fiyattan haberiniz var mı
-
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 14 kez
Re: fiyattan haberiniz var mı
İyi de ben hangi salonda çalışıyorsam oraya mı geliyorlar , veya nasıl oluyor ben çalıştığım salonu bırakıp onun salonuna mıı gideceğim, ankarada bu işi uygun fiyatla veren var mı.
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Personal Trainer mantığına evet diyorum ama bu fiyat çok yüksek kalıyor
Türkiye'de boks gibi bir branşı mesela olimpik sporculardan öğrenmek istesen bile bu fiyata çıkmıyor rakamlar ama söz konusu sosyetik bir spor dalına doğru giden body building veya fitness vb olunca fiyat uçuyor
Türkiye'de boks gibi bir branşı mesela olimpik sporculardan öğrenmek istesen bile bu fiyata çıkmıyor rakamlar ama söz konusu sosyetik bir spor dalına doğru giden body building veya fitness vb olunca fiyat uçuyor
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
- jason3
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
İstanbul kartal da özel ders veriyorum.
30 ders 1250 tl. Beslenme ve özel ders harici yazılan Program ücretsiz. Daha önce 4 müsabık yarışmacı hazırladım. Maksat bu sporu sevdirmek bilinçli şekilde hareket etmeyi aşılamaktır.
30 ders 1250 tl. Beslenme ve özel ders harici yazılan Program ücretsiz. Daha önce 4 müsabık yarışmacı hazırladım. Maksat bu sporu sevdirmek bilinçli şekilde hareket etmeyi aşılamaktır.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir