ilk Kür - Hacim mi Definasyon mu

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
Kullanıcı avatarı
steroidology
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 5 kez

ilk Kür - Hacim mi Definasyon mu

Mesaj gönderen steroidology »

Merhaba Hocalarım abilerim kardeşlerim;

İlk kürümü yapmaya karar verdim ancak hacim mi definasyon kürümü yapacağıma karar veremedim.
Definasyon küründe hacim artışı olur mu merak ediyorum.
Aynı zamanda kardiyo + güzel beslenme ile hacim küründe de yağ yakmak mümkünmüdür.

Hacim Küründen Kastım genelde ilk kür için önerilen : Enanthate + Boldenone + Danabol(kick)
1-10 hafta 500 mg testosterone enanthate
1-10 hafta 400 mg boldenon
1-6 hafta günlük 40 mg dianabol

Definasyon Kürünü pek araştırmadım.

Kilo: 79
Yağ Oranı %15
Kol: 37 cm
Bel: 69 cm
Göğüs: 97 cm
Omuz: 117 cm

Birkaç fotoğraf koyuyorum şuan için çekilme fırsatım yok.Bu fotolar 1 ay öncesine ait.1 Aydır Superpump max + Cellmass ile iyi ilerleme kaydettim tabi ki 1 ayda ne kadar gelişim kaydedilebilirse.
Kürüme Kasım gibi başlamayı düşünüyorum.
Yorumlarınızı bekliyorum.
Saygılar
Fotolar: http://postimg.org/image/40p2id7ql/
http://s22.postimg.org/l1ck4sa5t/vucut2.jpg
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Re: ilk Kür - Hacim mi Definasyon mu

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

düz mantık cercevesınde kısa bır acıklama yapacagım umarım acıklayıcı olur.

ilk kür demıssın ılk kurde trenbolone acetate gıbı guclu bır anabolızan kullanamazsın yanı sana kas kazandıracak en onemlı ilactan yoksunsun.ne yapabılırsın?wınstrol propıonat kullanabılırsın bunların bırı yag yakar bırı su atar yanı hacım kazanamazsın.sonuc olarak ilk kürde defınasyon anlamsız :D .hacım alamazsın.
Kullanıcı avatarı
steroidology
Yeni Üye

1-10 hafta 500 mg testosterone enanthate
1-10 hafta 400 mg boldenon
1-6 hafta günlük 40 mg dianabol

Peki böyle bir kürde yağ yakmak mümkün müdür ?
Ve kilom yaşım göz önünde bulundurulursa dozajlar uygumu ?
_BlackLight_
Yeni Üye

yanlıs anlama kardes ama sanırım kafan bıraz karısık yag yakarak buyumeyı planlıyorsun :D fakat ilk kurler genelde bulka yonelıktır soruna gelecek olursak.hayır planında yag yakabılen ilaçlar yok ancak baglantılı bir kür yapabılırsın örnek vermek gerekırse

1-12 enanthat 500 mg
1-10 boldenon-primo 400 mg
10-16 propionat 300 mg
10-16 winstrol tablet gunde 30-40 mg tooplamda 16 hafta olması gozunu korkutmasın agır olacagını dusunmuyorum tabiki hocalarımız da yorum yaparsa hem senın hem benım ıcın cok ıyı olur.

p.c.t sinde pregnlye gerek yok bence .ilk 10 hafta guzel hacım alabılırsın(diyetine sadık kalırsan yaglanmazsın da)ardından 6 haftada da ortalama bır yag yakımı yapıp suyuda atabılırsın

danabolu yazmadım bence onun yerıne clenbuterol ekleyebılrısın mesela 12-16 hafta arası.iyi aksamlar umarım yardımcı olabılırım
Kullanıcı avatarı
steroidology
Yeni Üye

kafa karışıklığından ziyade forumda bir arkadaş daha önce yağ oranında belirgin düşme yaşadığını söylemişti bahsi geçen hacim küründe.
_BlackLight_
Yeni Üye

o kürde extra kardiyo antremanları ek yag yakıcı aparatlar ve yag yaktıgını gorebılmesı ıcın kullanacagı bı su atıcı olmadan yag oranının azaldıgını ancak makınalarla görebılır.e gözle goremeyecegın bırseyı sadece makınede gormek de ınsana ne kadar zevk verır bılemıyorum .sana kolay gelsın kardes.
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Hacim kürüne girilirken yağ yakma takıntısı neden moda oldu anlamamaktayım.
Yağ oranınız zaten kilonuza göre çok yüksek değilse siz yapın hacim kürünüzü ve temiz beslenin,temiz büyüyün aynada yağ yakarak büyümüş gibi göreceksiniz kendinizi çünkü büyüme temiz olacak.
Çatır çatır parça parça büyüme söz konusu değil. En azından 10 haftalık beginner cycle dediğimiz başlangıç kürlerinde mümkün değil
Son olarak yağ yakımı da ilaçla değil dietle olmaktadır onu da belirteyim
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
özel
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen özel »

hocalarımız arkadasş ilk kürde tren acetat kullanılmaz demiş sizde öyle bir örmek vermıitiniz agır olur die peki ilk kürü klasik hacim kürü enante danabol boldenpn yaptıktan sonra .masteron acetat pripionat kullanılmazmı sonucta ikinci kür. burdada mı acetattı elemek gerekıyor ???
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Elemek şart değil kullanılabilir
İlk kürdeler de tavsiye edilmemesinin nedenini şöyle açıklayayım
İlk kez alkol alacak birini düşünün bira ile mi sarhoş olmayı tercih eder yoksa Absinth ile mi :)
Vücuda ilk kürden Tren sokulması bu yüzden önerilmez. Yani diğer ilaçlarla da ilk kez steroidi tadacak vücut her türlü gelişecektir
Bu konuda bu açıklama yeterince açık olmuştur umarım
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
_BlackLight_
Yeni Üye

Sonucta ilk kur degil siz bir kurun ardindan pctsini yapmazsaniz heleki vucudnuzu dinlendirp reseptorlernizi temizlemezseniz kurunuzu tamamlams olmazsaniz sadece ilaclari birakms olursunuz .ilk kurde tren acetate bence agir heleki acetatin molekul agirligi tren enantattan daha agir unutmayin...

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: FAST Enterprise [Crawler] ve 0 misafir