Streoid küründe ve Humlin-R kullanımı
Streoid küründe ve Humlin-R kullanımı
Kürümün ortasındayım ve yeni kürüm için hazırlık yapıyorum. bu sefer değişiklik yapmak istiyorum ve testo-boldenon kürüme (yeni kürüm olacak) humlin-r eklemek istiyorum. Önerileriniz vs nedir?
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Re: Streoid küründe ve Humlin-R kullanımı
İnsülin ekleme nedenim, yarışma düşünüyorum ama bir kaç sene sonra. Vücudumun nasıl gelişim kaydedeceğini görmek istiyorum.
-
- Yeni Üye
Growth kullanmadan oldukca gereksz bence .tehlikeli bir is insulin isi
haklısın. Ancak malun growth oldukça maliyetli oluyor. Aklıma gelmişti o yüzden sordum. Etkisi hiç mi olmaz yoksa az mı olur sonucu nasıl olur?
-
- Yeni Üye
Insulini sagligin bozulmadan kullanabilecegini sanmiyorum ama varsayalimki oldu sana kazandracagi kas kutlesinin ya.inda bolca yag da birakacaktir.yani formunu kotu etkileyecektir
yok yok ben vazgeçtim. Adam akıllı kürlerimi yapar, gerekirse peptid bile kullanırım, ama asla bulaşmam detaylıca araştırınca kafama yatmadı.
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
İnsülin zamanında kullanmıştım
Ciddi yağlanma yapıyor
Ama fena büyümüştüm 48'i görmüştü kollarım
Ciddi yağlanma yapıyor
Ama fena büyümüştüm 48'i görmüştü kollarım
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir