Deca , Testo enant küründen pct siz definasyona... ???
Deca , Testo enant küründen pct siz definasyona... ???
Herkeze selamlar. Öncelikle kürümden bahsedeyim. Bu benim ilk kürümdü yag oranım17 falandı ama iri hacimliydim boyum 1.88 kilom 95 falan dı. battı balık yan gider hesabı ilk kürde decaya girdim. haftada pazartesi ve persembe 1er ml deca ve testo vuruyorum. yani hatada toplam 2ml deca 2ml testo vuruyorum kürün sonlarına yaklastım. Fakat yag oranım da yükseldi haliyle ben çevrem 95 i gördü. omuz 138 falan ama yag atmam gerektiğini düsünüyrum. Bu kür de mayısta biteceği için pct yapmadan definasyon kürüne girebilir miyim zaman kaybetmeden son enantat dan sonra ? 8 hafta da definasyon yapsam örn: testo pro , masteron , winstrol ve clenbuterol ile. Bunun pct si olur mu ilk seferden ard arda 2 kür bitirir mi vücudu fikri olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. Saygılar...
-
- Yeni Üye
- Aldığı teşekkür: 1 kez
Re: Deca , Testo enant küründen pct siz definasyona... ???
Doğru söylüyorsun fakat bizim salonda bi arkadaş ayni benim gibi deca kürü yaptı hemde daha yuksek dozajlarla. Sonra testo propionat , masteron , tren acetat ve clenbuterol ile definasyon yaptı. Pct nasil yapcan dedim bugün yapmicam yaa dedi 1 ay sora 1 kure daha girmeyi planliyo kafayi yemiş sanirim o verdi bana da gazı olabilir mi bilmiyorum yaparsam da tren eklemem ben. Tecrubeli hocalarim yorum yaparsa sevinicem testo propionat , masteron ve winstrol düşünüyorum. ???
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
_BlackLight_ yazdı:Kafayi yemis diye kendin soyluyorsun : )
peki benim olaya ne diyosun deca kürü bitince pct siz bi 8 hafta testo masteron ve winstrol ile kür yapsam pct si yapılır mı tren koymadan yaparsam ?
-
- Yeni Üye
_BlackLight_ yazdı:Neden olmasin mantikli
Bana da mantıklı geldi zaten bu kürde dozajları az tuttum bılerek ilk kür diye ilk kürdeki son testodan 21 gün sora 1 tane 1500 prengly vurup 1 2 hafta sora da yeni küre geçicem hemen uzatıp nolvadeks klomen falan pct yapmadan cunku 2. kure baslamam ıcın arada 1.5 bos kalıyo o arada da 1 tane prengly vurayım dıyorum. Kısa ester kürdeki dozajlar sa su sekılde dusundum. 2 günde 1 100mg testo ve 100mg masteron enjeksıyon olarak da 2 günde 1 100mg winstrol bunları tek enjektörde vurabılır mym bılmıyorum ama ?
- Hakan
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 2 kez
- Aldığı teşekkür: 5 kez
winstrol su bazlı olduğu için ayrı enjektörde yapman lazım.
bende aynı kürün son haftasındayım. definisyon yapmayı düşünüyorum ama geçişi nasıl yapıcağımı bilmiyorum onun için konu açmam lazım ama bakalım.
bende aynı kürün son haftasındayım. definisyon yapmayı düşünüyorum ama geçişi nasıl yapıcağımı bilmiyorum onun için konu açmam lazım ama bakalım.
175cm
85kg
85kg
Hakan yazdı:winstrol su bazlı olduğu için ayrı enjektörde yapman lazım.
Ben dediğim gibi yapıcam deca bitince 21 gün sora 1 prengly 1500 vurup 2 hafta sonra da diğer küre geçicem. winstrol ayrı enjektör. desene 2 günde bir çift taraflı deldircez totoyu.
-
- Yeni Üye
35gun bekliyorsunz mademki pctnizi yapip oyle gecin definasyona
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir