe Cabaser'in ilk baştan alınması taraftarı değilim
Arimidex 2 günde yarım tablet alarak östrojene bağlı jinekomastiyi önlersin
Buna rağmen jineko oluyorsan zaten prolaktinden demektir o zaman Cabaser alabilirsin
Tren küründe Cabaser'in ilk baştan alınması taraftarı değilim
Arimidex 2 günde yarım tablet alarak östrojene bağlı jinekomastiyi önlersin
Buna rağmen jineko oluyorsan zaten prolaktinden demektir o zaman Cabaser alabilirsin
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: SEOSearch [Crawler] ve 0 misafir