ACİL YARDIM ELİM KARINCALANDI !!!

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
hakan-589
Yeni Üye

ACİL YARDIM ELİM KARINCALANDI !!!

Mesaj gönderen hakan-589 »

enanthate iğnesi yaparken bugün batırdım bacaktan kan gelmedi kontrol ettim iğneyi yaptım sonra normalde zaten iğnenin ucu varya yeşil kısım orda kalıyomuş ilac ben dedim oda gitsin bi geri çektim kan geldi 1 2 damla hemen çekili vaziyette basmadan çıkarttım iğneyi herlade çıkartırken sağdan soldan topladı kanı da ama enjeksiyonda sorun olmadı kan gelmedi neyse sağ elimin üzerinde uyuşma karıncalanma oldu bide ayağımda kasılma var minik galiba bu neden oldu ordan geçen el ve ayak sinirleri varda ben kas içindeyken iğneyi sağa sola mı değdirdim oynattım yoksa psikolojik falan mı nedir durum 1 2 kişi pskolojik dedi ama bide acil doktoruna dedim doğru yapmıssın dedi anlamadm suan yarını beklıorm geçmezse napım felç olur muyum ? ?
dogukan62
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez
Aldığı teşekkür: 11 kez

Re: ACİL YARDIM ELİM KARINCALANDI !!!

Mesaj gönderen dogukan62 »

psikolojik
iğne sinire değdiği gibi tüm bacağında uyuşma gibi tuhaf bir his hissediyorsun ama bu anında hissediliyor.
hakan-589
Yeni Üye

Mesaj gönderen hakan-589 »

dogukan62 yazdı:psikolojik
iğne sinire değdiği gibi tüm bacağında uyuşma gibi tuhaf bir his hissediyorsun ama bu anında hissediliyor.

peki elim niye karıncalı ve hissiz gibi
murat songür
Yeni Üye

Mesaj gönderen murat songür »

Kalçadan enjeksiyonun daha sorunsuz olacağını düşünüyorum,sağlığınızın riske girdiğini ďüşünerek etkileniyorsunuz psikolojik olarak ,devam ederseniz ileride alışırsınız.Sizin için asıl önemli olan (karaciğer ve böbrekler)olması nedeniyle kan değerlerinize kür icerisinde baktırınız.Geçmiş olsun..

Mesaj gönderen standart »

Bende de var. Belinizde kayma eğilme vb varsa ve ilk evrelerindeyse bu bir belirti olabilir.
Ben uzun süre telefonu kulağımda tutamıyorum. Çene altına çekiş hareketinde aşağı indirirken dirseğimi elektrik çarpıyor.

Sizinki de benzer bir durum olabilir. Doktora bir sorun isterseniz.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: SEOSearch [Crawler] ve 1 misafir