Malzemeler
230 gr universal gainer ( çikolatalı )
100 gr hero baby 8 tahıllı bebek maması
2 bardak ılık su
1 çay kaşığı tarçın
10 adet hero baby cicibebe biskivüsü
Hazırlanış
100 gr hero baby 1 bardak ılık suya karıştırılır iyice mama kıvamına geldikten sonra cicibebeler eklenip iyice ezilir. Üzerine 230 gr ( 5 ölçek kadar ) gainer eklenir ve tekrar 1 bardak daha ılık su eklenir iyice karıştırılır. üzerine tarçın eklenip tekrar karıştırılarak spor öncesi öğünümüz hazır afiyet olsun !
GAİN BEBE TARİFİ :D
- melcan61
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 6 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
GAİN BEBE TARİFİ :D
▪█─ NoPainNoGain ─█▪
Birinin sana bir şey yapamazsın demesine izin verme!! Bir hayalin varsa onu koruman gerek. İnsanlar bir şey yapamaz ve senin de yapamayacağını söylerler. Bir şey yapmak istiyorsan, gidip onu zorla al !
Birinin sana bir şey yapamazsın demesine izin verme!! Bir hayalin varsa onu koruman gerek. İnsanlar bir şey yapamaz ve senin de yapamayacağını söylerler. Bir şey yapmak istiyorsan, gidip onu zorla al !
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
- melcan61
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 6 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
Re: GAİN BEBE TARİFİ :D
Bunu bi ye kardeşim ciddi diyorum bu gün ağırlıklarımı arttırdı azda olsa ve biraz daha geç yoruldum. Çok sağlam olduğunu düşünüyorum..
▪█─ NoPainNoGain ─█▪
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir