Sadece haftalık 500 mg testo enantat kullanıyorum.
Çeyrek tablet arimidex alsam bile halsizlik güçsüzlük oluyor. Östrojen değerime baktırdım 4 çıktı. Anladığım kadarıyla doz fazla geliyor.
Doz ayarı nedir nasıl yapacağım ?
Arimidex doz ayarı halsizlik güçsüzlük yardım ?
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 18 kez
- Aldığı teşekkür: 60 kez
Re: Arimidex doz ayarı halsizlik güçsüzlük yardım ?
Libiodanda dengesizlik, Sertleşme bozukluğu yada jinekomasti başlangıcı belirtisi ( göğüs uçlarında ağrı , kaşıntı vs ) gibi , yüksek tansiyon ( kan basıncında artış ) gibi şikayetlerin yok ise iki haftada bir 1 tablet almanda sakınca yok.
Rooturk@Hotmail.Com - 532 749 69 83
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Çeyrek tableti hangi aralıkla alıyorsunuz ?
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Bende bitane yuttum o gun ceset gibiydim bidada yutmadim
-
- Yeni Üye
- Aldığı teşekkür: 1 kez
ybk993 yazdı:Sadece haftalık 500 mg testo enantat kullanıyorum.
Çeyrek tablet arimidex alsam bile halsizlik güçsüzlük oluyor. Östrojen değerime baktırdım 4 çıktı. Anladığım kadarıyla doz fazla geliyor.
Doz ayarı nedir nasıl yapacağım ?
Bende haftalık 500mg testo enanth kullanıyorum 4 aydır devam ediyorum siz ne kadar devam edeceksiniz pct yapmaya gerek varmı bende sertleşme ereksiyon problemi yapmaya başladı sizde durum nedir
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir