3. Kür ve anabolik konusunda kararsızlık. Yardım!
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 2 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
Re: 3. Kür ve anabolik konusunda kararsızlık. Yardım!
Hocam boldenonu 500 mg yapayım o zaman. Uncle hocam başta deca sonra boldenon kullansam önce büyüme sonra parçalı büyüme. Yoksa dediğiniz gibi önce boldenon sonra deca mı kullanmalıyım
- UncleO
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 99 kez
danabolü başta kullanacaksanız decayı da başa alın. deca-danabol ikilisi kombine edildiğinde çok daha iyi sonuç verir. Genel anlamda kürünüz bulk kürüdür ve hepsi su çeken ilaçlardır. yerlerini değiştirmeniz parçalı büyütmez çünkü kürünüz definasyon kürü değil. definasyon ve hatları çıkarmak için bulk kürü sonrası; diyet + kardiyo + definasyon kürü ile parçalı ve belirgin detaylı hatlara sahip olabilirsiniz.
Çok bilmiş gibi konuşmayacağım enes bey. Ben henüz ilk kürüme yeni gireceğim. Ancak bir arkadaşımın yaşadığı olayı aktarmak isterim danabol üzerine. Üstte beyfendi 3-8 hafta danabol demiş. 2 arkadaşım küre girdi aynı anda. Biri 8 hafta biri 6 hafta danabol kullandı. 8 hafta kullanan vücuduna çok su aldı. Ben iyi bir gelişim olduğunu düşünmüyorum. Şahsi fikrim danabolü 6 hafta 40mgı aşmayın.
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Danabol 6 haftadan sonra=çöp
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
-
- Yeni Üye
1-8 hafta 275 mg deca
8-16 hafta 400 mg boldenon
1-16 hafta 500 mg testesteron enanthate
2-6 hafta piramit seklinde 10-50 mg danabol
Bu kürde 16 hafta boyunca hergun 50 mg proviron almam gerekir mi. Prostatı buyutuyor proviron ve 16 haftalık kullanım az bi süre de değil. Bi zararını gorur muyum
8-16 hafta 400 mg boldenon
1-16 hafta 500 mg testesteron enanthate
2-6 hafta piramit seklinde 10-50 mg danabol
Bu kürde 16 hafta boyunca hergun 50 mg proviron almam gerekir mi. Prostatı buyutuyor proviron ve 16 haftalık kullanım az bi süre de değil. Bi zararını gorur muyum
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Arimidex kullanın 2 günde bir yarım tablet olacak şekilde.
Proviron olmazsa olmaz bir ilaç değil,ben şahsen kullanırım
Bir de Boldenon 1-16 olursa çok daha kaliteli adele ekler
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
-
- Yeni Üye
lennox77 yazdı:Arimidex kullanın 2 günde bir yarım tablet olacak şekilde.
16 hafta boyunca günde 2 tablet proviron kullan prostata bişey olmaz diyosunuz yani hocam
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir