hayalet yazdı:selamlar arkadaşlar az önce kalçadan ilk kez enjeksiyonu denedim kendim kuyruk sokumundan dörde böldüm ve vurdum üst sol köşeye hiç birşey hissetmedim acaba kasa girmedimi iğne ucu ? hafif geldide baya bacak gibi değil iğnem yeşil ucun bir küçüğü grimi siyahmı öle birşey deri altınamı vurdum boşuna tşk
Kan gelmesini istemiyorsan iğneyi birden bire çekip çıkarma, biraz çek bekle, biraz daha çek o şekilde iğneyi 10-15 sn de çıkar, bu şekilde kanama %70-80 azalır
mrb arkadaşlar ilk kürüme 4 kasımda başladım testo enantat 250mg beş günde bir adet 12 hafta uygulucam etkilerini merak etmekteyim bende kuvvet ve libido etkisi var fakat hacim için erkenmidir fikirleriniz nedir boy 1.77 kg 96.5
kemiklerim kalın biraz ben anlamamda cevrem öyle söylüyor yapım iyi sanırım ama kg alınca ilk kürde hacim olunca mecbur yağlanmadan kaçılamıyor genelde tanıştığım insanlar abi boksörmüsün yada güreşçimisin diyor bu drumum kışın yazın mal kendini belli ediyor zaten peki kardeş bende ölçü olarak değişim yok gibi birşey forumda bir arkadaş ilk kürler 7 10 haftayı bulur etki olarak demiş fikrin nedir
Tartidan baska hic bi aynada sen degisimi fark edemezsin mutlaka gwlisme var vucudunda ama surekli gordugin icin anlayamazsin sen mumkun olduginca uzun kollu ile idman yap vedegisimi kur sonunda gör
250 mg bes günde bir testo enantat 12 hafta kürüm 4 kasımda start verdim 26 ocakta biticek (ilk kürüm) kür bitince pct yapmadan direk testo enantat boldenon kürüne geciş yapsam ne gibi sıkıntıları olur örnek testo 400 boldenon 300 mg bes gunde bir 12 hfta yine tşk
peki dostum bana üç ay ara ver demiştin birkonuda sordugum zaman öyle yaparım testo sıfırlanır denilmiş arastırdım vaz gectım nisanda ikinci bulk kürüm için nasıl bir kombinasyon önerirsiniz (iki ürün en fazla kombine edicem ) aşırı yağ ve su tutuan ürünleri tercih etmiyorum şimdilik deca gibi misal boldenon hacim amaclı nasıl bir ürün düzgün bir idman beslenme ve dinlenmeyle