Arkadaşlar lütfen yardım edin psikolojim bozuldu artık :((
Arkadaşlar lütfen yardım edin psikolojim bozuldu artık :((
Arkadaşlar, Abi'lerim öncelikle hepinize merhabalar iyi çalışmalar , ben 20 yaşındayım 53 kiloyum 1.80 boyundayım yani zayıfım 6 aydır spor yapıyorum gainer kullandım bana mısın demedi kilo alamadım. Üstelik yüzümde tüy bile yok yaşım 20 olmasına rağmen artik steroid kullanmayı kafama koydum. Primobolan ve sustanon kullanmayı planlıyorum ama kaç hafta ve dozunu nasıl kullanacağımı bilmiyorum size büyüklerime bu işi bilenlere danışmak istedim. Lütfen yardım edin cidden psikolojim bozulmaya başladı size diğer yorumda resmimi de atacağım. Şimdiden ilgilenen herkeze çok teşekkür ederim...
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Re: Arkadaşlar lütfen yardım edin psikolojim bozuldu artık :
Bir pisikologa gitmeni tavsiye ederm kardes.6 aylik bi sporcuya burdan steroid onermek SUÇTUR ZARARDIR.yanlis anlama ne olur bura senin pskilolijini duzeltmek icin bir yer degil .gerekli altyapiyi vr kosullari saglams kisileri steroid konhsunda bilinclensirme platformy
Psikolog bana kilo aldırmaz vücüt yaptırmaz kardeşim zaten 2 seneden beri yapıyorum spor yapıyorum ama 6 aydır kesintisiz yapıyorum 2 ay birakmiştim ben kafaya koydum kullanmayı sadece primobolan kullansam bile olur yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 8 kez
- Aldığı teşekkür: 2 kez
blacklight dostumuz gerekeni açıklamış
ama ben kafaya koydum demişsin tek ürünle kür olmaz testo hariç birde yapın ekto sabredip zamanla kg alabilirsin beslenme uzmanına danış mesela kan grubuna göre beslenme de var yardımcı olur
mesela akşam keçi boynuzu pekmezi iç bir yemek kaşığı yemeğe aban bir öğünde 2 tabak plav veya makarna ye böyle
kalorili besinleri tüket yağ bile tüket kg alamazsan
ama en kısa zamanda beslenme uzmanına danış gittinim bilmiyorum gerçi burda kür örneği çok ta kg alamayan biri ilaç alınca nasıl kg alıcak ne kadar alıcaksın bunuda sorgula hesabını yap ilaç her bünyede aynı etkiyi vermez umarım sorun yapmayı bırakırsın
bende resmindeki gibi yaşadım yıllarca önce çok taktım sonra boş verdim sıgara içiyordum bıraktım kg almaya başladım yani sorunun çözümsüz değil
artılarıda var kızlar çok sever şekil bozukluğu yoksa düzgün fizikli isen artıları gör yapılı olunca değişen birşey yok hayat aynı kardeim sağlık olsun gerisi teferruat
ama ben kafaya koydum demişsin tek ürünle kür olmaz testo hariç birde yapın ekto sabredip zamanla kg alabilirsin beslenme uzmanına danış mesela kan grubuna göre beslenme de var yardımcı olur
mesela akşam keçi boynuzu pekmezi iç bir yemek kaşığı yemeğe aban bir öğünde 2 tabak plav veya makarna ye böyle
kalorili besinleri tüket yağ bile tüket kg alamazsan
ama en kısa zamanda beslenme uzmanına danış gittinim bilmiyorum gerçi burda kür örneği çok ta kg alamayan biri ilaç alınca nasıl kg alıcak ne kadar alıcaksın bunuda sorgula hesabını yap ilaç her bünyede aynı etkiyi vermez umarım sorun yapmayı bırakırsın
bende resmindeki gibi yaşadım yıllarca önce çok taktım sonra boş verdim sıgara içiyordum bıraktım kg almaya başladım yani sorunun çözümsüz değil
artılarıda var kızlar çok sever şekil bozukluğu yoksa düzgün fizikli isen artıları gör yapılı olunca değişen birşey yok hayat aynı kardeim sağlık olsun gerisi teferruat
Çok teşekkürler hayalet çok iyi geldi dediklerin bana birde sana bir sorum olacak sadece primobolan kullansam 6-7 kere gene bir etki görmezmiyim kür yapmasam bile primobolan fayda etmez mi ?
- orhan15
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 12 kez
Size tavsiyem öncellikle beslenmenizi düzene sokmanız gerekli bence gunde 400-500g arası pirinç bulgur yulaf vs. Yanındada sağlam hayvansal kaynaklı proteın alamalısnız .İdman saatlerinizi maximum 1:15dk tutun.
Suplement kombinelerine yönelebilirsiniz. örneğin;
Gaıner - crateın - proteın - bcaa - omega3 (iştah açar) - multivitamin
Bence biraz daha düzene sokup yağtığınızda amacınıza ulaşırsınız benım 2tane arkadaşım var örnek olarak;
1. si 14ayda 23 kg aldı 40kg den 63kg ye cıktı
2. si 45 kg den 89 a cıktı 2 yılda
Belli gerçekleşebilcek hedefler koyun platoya gırene kadar steroıd dusunmeyın.
saygılarımla iyi forumlar..
Suplement kombinelerine yönelebilirsiniz. örneğin;
Gaıner - crateın - proteın - bcaa - omega3 (iştah açar) - multivitamin
Bence biraz daha düzene sokup yağtığınızda amacınıza ulaşırsınız benım 2tane arkadaşım var örnek olarak;
1. si 14ayda 23 kg aldı 40kg den 63kg ye cıktı
2. si 45 kg den 89 a cıktı 2 yılda
Belli gerçekleşebilcek hedefler koyun platoya gırene kadar steroıd dusunmeyın.
saygılarımla iyi forumlar..
Orhan teşekkür ediyorum ilgilendiğin için ama primobolan aldım evde 8 tane babam göz üzmani yani doktor orda arkadaşlarına sormuş en zararsızı primobolan demişler kullanmayı kafaya koymuşsa onu kullansın 6 hafta veya max 8 hafta demiş kilo alir kas yapımı hızlanır demiş onu kullanasın var kullanıyim mi ?
- orhan15
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 12 kez
Hayır sakın kullanmayın hormon denegenizi bozarsınız Testesteronsuz anabolik kullanılmaz illaha kullanacaksanız testeron kullanın ama şuan için hiçbirini kullanmaayın ayrıca 8 tane prımabolan hiç bişeye yaramaz. en az haftada 300mg alınması gerekir.İlk yorumumda yazdıklarımı izlerseniz gerçekten amacınıza ulaşırsınız.
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
adamlar sabahtan berı kullanma dıyor hala primabolan kullansam dıyorsun kardes.kullan 8 kez vur 10-12 kılo arası alırsın en zararsız steroıddır.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir