Deca kurunde wistrol ve clen

Androjenler(Testosteron,Öströjen vb) Hormonlar ve Steroidler Bölümü
justy
Yeni Üye

Deca kurunde wistrol ve clen

Mesaj gönderen justy »

Merhbalar..4 hafta once 2. Kurum deca ya basladm..500 enahtat 400 deca 30 mg sanabol olarak..178 boy 83 kilo..kafama takilan su..buyuke kurundeym fakat gobek aldi basini gidiyor...derim kalin diye dusunuyorum..deca kuruyle birlikte clen tablet wistrol ve maestron vb seyler kullanmamizda sakinca varmi?gobegin erimesinde faydasi olurmu acaba? Veya baska bi tavsiyeleriniz varsa rica etsem bi fikir verirmisiniz?
justy
Yeni Üye

Re: Deca kurunde wistrol ve clen

Mesaj gönderen justy »

Yokmu yardim edebilecek bilen biri acaba?
metinav
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 27 kez

Mesaj gönderen metinav »

Küründe deca danabol kullanıyorsun normaldir büyümen...Bu steroidler dirty bulk şeklinde büyütür.Ne kadar dikkat edersen et.Başlamışsın devam et fazla takılma göbeğe yağa suya...10 haftada bitir.Ara vermeden testo prop masteron ve winstrol kürü yap 6 hafta...Bulk + Definasyon şeklinde olur.Şu an su atıcı veya yazdığın şeyleri kullanman doğru değil ,uyumsuz ve kürünü boşa çıkarabilecek steroitlerdir...
justy
Yeni Üye

Mesaj gönderen justy »

Saol hocam..cok mntikli konustunuz..6 hafta yeter diyorsb yani definasyon icin?
Peki birde deca bittikten snra pct esnasinda wistrol tablet kullansak olurmu acaba?
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Kullanan bir kesim var ama Deca performansını aşağıya çekecektir Winstrol kullanımı ben o yüzden çok mantıklı bulmuyorum
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
justy
Yeni Üye

Mesaj gönderen justy »

Lennox hocam peki sizin tavsiyeniz nedir acaba?
justy
Yeni Üye

Mesaj gönderen justy »

???
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Flood yapman göze hoş batmıyor
Sorunu zaten görüp bilen olursa cevaplıyor sen alt alta yazıp soru işareti koyunca forumu kirletiyorsun
Tavsiye: deca ve winstrol aynı anda kullanmaman. bu kadar.
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 0 misafir