herkese merhaba .. kür sonu tedavi için nolvadex ne kadar etkili? yanlış bilmiyorsam nolvadex östrojenin reseptöre bağlanmasını engelliyor.ancak dolaşımdaki östrojen miktarı aynen duruyor miktarda bir azalma olmuyor.nolvadex kullanırken östrojenle ilgii sorunlar yaşamadık peki nolvadexi bıraktıktan sonra ne olcak?
testonun östrojene aromatize olmasını engelleyen bunun yanında österojeninde tamammen yok olmadan vucutttaki işlevini görmesine imkan tanıyan arimidexi kullanmak daha mantıklı olmazmı?
östrojen sorunu
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 8 kez
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: östrojen sorunu
Kürünün içeriği nedir ?
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
- lennox77
O zaman şöyle cevaplayayım : mutlaka anti östrojen kullanılmalı kür içinde (duruma göre masteron da olabilir,mesela masteron-anapolon kombinasyonu) ,kür sonunda ise kesinlikle olmalı. Ancak bu anti östrojenin nolvadex mi,arimidex mi veya başka bir anti madde mi olduğunu kullanılan anabolizan belirler. Örnek vermek gerekirse Nandrolone maddesinden kaynaklı östrojen sorununu (mesela jinekomasti) Nolvadex ile çözmeye çalışırsanız mevcut sorunu daha da azdırmış olursunuz,o yüzden dediğim gibi anti östrojen olmalı ama hangisinin olması gerektiğini anabolizanlar belirler
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 2 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
Merhabalar kürüm 10 hafta 500 mg testo enanthatilk 5 hafta 1 ml nandralone sonra 400 mg dexadora dönüyorum 1-4 hafta günde 40 mg danabol antiostrejen olarak 2 günde 1 tablet arimidex jinekomasti riskini ortadan kaldırırmı?Bide deca son enjeksiyondan sonra 4 hafta v
daha doğal testoyu baskılìyormuş ben enantatla aynı zamanda kesiyorum sıkıntı yaşarmıyım?
daha doğal testoyu baskılìyormuş ben enantatla aynı zamanda kesiyorum sıkıntı yaşarmıyım?
- lennox77
4 günde bir tablet alman daha doğru olur Arimidex'i..
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir