Best Body Of the Year
- zyzz
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 18 kez
- Aldığı teşekkür: 12 kez
Best Body Of the Year
Evet arkadaşlar Bildiğiniz üzere forumumuz yeni ve uzun yıllar var olmasını isteriz
bu forumun ilk senesinde forumun en iyi vücudunu seçmeye ve bunu gelenekleştirmeye ne dersiniz?
Forumda bir yarışma alanı olduğuna göre böyle bir yarışmayla hem yeni başlayanlara motivasyon,
hemde dostca bir rekabet ortamı olur ve geleneksel olarak devam eder diye düşündüm.
Yarışmaya katılmak isteyen üyeler ise belli bir tarihe kadar ( tarihi site Admin'i belirler) başvurularını site Admin'ine
yapabilirler. Ve belli tarihten sonra yeterince katılımcı varsa, site Admin'i yarışmanın gerçekleşmesi için gerekli bildiriyi
yapar ve yarışma başlar.
Evet Forumun Kendine güvenen üyeleri, Zorunlu Pozların verileceği resimlerinizle yarışmaya katılabilirsiniz...
Yarışmada oylama sistemi geçerli olacaktır. Oy vermek İsteyen üyeler, resimler eklendikten sonra
favori yarışmacılarının nickini site admin'ine Pm yoluyla gönderirler. Yapılan oylama sonucu en fazla oy alan yarışmacıya
yani forumun en iyi vücuduna forum tarafından Bir ünvan verilsin (mesela "Best Body Of the Year") ve Nickinin altına Eklensin...
bu sadece bir fikir. Eğer site onaylarsa yada geliştrip, daha değişik bir konseptle gerçekleştirse
diye buraya konuyu açmak istedim.
Eğer bu tarz birşey söz konusu değilse konum kilitlenip kapanabilir.
Saygılar...
bu forumun ilk senesinde forumun en iyi vücudunu seçmeye ve bunu gelenekleştirmeye ne dersiniz?
Forumda bir yarışma alanı olduğuna göre böyle bir yarışmayla hem yeni başlayanlara motivasyon,
hemde dostca bir rekabet ortamı olur ve geleneksel olarak devam eder diye düşündüm.
Yarışmaya katılmak isteyen üyeler ise belli bir tarihe kadar ( tarihi site Admin'i belirler) başvurularını site Admin'ine
yapabilirler. Ve belli tarihten sonra yeterince katılımcı varsa, site Admin'i yarışmanın gerçekleşmesi için gerekli bildiriyi
yapar ve yarışma başlar.
Evet Forumun Kendine güvenen üyeleri, Zorunlu Pozların verileceği resimlerinizle yarışmaya katılabilirsiniz...
Yarışmada oylama sistemi geçerli olacaktır. Oy vermek İsteyen üyeler, resimler eklendikten sonra
favori yarışmacılarının nickini site admin'ine Pm yoluyla gönderirler. Yapılan oylama sonucu en fazla oy alan yarışmacıya
yani forumun en iyi vücuduna forum tarafından Bir ünvan verilsin (mesela "Best Body Of the Year") ve Nickinin altına Eklensin...
bu sadece bir fikir. Eğer site onaylarsa yada geliştrip, daha değişik bir konseptle gerçekleştirse
diye buraya konuyu açmak istedim.
Eğer bu tarz birşey söz konusu değilse konum kilitlenip kapanabilir.
Saygılar...
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: Best Body Of the Year
Böyle bir yarışma yapmıştık zaten ama istediğimiz düzeyde katılım olmadı. Ödüllü bir yarışmaydı üstelik (BSN 2.3 kg Synhtha). Bu başlık altında bir yoklama yapalım katılmak isteyenler olursa site yönetimi yine yapacaktır
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
- Hammerstorm
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 31 kez
- Aldığı teşekkür: 117 kez
Zyzz ve Lennox77 ye katılıyorum o zaman foruma üye olan olmayan yakından takip eden herkes bu başlık altında yarışmaya katılacağını belirtsin.4 zorunlu poz ile(önden çift biseps,önden koltuk altı,sırttan çift biseps,triseps bacak kombinasyon) yarışmaya katılacağını belirtsin yeterli katılım sayısına ulaşınca yarışmayı başlatalım forum admini olarak bende katılıyorum hodri meydan diyelim yarışmanın startını verelim o zaman
İDMAN-BESLENME-DİNLENME
- Overall
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Ettiği teşekkür: 60 kez
- Aldığı teşekkür: 48 kez
Başvuruları bekliyoruz o zaman steroidforumtr@gmail.com uzantılı adresimize resimlerinizi mail olarak atabilirsiniz
SteroidForumTr - Admin
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 99 kez
- Aldığı teşekkür: 20 kez
katılmak isterdim ama ben sizlerin yanında tüğsiklet gibi kalırım ektomorf yapıda biriyim ayrıca bacak da çalışmıyorum şimdilik önce üst bölgeyi bitirmem gerek dolayısıyla sonuncu olmak istemiyorum
Hayallerini gerçekleştiremiyorsan neden yaşıyorsun , asla pes etme ve asla tatmin olma! Sınırsızı ve sonsuzu iste , mümkün olanla yetinme!
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Maksat aktivite olsun muhabbetimiz artsın Sonunculuk vs diye düşünme
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
- zyzz
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 18 kez
- Aldığı teşekkür: 12 kez
Şöyle bir önerim olacak sizde uygun görürseniz.
yarışmanın bir son katılım tarihi olsun. Böylece o tarihe kadar katılacak kişiler daha sıkı çalışıp
yarışmaya hazırlanabilsinler. eğer uygunsa hocalarımız son katılım tarihini açıklasınlar.
yarışmanın bir son katılım tarihi olsun. Böylece o tarihe kadar katılacak kişiler daha sıkı çalışıp
yarışmaya hazırlanabilsinler. eğer uygunsa hocalarımız son katılım tarihini açıklasınlar.
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 99 kez
- Aldığı teşekkür: 20 kez
evet doğru söylüyorsun. iyi olur bu. o tarihe kürüm biterse katılabilirim ben de. haklısın lennox
Hayallerini gerçekleştiremiyorsan neden yaşıyorsun , asla pes etme ve asla tatmin olma! Sınırsızı ve sonsuzu iste , mümkün olanla yetinme!
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir